פופקורן C200 - שינוי VOLUME LABLE של דיסק פנימי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

ב C200 שלי מותקנים 2 דיסקים, 3.5 ו 2.25. הרעיון הוא שהקטן ישמש ל NMT APPS ולתמונות, והגדול לסרטים. פירמטתי את הגדול ב PC שלי ל - EXT3 (בעזרת המדריך מה NMT WIKI), ואת הקטן ה POPCORN פירמט לבד תוך כדי התקנת ה APPS. את ה VOLUME LABLE של הדיסק הגדול קבעתי לבד, והקטן קבל שם מצחיק שאותו אני רוצה לשנות (וגם את שם ה SHARE שיראה על ידי הרשת) ולא יודע איך.
כל עזרה תתקבל בברכה.

MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

שאלת המשך: האם קיימת אפליקציה ל C200 לניהול הדיסקים, שבין השאר מאפשרת את שינוי שמותיהם ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46379
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #3 

נסה לגשת לכוננים באמצעות המחשב שלך דרך הרשת, ייתכן ובצורה זאת תוכל לשנות את השם שלהם.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

זיו ו URUS - תודה.
ziv_r כתב:נסה לגשת לכוננים באמצעות המחשב שלך דרך הרשת, ייתכן ובצורה זאת תוכל לשנות את השם שלהם.
...
זה לא עובד. מבחינת ה WINDOWS שיתוף מרוחק אינו דיסק ששמו ניתן לשינוי. אולי שם השיתוף ניתן, אבל זו לא כוונתי.

לגבי ה THREADS ב NMT FORUM - יש שם חברה עם בקשה דומה, אבל אין פתרון משביע רצון. אולי באחת הקושחות הבאות האפשרות לתת שמות לדיסקים הפנימיים תוכנס. צריך רק אפשרות בממשק שתתורגם לפקודת e2label.

אני שוקל להשאר כרגע רק עם הדיסק הגדול שיכיל גם את הAPPS וגם את ה DATA שלי.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אתה יכול להגיד לי למה זה מגביל אותך?

אצלי המצב הוא כזה, יש לי דיסק 3.5״ 2TB שעליו נמצא רוב התוכן, הוא פורמט במכשיר ל-EXT3 ומותקנים עליו השרתים, הוא לא קיבל שם קודם, וכמו אצלך, הוא ברשת נקרא Share.

יש לי דיסק נוסף, 2.5״, פורמט ל-NTFS ויש עליו קצת תוכן. הוא נקרא בשם שניתן לו בעבר על המחשב.

את שניהם רואים ברשת ללא כל בעיה וניתן להעתיק/להעביר קבצים בשני הכיוונים.

כאשר המכשיר עולה לאחר אתחול מלא, ניתן לראות חיווי של זיהוי הדיסק הראשון והפעלת השרתים, ולאחר מכן זיהוי של הדיסק השני.

MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Irus כתב:אתה יכול להגיד לי למה זה מגביל אותך?

אצלי המצב הוא כזה, יש לי דיסק 3.5״ 2TB שעליו נמצא רוב התוכן, הוא פורמט במכשיר ל-EXT3 ומותקנים עליו השרתים, הוא לא קיבל שם קודם, וכמו אצלך, הוא ברשת נקרא Share.

יש לי דיסק נוסף, 2.5״, פורמט ל-NTFS ויש עליו קצת תוכן. הוא נקרא בשם שניתן לו בעבר על המחשב.

את שניהם רואים ברשת ללא כל בעיה וניתן להעתיק/להעביר קבצים בשני הכיוונים.

כאשר המכשיר עולה לאחר אתחול מלא, ניתן לראות חיווי של זיהוי הדיסק הראשון והפעלת השרתים, ולאחר מכן זיהוי של הדיסק השני.
...
זה לא ממש מגביל, רק מעצבן קלות. אני התקנתי את ה APPS בדיסק הקטן והוא קבל את השם SATA_DISK. הכנסתי את הגדול (לא מצריך פתיחה של המכשיר) והוריתי לפופקורן שהוא יהיה ה MEDIA DRIVE. השם של הקטן נהיה משום מה SATA_DISK_D4. היה נחמד אם היתה אופציה פשוטה לשנות את השמות.

אני שוקל לעשות FRESH INSTALL של ה APPS לדיסק הקטן, ושהוא יהיה ה MEDIA DRIVE. אח"כ אוסיף את הגדול. אני מעביר את התכנים לדיסקים מהמחשב דרך השיתופים, ולא ע"י שימוש ב APPS (כמו FTP). אופציה נוספת היא להשאיר רק דיסק 1.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אחלה, זה מה שאני עשיתי, התקנתי אחד והגדרתי אותו, ולאחר מכן, הוספתי את הדיסק השני.

MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

Irus כתב:אחלה, זה מה שאני עשיתי, התקנתי אחד והגדרתי אותו, ולאחר מכן, הוספתי את הדיסק השני.
...
שוב - תודה על עזרתך - תענוג כרגיל (f)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”