קומיקס חדש Captain Israel
בדקתי, לא לעניין. מלא בסיסמאות לעוסות ופרופגנדה חד צדדית.
לא ניסו אפילו להסתיר את זה עם קצת הומור (בכל זאת, קומיקס). מסוג החומר ששוטפים באמצעותו את המוח של אותם נערים ונערות יהודיים תושבי ארצות זרות כדי "להרעיל" אותם על ישראל.
כמובן, שזו דעתי האישית בלבד.
ואגב, זה באמת לא שייך לכאן...
לא ניסו אפילו להסתיר את זה עם קצת הומור (בכל זאת, קומיקס). מסוג החומר ששוטפים באמצעותו את המוח של אותם נערים ונערות יהודיים תושבי ארצות זרות כדי "להרעיל" אותם על ישראל.
ואגב, זה באמת לא שייך לכאן...
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
סליחה? מזה "להרעיל" אותם על ישראל? ו"מלא בסיסמאות לעוסות ופרופגנדה חד צדדית"?gorelshv כתב:בדקתי, לא לעניין. מלא בסיסמאות לעוסות ופרופגנדה חד צדדית.
ואגב, זה באמת לא שייך לכאן......
למה אתה לא ישראלי?
אכן נטול הומור וחד-צדדי, אבל מצד שני, אין ממש טעויות היסטוריות בסקירה הילדותית - פשוט רק הצגה של צד אחד. זה דווקא בסדר מבחינתי, בהתחשב בקהל היעד. אני בספק אם ילדים ערבים/אירופאים נחשפים לחומר מוטה פחות (פשוט לצד השני...).
שיהיה להם בהצלחה, אבל אני מקווה שכן ילמדו מתישהו את היהודים והערבים בחו"ל וגם בארץ, שאין שחור ולבן - יש בעיקר אפור.
שיהיה להם בהצלחה, אבל אני מקווה שכן ילמדו מתישהו את היהודים והערבים בחו"ל וגם בארץ, שאין שחור ולבן - יש בעיקר אפור.
ברור קומיקס חייב להיות הומור, תקרא את וואצ'מן של מור, אחד הדברים הכי מצחיקים. אם מצחיק אתה מתכוון מדכא שמכניס אותך להרהורים אקסזנצליסיטים.gorelshv כתב: לא ניסו אפילו להסתיר את ה עם קצת הומור (בכל זאת, קומיקס).....
קומיקס לפחות 60 שנה הוא לא מדיום של בדיחות, הוא מדיום להעברת סיפור, בדיוק כמו סרט או ספר. יש כאלה מצחיקים יש מפחידים יש מדכאים. וכן אפילו יש כאלה בעלי אורנטציה פוליטית