עברית ל- Windows Mobile 7

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין לרכוש מכשיר מדגם HTC 7 Trophy או HTC 7 Mozart כאשר מערכת ההפעלה היא Windows Mobile 7.
האם יש היום עברית טובה ויציבה (בתשלום) ל windows phone 7? בדקתי עם איירון ועדיין אין להם.

תודה

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

עדיין אין. המערכת תומכת בהצגת עברית אבל אין פתרון נורמלי לכתיבת טקסט.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #3 

Balance,

ממה שנרמז ע"י מיקרוסופט יצא עדכון מסודר שיכיל שפות נוספות כולל עברית. בכל מקרה כרגע אני משתמש (HTC HD7) בתוכנה בשם Hebrew For WP7 אשר מאפשרת לשלוח SMSים, מיילים ולבצע חיפוש בעברית בצורה בסיסית אבל די מספקת נכון לעכשיו (עדיף על כלום).

dani44
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

NILS אני אשמח אם תוכל לעזור לי בעניין גם לפחות העברית הזאת שיש לך,גם לי יש HD7

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #5 

dani44,
ב marketplace, תריץ חיפוש: "Hebrew for Wp7"
ותמצא את התוכנה, גרסאת הנסיון היא מספיק טובה (לא חייבים לקנות את התוכנה)

dinch
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

אפליקציה חדשה

שליחה #6 

יש אפליקציה חדשה עם מקלדת בעברית שיצאה לפני כמה ימים.

היא נקראת My Keybo ויש בה מקלדת בעברית לשליחת סמסים ומיילים ולחיפוש באינטרנט. הטקסט עצמו מיושר לימין ויש תמיכה מלאה לכתיבה בעברית (שילוב עם מספרים ואנגלית).

ויש בה גם אפשרות להזיז את ה"cursor" בתוך הטקסט ככה שזה ממש נוח.

הנה קישור לאפליקציה:

http://www.windowsphonegeek.com/AppHub/ ... 2264c2fb72

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

dinch,
תודה רבה על הקישור. אתה יודע אם ניתן לעשות קופי פייסט מהמקלדת לתוך שדות טקסט אחרים?

dinch
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אז ככה

שליחה #8 

gorelshv כתב:dinch,
תודה רבה על הקישור. אתה יודע אם ניתן לעשות קופי פייסט מהמקלדת לתוך שדות טקסט אחרים?
...
היי,
אי אפשר לעשות קופי. תיבת הטקסט בתוך האפליקציה היא בעצם לא text box אלא text block ואי אפשר באמת לבחור שם מילה ולהעתיק אותה למקום אחר, והסיבה היא שכשאתה עושה את זה, מופיעה המקלדת המובנית של הפון 7 ואי אפשר להוריד אותה באמצעות קוד. אז לא ניתן לעשות קופי פסט.

לאן היית רוצה להעתיק משם את מה שאתה כותב? כי יש שם אפשרות לעשות חיפוש בכמה אתרים.

dinch
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אה ודרך אגב אני בחורה :)

שליחה #9 

:D

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אני פשוט תהיתי אם ניתן יהיה להכניס טקסט בעברית לתוך שדות טקסט של אתרי אינטרנט, כמו זה למשל.
יש לי hd2 עם אנדרואיד עליו והייתי רוצה לנסות גם את פון 7, המערכת הזאת מסקרנת אותי מאוד אבל בלי תמיכה מלאה בעברית אני לא אטרח להתקין. אגב, קוד אקטיבציה כבר יש לי.

אה, ו... סליחה על הפנייה אליך כבן. חלקן של נשים בדיונים בפורומים מסוג זה הוא קטן יחסית, לצערי. לכן נראה לי טבעי לפנות אליך בלשון זכר, במיוחד כשאין את האייקון שמראה את המין ליד שם המשתמש.

תודה על המידע, חג שמח, והמון בריאות :wink:

dinch
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

gorelshv כתב:אני פשוט תהיתי אם ניתן יהיה להכניס טקסט בעברית לתוך שדות טקסט של אתרי אינטרנט, כמו זה למשל.
יש לי hd2 עם אנדרואיד עליו והייתי רוצה לנסות גם את פון 7, המערכת הזאת מסקרנת אותי מאוד אבל בלי תמיכה מלאה בעברית אני לא אטרח להתקין. אגב, קוד אקטיבציה כבר יש לי.

אה, ו... סליחה על הפנייה אליך כבן. חלקן של נשים בדיונים בפורומים מסוג זה הוא קטן יחסית, לצערי. לכן נראה לי טבעי לפנות אליך בלשון זכר, במיוחד כשאין את האייקון שמראה את המין ליד שם המשתמש.

תודה על המידע, חג שמח, והמון בריאות :wink:
...
האמת שמה שאתה יכול לעשות פשוט זה לעשות חיפוש בגוגל למשל באמצעות האפליקציה או לשלוח הודעה או מייל (האפליקציה לא שולחת את הטקסט אוטומטית אלא מעבירה אותו להודעה שאותה אתה שולח) ומשם לעשות קופי-פסט לכל אתר שתרצה או לכל מקום במכשיר. יכול להיות שאני אוסיף אופציה באפליקציה שתאפשר קופי פסט...

טוב אין מה לעשות, אין עדיין תמיכה מלאה של עברית בפון 7, יש אפילו כמה האתרים בעברית שמוצגים בג'יבריש. אבל זה יהיה במוקדם או במאוחר (כנראה שבמאוחר:))...

והטעות שלך מובנת לגמרי... :) תיקנתי את העניין של הצגת המין.

חג שמח והמון בריאות כבר לך! למרות שיום העצמאות כבר עבר אז אני מתכוונת ללג בעומר.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”