המלצה על רסיבר HD

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
z1707 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

כיום ברשותי רסיבר של הרמן קרדן AVR2000 מלפני כ 12 שנה
והגיע הזמן להחליפו לרסיבר מתקדם יותר

לאחר סקר מקיף שעשיתי צמצמתי את הבחירה לשני דגמים:
רסיבר של פיוניר דגם 920
רסיבר של הרמן קרדן דגם AVR360

על מה תמליצו? מי לוקח בתחרות?

תודה לכל המייעץ והעוזר

z1707 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 0

שליחה #2 

שכחתי לציין שברשותי
סט 5.1 רמקולים של TANNOY
ו HTPC חדיש, מסך PANASONIC 50'' Full Hd

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #3 

בכל הקשור לסאונד ה360 לדעתי יותר טוב מה920 . 2 הרסיברים האלה חלשים בסטריאו יחסית לשאר הרסיברים שיש היום באותה קטגוריית מחיר, האם בדקתה את האונקיו 608 ?

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

zeev78 כתב:בכל הקשור לסאונד ה360 לדעתי יותר טוב מה920 . 2 הרסיברים האלה חלשים בסטריאו יחסית לשאר הרסיברים שיש היום באותה קטגוריית מחיר, האם בדקתה את האונקיו 608 ?
...
האם יצא לך לקרוא את ההשואה הזאת:
http://www.microsofttranslator.com/bv.a ... tid4828148

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

הי
מסכים בגדול שאודיו בהארמן קארדון 360 טוב יותר מהאודיו של 920.

בחנתי מספר שעות אותם לפני שקיבלתי את ההחלטה לקנות בחו"ל את ה- 920 בגלל עלות/תועלת באותו רגע הטובה ביותר לפיוניר 920.
בארץ רצו ממני על הפיוניר 920 בסביבות 4000 במזומן מזומן ואני אמור לקבל אותו לאחר רכישה בחו"ל באמצעות חברת מסטופ בעוד כשבוע במחיר סופי של 1950 שקל כולל הכול.(והחבילה מגיעה אלי הבייתה והם עושים הכל)

אם חשקה נפשך בהארמן קארדון -והוא באמתת מצויין ולדעתי האישית משמיעה של כמה שעות, עובר גם את האונקין 608 ( באותה החנות לשמחתי היו כל השלושה ואני שמעתי את כולם באותם רמקולים ועם אותם תכני מוזיקה ווידאו) - ואתה מוכן להוציא 4000 שקל ולא 2000 כמוני - אזי פנה אלי בפרטי ואתן לך את הפרטים של החנות.
לידיעתך בכול המקורות שהיו לי באותו רגע - והיו מקצועניים ושתי חנויות זולות יחסית אך מקצועניות- אמרו לי ש"אין מצב" ראני מקבל את הארמן קארדון 360 בפחות מ- 6000 שקל. ואני מצהיר שוב שיכולתי לקנות אותו ולקבל ישר מהמלאי את הדגם 360 בסביבות 4000 שקל.
אז שוב אם אתה מעוניין - נא פנה לפרטי

oron1g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

ami9 כתב:הי
בארץ רצו ממני על הפיוניר 920 בסביבות 4000 במזומן מזומן ואני אמור לקבל אותו לאחר רכישה בחו"ל באמצעות חברת מסטופ בעוד כשבוע במחיר סופי של 1950 שקל כולל הכול.(והחבילה מגיעה אלי הבייתה והם עושים הכל)
...
הכללת מכס ומע"מ בחישוב הזה?

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

oron1g כתב:
ami9 כתב:הי
...
הכללת מכס ומע"מ בחישוב הזה?
...
הכללתי הכול:
מחיר המוצר באתר+עמלת קניה על ידי מסטופ באתר עם אחריות שלהם שהמוצר חדש ותקין+משלוח לישראל+מעמ ומכס+טיפול בחבילה+ביטוח+שליח אלי הבייתה.
נראה לך ששכחתי משהוא - לא - כי גם יש לי התחייבות בכתב למייל שמעבר למסוכם איתם אין שום הפתעות בתוספת סעיפים ש|"מישהוא שכח להגיד לי"

סופי סופי - בדלת ביתי - רסיבר חדש של פיוניר 920 3D ׁ HDMI1.4 == מחיר בשקלים כולל מעמ והכל == 1950 שקל.

עכשיו השתכנת?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

ami9 כתב:
zeev78 כתב:בכל הקשור לסאונד ה360 לדעתי יותר טוב מה920 . 2 הרסיברים האלה חלשים בסטריאו יחסית לשאר הרסיברים שיש היום באותה קטגוריית מחיר, האם בדקתה את האונקיו 608 ?
...
...

יצא לי לקרוא אותה עכשיו, מה המסקנה שאני אמור להסיק? שבן אדם X אומר שמשהו נשמע לו טוב אני אומר שהוא צודק ושבן אדם Y אומר שאותו הרסיבר נשמע לו רע אני אומר לו שהוא גם צודק, על טעם, ריח ושמיעה אין להתווכח.
לטעמי ה920 לא נשמע טוב בסטריאו כמו ה608. בק"ב הוא הוא עושה עבודה טוב בהפרדה בין הערוצים ויש לו דינמיות טובה אבל הוא לא הרסיבר הכי טוב ברמת התקציב שלו, יש עוד אופציות באותו המחיר ששווה לבדוק אותם.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

zeev78 כתב:
ami9 כתב:
...
...

יצא לי לקרוא אותה עכשיו, מה המסקנה שאני אמור להסיק? שבן אדם X אומר שמשהו נשמע לו טוב אני אומר שהוא צודק ושבן אדם Y אומר שאותו הרסיבר נשמע לו רע אני אומר לו שהוא גם צודק, על טעם, ריח ושמיעה אין להתווכח.
לטעמי ה920 לא נשמע טוב בסטריאו כמו ה608. בק"ב הוא הוא עושה עבודה טוב בהפרדה בין הערוצים ויש לו דינמיות טובה אבל הוא לא הרסיבר הכי טוב ברמת התקציב שלו, יש עוד אופציות באותו המחיר ששווה לבדוק אותם.
...
לא אמרתי ש -920 יותר טוב בשמע מ- 608 - להיך אני מסכים איתך.
לא הסכמתי ועדין משוכנע כי גם אני מבין בנושא - שההארמן-קארדון פחות טוב בשמע מ - 608 - לדעתי הוא עולה עליו.

ה -920 איננו ברמת התקציב של 608 - לפחות לא בקניה בחו"ל.
ה-ה920 עולה 273 דולר בעוד שה- 608 כ בסביבות 400 עד 450 דולר.
ה- 920 ירד חזק במחיר בחודשיים האחרונים בארה"ב - כי יצא דגם חדש 921 ב- 450 דולר שאין בו שום שינוי משמעותי אלא תוספת של כמה פיצ'רים קטנים ולכן הפרש המחיר.
כך שמי שמוכן להוציא בקניה בחו"ל עוד 150 עד 200 דולר ורק לקבל את הדלתא הקטנה של תוספת השמע של 608 - יערב לו.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

בק"ב אולי יש להארמן קארדון יתרון קל, הסאונד שלו מלא נפח, חם ועוטף כמו בקולנוע אבל בסטריאו הוא נחות השוואה לרסיברים אחרים, הפירוט פשוט נבלע, הסאונד מאוד שמרני ולא פתוח אפילו ברמה של מגבר סטריאו זול וחבל שזה כך.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

zeev78 כתב:בק"ב אולי יש להארמן קארדון יתרון קל, הסאונד שלו מלא נפח, חם ועוטף כמו בקולנוע אבל בסטריאו הוא נחות השוואה לרסיברים אחרים, הפירוט פשוט נבלע, הסאונד מאוד שמרני ולא פתוח אפילו ברמה של מגבר סטריאו זול וחבל שזה כך.
...
קבלתי ובמחשבה שניה נראה לי באמת שהצדק איתך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”