הקינקט נכנס לספר השיאים של גינס

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

כמעט לפני שנה בתערוכת E3 שנחשף מחירו של הקינקט הרבה אנשים הרימו גבה, אמרו שהמחיר יקר מדיי ושאף אחד לא יקנה את זה במחיר כזה, אני חשבתי שבשביל טכנולוגיה כזאת המחיר בהחלט סביר ( כמובן שלא הייתי מתנגד למחיר זול יותר, אבל על טכנולוגיה מתקדמת תמיד משלמים, וככה גם עם הקינקט ), אני את הקינקט שלי קיבלתי כבר שבועיים אחרי ההשקה ( סך הכל כולל משלוח שילמתי 640 ש"ח שזה נראה לי בהחלט משתלם ), אפילו אחרי כל הביקורות לא ממש האמנתי שזה יעבוד בצורה כל כך טובה, זה היה נראה כמו קפיצת מדרגה גדולה מדיי, אבל זה בהחלט עובד, ועובד נהדר, מסתבר שלא רק אני חושב ככה, ואפילו התחזיות של מיקרוסופט לא היו אופטמיות מספיק, אבל עד כה הקינקט מחר כבר מעל 10 מיליון יחידות ( בערך 1 מכל 5 אנשים שיש לו אקס בוקס ), מה שמכניס אותו לספר השיאים של גינס בתור "מוצר האלקטרוניקה הצרכנית הנמכר במהירות הגבוהה ביותר" ללא ספק הישג מרשים בהתחשב בזה שהמחיר שלו ממש לא זול, ואם תהיה ירידת מחיר כנראה שנראה הרבה יותר יחידות נמכרות

http://tech.walla.co.il/?w=/4006/1803149

כמובן שזה חדשות טובות לכל מי שרכש את הקינקט, ככל שיש יותר קונים ככה יהיו יותר חברות שישתלם להם לפתח לקינקט משחקים, ואני בהחלט מחכה לראות כבר את הדור השני של משחקי הקינקט

בקרוב צריך גם לצאת עדכון לקינקט שישפר אפילו יותר את רמת הדיוק, וככה יוכל לזהות גם תזוזת אצבעות ( מה שיאפשר שליטה בתפריטים בעזרת האצבעות כמו שהראו בהדגמה שהייתה לפני שנה באחת מתערוכות המשחקים )

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

יש פה שרשורים ישנים עם אנשים שצעקו עד כמה שקינקט יהיה חרה ולא יצליח ושאין אל move
קינקט הוא עוד פיתוח גאוני של יהודים! מעניין מה השכנים שלנו פיתחו שמצליח בעולם?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

לא אהבתי את ההערה הזאת.
יהירות יהודית-ישראלית טיפוסית ולדעתי גם מכוערת..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

jacko-il כתב:לא אהבתי את ההערה הזאת.
...
אצלכם זה מזמן בושה להיות יהודי, וחס וחלילה שאיזה יהודי יצליח ב משהוא....

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #5 

ViruzZ כתב:יש פה שרשורים ישנים עם אנשים שצעקו עד כמה שקינקט יהיה חרה ולא יצליח ושאין אל move
...
בכל הביקורות של "הגיימרים המקצוענים" קטלו את הקינקט: "לא מדוייק", "מאחר בתגובה " , "משחקים לא רציניים"
ועוד כל מני הערות קטנוניות.
כנראה שבשבילם כל משחק שלא הורגים בו יצורים מכוערים הוא לא רציני.
אני שמח שהצרכנים צחקו על הגיימרים הפלצנים האלה וקנו מוצר שמספק חוויה בלתי רגילה לכל המשפחה.
יש לי אותו כבר חודש, כל המשפחה משחקת, פשוט תענוג.

אגב, ההערה על פיתוח גאוני של "יהודים" באמת מיותרת.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

detailer כתב:
ViruzZ כתב:יש פה שרשורים ישנים עם אנשים שצעקו עד כמה שקינקט יהיה חרה ולא יצליח ושאין אל move
...
בכל הביקורות של "הגיימרים המקצוענים" קטלו את הקינקט: "לא מדוייק", "מאחר בתגובה " , "משחקים לא רציניים"
ועוד כל מני הערות קטנוניות.
כנראה שבשבילם כל משחק שלא הורגים בו יצורים מכוערים הוא לא רציני.
אני שמח שהצרכנים צחקו על הגיימרים הפלצנים האלה וקנו מוצר שמספק חוויה בלתי רגילה לכל המשפחה.
יש לי אותו כבר חודש, כל המשפחה משחקת, פשוט תענוג.

אגב, ההערה על פיתוח גאוני של "יהודים" באמת מיותרת.
...
צריך לתת Credit למי שמגיע (Y)

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

ViruzZ כתב:
jacko-il כתב:לא אהבתי את ההערה הזאת.
...
אצלכם זה מזמן בושה להיות יהודי, וחס וחלילה שאיזה יהודי יצליח ב משהוא....
...
אצלכם ? הערה מיותרת לחלוטין. מי זה אצלכם ?
חברים - יש כאן נתון מדהים, כל הכבוד למייקרוסופט, כל הכבוד לצוות הפיתוח שעבד קשות על מוצר מוצלח.
אני כאחד מודה שהלעזתי על המוצר (אגב - אני חושב שהוא לא הכי מדוייק והתנסיתי בו) ולא חשבתי שימכור כל כך הרבה - ט ע י ת י !

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #8 

Viruz

אתה חורג מחוקי האתר. נא להמנע מגזענות, פוליטיקה וכו׳

Muaddib
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

ntk כתב: בקרוב צריך גם לצאת עדכון לקינקט שישפר אפילו יותר את רמת הדיוק, וככה יוכל לזהות גם תזוזת אצבעות ( מה שיאפשר שליטה בתפריטים בעזרת האצבעות כמו שהראו בהדגמה שהייתה לפני שנה באחת מתערוכות המשחקים )
...
מקווה שאני לא חורג מדי מהדיון - אבל מתי אמורה לצאת גרסא חדשה? האם מדובר על עדכון תוכנה או מוצר חדש?
או במילים אחרות - כדאי לחכות עם הקנייה של ה XBOX?

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אני שמח לדעת בהמוצר פותח בישראל ( כמו המון דברים אחרים שמצליחים בעולם, ואולי הגדול מכולם disk on key ) קצת נסחפתם עם הקטע של הגזענות, אפשר לחשוב כבר מה הוא אמר

TANDBERG- לא יודע כמה יצא לך לנסות אותו, אבל הוא מאוד מאוד מאוד מדוייק, במיוחד במשחקים האיכותיים יותר, יש משחקים גרועים שהדיוק שם פשוט זוועתי, וזה כבר לא קשור לקינקט, מצד שני המשחקים האלה לא שווים בכלל שישחקו בהם, לכן זה לא ממש משנה, וכמו שאמרתי בקרוב יצא עדכון שיאפשר דיוק אפילו יותר גדול שעוקב גם אחרי האצבעות

אני חייב להגיד שפה בפורום באמת כולם קטלו את הקינקט בעיקר בגלל המחיר, יש טלוויזיה 42" שעולה 2K ש"ח ויש אחת שעולה 30K ש"ח, ודווקא פה הייתי מצפה מאנשים להבין שיש דברים שהם לא סתם יותר יקרים, ויש לזה סיבה טובה, ההשוואה שעשו לקינקט עם המצלמה של סוני שעולה 50$ פשוט הזוי, כי הן שום קשר בניהם בטח לא מבחינה טכנולוגית, אני בספק עם המצלמה של הסוני עולה 1$ לייצור, אני לא מתכוון להיכנס פה לויכוח הזה שוב, מה שכן נתוני המכירות מוכיחים שהאנשים בהחלט יודעים שהם מקבלים פה משהו שונה ששווה את המחיר שלו

Muaddib- מדובר על עדכון תוכנה כמובן, לא יוציאו קינקט חדש כל חצי שנה, אין לי מושג מתי העדכון ישוחרר הציגו אותו נראה לי בתערוכת ב-CES, לכן אין שום סיבה לחכות

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #11 

מסכים עם ntk. כולה 1000 שקל מה הסיפור... בשביל כזה מוצר מתקדם ומהפכני מבחינה טכנולוגית, בהחלט שווה את הכסף.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

pixies כתב:מסכים עם ntk. כולה 1000 שקל מה הסיפור... בשביל כזה מוצר מתקדם ומהפכני מבחינה טכנולוגית, בהחלט שווה את הכסף.
...
1000 ש"ח זה סתם גניבה של החנויות בארץ, היה צריך לעלות גג 700-800, בגלל זה הבאתי מחו"ל ב-640, במחיר כזה כבר שווה להביא עוד אחד וחבר למחשב עם כל הדברים שיצאו לזה כבר

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #13 

הכוונה הייתה כמובן לסדר הגודל של המחיר...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #14 

ntk, שיחקתי כמה שעות, במשחקי ספורט, בתנועות העדינות יותר הוא לא דייק.
חווית המשחק ? בהחלט.
והכי חשוב - ציינתי שטעיתי.
אגב - הקינקט של אחי נרכש והובא לארץ בעלות של 140 דולר במבצע, ככה שהמחיר היה בדיחה.
Vocare Ad Regnum

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

מי שרוצה באייבורי מוכרים את הקינקט ב-900
http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=667

שלח תגובה