שבת שלום לכולם ...
אני נתקל בבעיה ומבקש כאן את עזרתכם.
יש לי כונן חיצוני 2.5'' של פלאקסטור עם מערכת קבצים של ntfs ויש לו יציאה של esata וכמובן usb ויציאת מתח חיצוני .
ברצוני לחבר את הכונן הקטן הזה לכניסת הesata הקידמית של האקסטרימר פרו שלי .
אין לי שנאי חשמלי בכדי לתת לכונן הקטן מתח ולכן חיברתי אותו למחשב נישא שלי כusb וחיברתי אותו עם הכבל הesata לאקסטרימר משום מה לא קורה דבר . יוצאת שאלה האם אתה רוצה להתחבר למחשב או משהו כזה- אישור או ביטול ... אם אני לא לוחץ תוך כמה שניות האקסטרימר יחוצא למצב של מסך אדום עם השחור (מסך התחלתי בעת הדלקה) ונורת הpower מהבהבת ונורת הארד דיסק a דולקת באופן קבוע .
המטרה שלי היא להעביר 30 ג'יגה של תמונות לאקסטרימר באופן המהיר ביותר וesata היא המהירה ביותר .
האם בגלל שאין לי ספק כוח ואני משתמש בחיבור של הusb של הכונן ומחברו למחשב אז ישנה איזושהי התנגשות ?
או שיש הגדרה שצריך לעשות?
בקיצור אנשים אשמח לתשובה בהקדם עליי לעשות מצגת לחברים באקסטרימר וברצוני להחזיר את הכונן החיצוני בחזרה.
תודה
metlon
לגבי חיבור הesata הקדמי באקסטרימר פרו ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
סבבה נקנה מחר שנאי חיצוני ונפעיל את זה אך שאלה נוספת...
כשאני מחבר את הכונן לסאטה ויוצאת לי הודעה האם להשתמש בחיבור פי סי ... אישור או ביטול - האם לאשר חיבור לפיסי או לבטל ...
וכאשר זה מחובר - האם אראה את הכונן החיצוני בmediamanager ואז אוכל להעביר קבצים ממנו?
תודה
metlon
וכאשר זה מחובר - האם אראה את הכונן החיצוני בmediamanager ואז אוכל להעביר קבצים ממנו?
תודה
metlon