הקינקט נכנס לספר השיאים של גינס
כמעט לפני שנה בתערוכת E3 שנחשף מחירו של הקינקט הרבה אנשים הרימו גבה, אמרו שהמחיר יקר מדיי ושאף אחד לא יקנה את זה במחיר כזה, אני חשבתי שבשביל טכנולוגיה כזאת המחיר בהחלט סביר ( כמובן שלא הייתי מתנגד למחיר זול יותר, אבל על טכנולוגיה מתקדמת תמיד משלמים, וככה גם עם הקינקט ), אני את הקינקט שלי קיבלתי כבר שבועיים אחרי ההשקה ( סך הכל כולל משלוח שילמתי 640 ש"ח שזה נראה לי בהחלט משתלם ), אפילו אחרי כל הביקורות לא ממש האמנתי שזה יעבוד בצורה כל כך טובה, זה היה נראה כמו קפיצת מדרגה גדולה מדיי, אבל זה בהחלט עובד, ועובד נהדר, מסתבר שלא רק אני חושב ככה, ואפילו התחזיות של מיקרוסופט לא היו אופטמיות מספיק, אבל עד כה הקינקט מחר כבר מעל 10 מיליון יחידות ( בערך 1 מכל 5 אנשים שיש לו אקס בוקס ), מה שמכניס אותו לספר השיאים של גינס בתור "מוצר האלקטרוניקה הצרכנית הנמכר במהירות הגבוהה ביותר" ללא ספק הישג מרשים בהתחשב בזה שהמחיר שלו ממש לא זול, ואם תהיה ירידת מחיר כנראה שנראה הרבה יותר יחידות נמכרות
http://tech.walla.co.il/?w=/4006/1803149
כמובן שזה חדשות טובות לכל מי שרכש את הקינקט, ככל שיש יותר קונים ככה יהיו יותר חברות שישתלם להם לפתח לקינקט משחקים, ואני בהחלט מחכה לראות כבר את הדור השני של משחקי הקינקט
בקרוב צריך גם לצאת עדכון לקינקט שישפר אפילו יותר את רמת הדיוק, וככה יוכל לזהות גם תזוזת אצבעות ( מה שיאפשר שליטה בתפריטים בעזרת האצבעות כמו שהראו בהדגמה שהייתה לפני שנה באחת מתערוכות המשחקים )
http://tech.walla.co.il/?w=/4006/1803149
כמובן שזה חדשות טובות לכל מי שרכש את הקינקט, ככל שיש יותר קונים ככה יהיו יותר חברות שישתלם להם לפתח לקינקט משחקים, ואני בהחלט מחכה לראות כבר את הדור השני של משחקי הקינקט
בקרוב צריך גם לצאת עדכון לקינקט שישפר אפילו יותר את רמת הדיוק, וככה יוכל לזהות גם תזוזת אצבעות ( מה שיאפשר שליטה בתפריטים בעזרת האצבעות כמו שהראו בהדגמה שהייתה לפני שנה באחת מתערוכות המשחקים )
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא אהבתי את ההערה הזאת.
יהירות יהודית-ישראלית טיפוסית ולדעתי גם מכוערת..
יהירות יהודית-ישראלית טיפוסית ולדעתי גם מכוערת..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
בכל הביקורות של "הגיימרים המקצוענים" קטלו את הקינקט: "לא מדוייק", "מאחר בתגובה " , "משחקים לא רציניים"ViruzZ כתב:יש פה שרשורים ישנים עם אנשים שצעקו עד כמה שקינקט יהיה חרה ולא יצליח ושאין אל move
קינקט הוא עוד פיתוח גאוני של יהודים! מעניין מה השכנים שלנו פיתחו שמצליח בעולם?...
ועוד כל מני הערות קטנוניות.
כנראה שבשבילם כל משחק שלא הורגים בו יצורים מכוערים הוא לא רציני.
אני שמח שהצרכנים צחקו על הגיימרים הפלצנים האלה וקנו מוצר שמספק חוויה בלתי רגילה לכל המשפחה.
יש לי אותו כבר חודש, כל המשפחה משחקת, פשוט תענוג.
אגב, ההערה על פיתוח גאוני של "יהודים" באמת מיותרת.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
צריך לתת Credit למי שמגיעdetailer כתב:בכל הביקורות של "הגיימרים המקצוענים" קטלו את הקינקט: "לא מדוייק", "מאחר בתגובה " , "משחקים לא רציניים"ViruzZ כתב:יש פה שרשורים ישנים עם אנשים שצעקו עד כמה שקינקט יהיה חרה ולא יצליח ושאין אל move
קינקט הוא עוד פיתוח גאוני של יהודים! מעניין מה השכנים שלנו פיתחו שמצליח בעולם?...
ועוד כל מני הערות קטנוניות.
כנראה שבשבילם כל משחק שלא הורגים בו יצורים מכוערים הוא לא רציני.
אני שמח שהצרכנים צחקו על הגיימרים הפלצנים האלה וקנו מוצר שמספק חוויה בלתי רגילה לכל המשפחה.
יש לי אותו כבר חודש, כל המשפחה משחקת, פשוט תענוג.
אגב, ההערה על פיתוח גאוני של "יהודים" באמת מיותרת....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אצלכם ? הערה מיותרת לחלוטין. מי זה אצלכם ?ViruzZ כתב:אצלכם זה מזמן בושה להיות יהודי, וחס וחלילה שאיזה יהודי יצליח ב משהוא....jacko-il כתב:לא אהבתי את ההערה הזאת.
יהירות יהודית-ישראלית טיפוסית ולדעתי גם מכוערת........
חברים - יש כאן נתון מדהים, כל הכבוד למייקרוסופט, כל הכבוד לצוות הפיתוח שעבד קשות על מוצר מוצלח.
אני כאחד מודה שהלעזתי על המוצר (אגב - אני חושב שהוא לא הכי מדוייק והתנסיתי בו) ולא חשבתי שימכור כל כך הרבה - ט ע י ת י !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
מקווה שאני לא חורג מדי מהדיון - אבל מתי אמורה לצאת גרסא חדשה? האם מדובר על עדכון תוכנה או מוצר חדש?ntk כתב: בקרוב צריך גם לצאת עדכון לקינקט שישפר אפילו יותר את רמת הדיוק, וככה יוכל לזהות גם תזוזת אצבעות ( מה שיאפשר שליטה בתפריטים בעזרת האצבעות כמו שהראו בהדגמה שהייתה לפני שנה באחת מתערוכות המשחקים )...
או במילים אחרות - כדאי לחכות עם הקנייה של ה XBOX?
אני שמח לדעת בהמוצר פותח בישראל ( כמו המון דברים אחרים שמצליחים בעולם, ואולי הגדול מכולם disk on key ) קצת נסחפתם עם הקטע של הגזענות, אפשר לחשוב כבר מה הוא אמר
TANDBERG- לא יודע כמה יצא לך לנסות אותו, אבל הוא מאוד מאוד מאוד מדוייק, במיוחד במשחקים האיכותיים יותר, יש משחקים גרועים שהדיוק שם פשוט זוועתי, וזה כבר לא קשור לקינקט, מצד שני המשחקים האלה לא שווים בכלל שישחקו בהם, לכן זה לא ממש משנה, וכמו שאמרתי בקרוב יצא עדכון שיאפשר דיוק אפילו יותר גדול שעוקב גם אחרי האצבעות
אני חייב להגיד שפה בפורום באמת כולם קטלו את הקינקט בעיקר בגלל המחיר, יש טלוויזיה 42" שעולה 2K ש"ח ויש אחת שעולה 30K ש"ח, ודווקא פה הייתי מצפה מאנשים להבין שיש דברים שהם לא סתם יותר יקרים, ויש לזה סיבה טובה, ההשוואה שעשו לקינקט עם המצלמה של סוני שעולה 50$ פשוט הזוי, כי הן שום קשר בניהם בטח לא מבחינה טכנולוגית, אני בספק עם המצלמה של הסוני עולה 1$ לייצור, אני לא מתכוון להיכנס פה לויכוח הזה שוב, מה שכן נתוני המכירות מוכיחים שהאנשים בהחלט יודעים שהם מקבלים פה משהו שונה ששווה את המחיר שלו
Muaddib- מדובר על עדכון תוכנה כמובן, לא יוציאו קינקט חדש כל חצי שנה, אין לי מושג מתי העדכון ישוחרר הציגו אותו נראה לי בתערוכת ב-CES, לכן אין שום סיבה לחכות
TANDBERG- לא יודע כמה יצא לך לנסות אותו, אבל הוא מאוד מאוד מאוד מדוייק, במיוחד במשחקים האיכותיים יותר, יש משחקים גרועים שהדיוק שם פשוט זוועתי, וזה כבר לא קשור לקינקט, מצד שני המשחקים האלה לא שווים בכלל שישחקו בהם, לכן זה לא ממש משנה, וכמו שאמרתי בקרוב יצא עדכון שיאפשר דיוק אפילו יותר גדול שעוקב גם אחרי האצבעות
אני חייב להגיד שפה בפורום באמת כולם קטלו את הקינקט בעיקר בגלל המחיר, יש טלוויזיה 42" שעולה 2K ש"ח ויש אחת שעולה 30K ש"ח, ודווקא פה הייתי מצפה מאנשים להבין שיש דברים שהם לא סתם יותר יקרים, ויש לזה סיבה טובה, ההשוואה שעשו לקינקט עם המצלמה של סוני שעולה 50$ פשוט הזוי, כי הן שום קשר בניהם בטח לא מבחינה טכנולוגית, אני בספק עם המצלמה של הסוני עולה 1$ לייצור, אני לא מתכוון להיכנס פה לויכוח הזה שוב, מה שכן נתוני המכירות מוכיחים שהאנשים בהחלט יודעים שהם מקבלים פה משהו שונה ששווה את המחיר שלו
Muaddib- מדובר על עדכון תוכנה כמובן, לא יוציאו קינקט חדש כל חצי שנה, אין לי מושג מתי העדכון ישוחרר הציגו אותו נראה לי בתערוכת ב-CES, לכן אין שום סיבה לחכות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מסכים עם ntk. כולה 1000 שקל מה הסיפור... בשביל כזה מוצר מתקדם ומהפכני מבחינה טכנולוגית, בהחלט שווה את הכסף.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
1000 ש"ח זה סתם גניבה של החנויות בארץ, היה צריך לעלות גג 700-800, בגלל זה הבאתי מחו"ל ב-640, במחיר כזה כבר שווה להביא עוד אחד וחבר למחשב עם כל הדברים שיצאו לזה כברpixies כתב:מסכים עם ntk. כולה 1000 שקל מה הסיפור... בשביל כזה מוצר מתקדם ומהפכני מבחינה טכנולוגית, בהחלט שווה את הכסף....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הכוונה הייתה כמובן לסדר הגודל של המחיר...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ntk, שיחקתי כמה שעות, במשחקי ספורט, בתנועות העדינות יותר הוא לא דייק.
חווית המשחק ? בהחלט.
והכי חשוב - ציינתי שטעיתי.
אגב - הקינקט של אחי נרכש והובא לארץ בעלות של 140 דולר במבצע, ככה שהמחיר היה בדיחה.
חווית המשחק ? בהחלט.
והכי חשוב - ציינתי שטעיתי.
אגב - הקינקט של אחי נרכש והובא לארץ בעלות של 140 דולר במבצע, ככה שהמחיר היה בדיחה.
Vocare Ad Regnum