האם אפשר לחבר 2 מצלמות ps3 eye camera לפלשטיישן?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
אוזס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אם אני רוצה לשחק עם שני שחקנים בtop spin 4 בmove אין מצב שהמצלמה היחידה תקלוט שני שחקנים-יש מרחק ביננו-שיחקתי בדמו ובקושי היא קולטת אחד גם שמסובבת לעדשה הרחבה ביותר.האם אפשר לחבר עוד מצלמה לusb השני ושהיא תעבוד עם הmove הנוסף?
אוזס

אוזס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אף אחד לא ניסה?

שליחה #2 

בטוח זה הפריע למישהו...

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

Re: אף אחד לא ניסה?

שליחה #3 

אוזס כתב:בטוח זה הפריע למישהו...
...
לא אתה לא יכול. חיפשתי בישבלך בגוגל ומצעתי מישהוא עם שני מצלמות הוא כותב שזה לא עובד.

[left]Since I have 2 (one which came wth Move, one which is an original) I now have one under the TV and one on top.. And I am just swapping them over as I play, just trying to decide which is best.

The one on top is better for standing games but makes Tumble impossible.. The one underneath is better all round, but standing up is a bit of a pain.

So I agree.. If there was an option to use both cameras, I would, so that I could swap back and forth in software.

As for the USB ports, I am using a hub and my camera is connected at the back of my system anyway, so it doens't matter how many devices I connecft!

Interestingly, when I did the test before, the one UNDER my TV was active.. Now I have switched on again, the one on top is running, so it sems to be a bit random which one it uses!

Jon[/left]

אוזס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה בכל אופן

שליחה #4 

על המאמץ..

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

בtop spin 4 יש תמיכה במצלמה? לפי מה שאני ידעתי, רק ב- virtua tennis החדש תהיה תמיכה מלאה ב-Move.
אז יש גם משהו ב-Top spin?

אוזס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

כן גם move וגם 3d

שליחה #6 

למרות שיש לי הרגשה שvt4 יהיה יותר טוב-הם גם אמרו שזה יהיה כ"כ מדוייק שנתפעל את השלט רק עם זויות שונות של היד בלי ללחוץ על עוד כפתורים(למשל מכה שטוחה או ספין..)יהיה מעניין זה בטוח..
אוזס

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #7 

כן, VT4 זה המשחק שאני הכי מחכה לו בשביל ה-MOVE.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”