אני מכיר את האופציות האלה כבר שנים, היו תמיד בכרטיסי sound blaster
רציתי לדעת אם הגברה של הבאס והטרבל מעבר ל0db מוסיף סאונד מלאכותי כמו למשל אקולייזר (שאני אישית לא משתמש בזה בחיים, אני מעדיף את זה על FLAT) או שזה עושה משהו אחר לסאונד?
אני משתמש ברמקולים creative inspire t7900 ועם טרבל על +12 הסאונד נשמע יפה יותר, בבאס לא נגעתי כי פעם אחרונה שבדקתי זה העמיס על הסאבוופר
שאלה בקשר להגברת bass ו treble בכרטיס X-FI
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא מוסיף סאונד אתה רק מגביר את הדציבל של תדרים ספציפיים...fighter כתב:אני מכיר את האופציות האלה כבר שנים, היו תמיד בכרטיסי sound blaster
רציתי לדעת אם הגברה של הבאס והטרבל מעבר ל0db מוסיף סאונד מלאכותי כמו למשל אקולייזר (שאני אישית לא משתמש בזה בחיים, אני מעדיף את זה על FLAT) או שזה עושה משהו אחר לסאונד?
אני משתמש ברמקולים creative inspire t7900 ועם טרבל על +12 הסאונד נשמע יפה יותר, בבאס לא נגעתי כי פעם אחרונה שבדקתי זה העמיס על הסאבוופר...
במידה ועם תוספת טראבל זה נשמע יותר טוב, יכול להיות שפשוט יש לך יותר החזרי גלים של תדרים גבוהים והסאונד "עוטף" אותך...
זה אינדיבידואלי לכל אחד, ויכול להיות שהאופי של הרמקולים היא שהתדרים גבוהים דווקא לא מודגשים ועל ידי מה שאתה מוסיף אתה למעשה רק מבצע באלאנס בין התדרים...