USB 3.0 כבר כאן.

ראיתי את ההתקן החדש של אינטל עובד ואני חייב לומר שהקצבים שהוא יכול לעמוד בהם אינם מציאותיים המגבלה למהירות הופכת למגבלה של המחשב ולא של קו העברת הנתונים.rib כתב:התקן הזה עוד לא הספיק לומר בוקר טוב וכבר הוא חוטף מאינטל..
אגב השם של התקן של אינטל שונה מLight Peak ל- Thunderbolt והוא כבר מיושם במחשבי מק החדשים של אפל...

בכדי שתעבוד עם USB 3 אתה נדרש ל :ziv_r כתב:kobbi,
אתה באמת משווה את הפופלאריות של USB לעומת ESATA?...

יש לי כמה הערות -molvy כתב:ראיתי את ההתקן החדש של אינטל עובד ואני חייב לומר שהקצבים שהוא יכול לעמוד בהם אינם מציאותיים המגבלה למהירות הופכת למגבלה של המחשב ולא של קו העברת הנתונים.rib כתב:התקן הזה עוד לא הספיק לומר בוקר טוב וכבר הוא חוטף מאינטל..
אגב השם של התקן של אינטל שונה מLight Peak ל- Thunderbolt והוא כבר מיושם במחשבי מק החדשים של אפל...
יש בהתקן החדש שני סיבים אופטיים המאפשרים תקשורת Full Duplex אופטית כך שהחווט של ההתקן הזה לא יהיה זול אבל הוא מאוד פרקטי ומבטיח במיוחד נוכח עובדת האפשרות לשרשר אותו להרבה מאוד התקנים מורידה שכנראה תוריד את הצורך בקו TCP/IP בתוך הבית להעברת אינפורמציה
לדעתי (לפחות כך החלטתי אני לעשות) שווה להמתין שההתקן החדש יתפוס נפח ויוריד מחירים ואז לעבוד איתו
משמע לדלג על USB3...
האירוניה היא שהם סובלים מבעיות אמינות, בעיקר בעיות של שחיקה. יש להם מספר מוגבל מאוד של כתיבות, לאחר מכן הבלוק נדפק. כל החברות מנסות לפתור את הבעיות האלה באמצעות כל מני טכנולוגיות שנקראות WEAR LEVELING, אבל הם עדיין לא שם.לגבי כונני SSD - בלי קשר לביצועים, האמינות שלהם אמורה להיות טובה יותר, דבר שגורם לשוק העסקי להעדיף אותם. אני עם 80גיגה SSD, ומבסוט לגמרי....