מבקש המלצה לסטרימר שתומך בכל הסאונדים החדשים.
-
avivharlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני כרגע עובד עם dvico 6600 וחשוב לי לציין שאני מאוד מרוצה ממנו, אבל לאחרונה רכשתי רסיבר חדש תומך הפורמטים החדשים של הסאונד. מחפש המלצה לסטרימר באותה רמת איכות שתומך בכל הסאונדים החדשים ויציב כמו ה dvico.
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
פופקורן C200 או A210avivharlev כתב:אני כרגע עובד עם dvico 6600 וחשוב לי לציין שאני מאוד מרוצה ממנו, אבל לאחרונה רכשתי רסיבר חדש תומך הפורמטים החדשים של הסאונד. מחפש המלצה לסטרימר באותה רמת איכות שתומך בכל הסאונדים החדשים ויציב כמו ה dvico.
תודה לעוזרים...
אחד הסטרימרים החדשים של DUNE (יש להדגיש שיש אצלם בעיה להצמיד תרגום חיצוני לכותרי BD מלאים)
וכמובן אחד הדגמים של DVICO, שכן תומכים בפורמטים החדשים. במידה ואתה מרוצה מהם אז הכי טוב להמשיך איתם.
בהצלחה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קודם כל, יש הבדל בין הרגיל לפלוס. אם אתה רכשת לאחרונה, אז כנראה מדובר על ה-6600 פלוס שתומך בפורמטי האודיו החדשים.
אבל מעבר לזה, כנס לשרשור עדכוני הקושחה של DVICO, יש שם משתמשים שמדווחים על בעיות עם DTS HD MA, וכנראה שיש בעיה כלשהי עם הרשיון.
אבל מעבר לזה, כנס לשרשור עדכוני הקושחה של DVICO, יש שם משתמשים שמדווחים על בעיות עם DTS HD MA, וכנראה שיש בעיה כלשהי עם הרשיון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
momon,
ה-6600 תומך בכל פורמטי ה HD Audio. התמיכה ב DTS-HD Master Audio לעומת זאת, לא קיימת בצורה רישמית ויש צורך בקובץ נפרד אשר מריצים מעל ה 6600 על מנת לקבל את התמיכה.
ה-6600 תומך בכל פורמטי ה HD Audio. התמיכה ב DTS-HD Master Audio לעומת זאת, לא קיימת בצורה רישמית ויש צורך בקובץ נפרד אשר מריצים מעל ה 6600 על מנת לקבל את התמיכה.
-
avivharlev
-
- חבר פעיל מאוד

זיו כשאתה אומר 6600 אתה מתכוון לדגמים החדשים בלבד? כי המכשיר שלי נקנה לפני יותר משנה.
ושאלה נוספת: האם גם ה-s1 תומך בפורמטים החדשים ואם כן האם הוא יציב?
ושאלה נוספת: האם גם ה-s1 תומך בפורמטים החדשים ואם כן האם הוא יציב?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

avivharlev,
1. כשאני רושם 6600 אני מתכוון לדגם 6600.
2. רוצים לדעת אם דגם ה TViX שברשותכם בעל מעבד מדגם ה Plus?
3. ה- S1 מגיע כבר עם דגם המעבד בעל תמיכה ב HD Audio והוא יציב בדיוק כמו שאר מוצרי TViX מבוססי Realtek. מכיוון שיש לך את דגם ה 6600, אז אתה עמדת מקרוב על היציבות שלו.
1. כשאני רושם 6600 אני מתכוון לדגם 6600.
2. רוצים לדעת אם דגם ה TViX שברשותכם בעל מעבד מדגם ה Plus?
3. ה- S1 מגיע כבר עם דגם המעבד בעל תמיכה ב HD Audio והוא יציב בדיוק כמו שאר מוצרי TViX מבוססי Realtek. מכיוון שיש לך את דגם ה 6600, אז אתה עמדת מקרוב על היציבות שלו.
-
avivharlev
-
- חבר פעיל מאוד

עשיתי את הבדיקה בלינק שנתת לי וכמו שחשבתי המכשיר שלי לא מדגם פלוס. אני מניח שזה אומר שאני אצטרך לרכוש 6600 פלוס או s1 על מנת ליהנות מהפורמטים החדשים. שאלה נוספת: קיבלתי המלצות על dune האם הביצועים שלו טובים יותר מdvico? והאם גם שם צריך להתקין את הפאטצ'?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

avivharlev,
ב Dune אין צורך להתקין Patch על מנת לקבל HD Audio.
אני ממליץ לך לעבור על הדביק, הוא מכיל ריכוז של ביקורות על כל הסטרימרים הרלוונטים.
ב Dune אין צורך להתקין Patch על מנת לקבל HD Audio.
אני ממליץ לך לעבור על הדביק, הוא מכיל ריכוז של ביקורות על כל הסטרימרים הרלוונטים.
-
avivharlev
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על העזרה