גרסא 4.3 עוזרת להורים כמוני
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מתברר ש 4.3 עוזר להורים כמוני להמנע מחשבונות איעטיונז מנופחים. קניתי אפליקציה לבן שלי (בן 5) בעלות של דולר. למחרת אני רואה חשבון של 10$ באייטיונז. מתסרר שאם קונים אפליקציה, ה in app purchase פתוח ולכן לא צריך ססמא בשביל הרכישה. הבן שלי לחץ על אייקונים וקנה משחקים ושלבים במשחקים בלי בעיה.
תלונה לאפל וזה נפתר, הכסף חזר לחשבון.
עכשיו מתברר שאני לא היחיד. בגרסא 4.3 יש הגנה נגד בדיוק סיטואציה כזו. הם מגינים נגד מצב כזה על ידי הכרח להקליד את הססמא כמה דקות אחרי הרכישה הראשונית.
תלונה לאפל וזה נפתר, הכסף חזר לחשבון.
עכשיו מתברר שאני לא היחיד. בגרסא 4.3 יש הגנה נגד בדיוק סיטואציה כזו. הם מגינים נגד מצב כזה על ידי הכרח להקליד את הססמא כמה דקות אחרי הרכישה הראשונית.
זה לא מדויק עופר,
מה שהיה זה טיימר של 15 דקות שבו אתה לא צריך להכניס את הסיסמא שוב, עכשיו זה בוטל ובכל הורדה תצטרך להזין את הסיסמא.
אגב, גם מדיניות הסיסמאות עודכנה ומי שיוצר עכשיו חשבון צריך סיסמא מפלצתית הכוללת אות גדולה, אות קטנה ומינימום שמונה תווים.\
הגזמה פראית.
מה שהיה זה טיימר של 15 דקות שבו אתה לא צריך להכניס את הסיסמא שוב, עכשיו זה בוטל ובכל הורדה תצטרך להזין את הסיסמא.
אגב, גם מדיניות הסיסמאות עודכנה ומי שיוצר עכשיו חשבון צריך סיסמא מפלצתית הכוללת אות גדולה, אות קטנה ומינימום שמונה תווים.\
הגזמה פראית.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לדעתי לא ... הApple ID שלך משמש לiBook Store ,לiTunes Store וגם לApp store , הרבה כסף אפשר להוציא לך מהכרטיס אשראי ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
מי שלוקח את כרטיס האשראי שלך צריך רק 4 ספרות, למה שמי שלוקח את האייפון שלך יצטרך יותר מזה?
אפל עושים את הטעות הראשונה בספר- יותר קל להוריד פרוץ מלהוריד חוקי.
לא תהיה להם ברירה לדעתי והם יקלו את סיסמת ההזדהות ויוסיפו עוד אלמנט (כמו PIN Code).
אפל עושים את הטעות הראשונה בספר- יותר קל להוריד פרוץ מלהוריד חוקי.
לא תהיה להם ברירה לדעתי והם יקלו את סיסמת ההזדהות ויוסיפו עוד אלמנט (כמו PIN Code).