פופקורן C200 - שינוי VOLUME LABLE של דיסק פנימי
-
MarkK
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום לכולם
ב C200 שלי מותקנים 2 דיסקים, 3.5 ו 2.25. הרעיון הוא שהקטן ישמש ל NMT APPS ולתמונות, והגדול לסרטים. פירמטתי את הגדול ב PC שלי ל - EXT3 (בעזרת המדריך מה NMT WIKI), ואת הקטן ה POPCORN פירמט לבד תוך כדי התקנת ה APPS. את ה VOLUME LABLE של הדיסק הגדול קבעתי לבד, והקטן קבל שם מצחיק שאותו אני רוצה לשנות (וגם את שם ה SHARE שיראה על ידי הרשת) ולא יודע איך.
כל עזרה תתקבל בברכה.
ב C200 שלי מותקנים 2 דיסקים, 3.5 ו 2.25. הרעיון הוא שהקטן ישמש ל NMT APPS ולתמונות, והגדול לסרטים. פירמטתי את הגדול ב PC שלי ל - EXT3 (בעזרת המדריך מה NMT WIKI), ואת הקטן ה POPCORN פירמט לבד תוך כדי התקנת ה APPS. את ה VOLUME LABLE של הדיסק הגדול קבעתי לבד, והקטן קבל שם מצחיק שאותו אני רוצה לשנות (וגם את שם ה SHARE שיראה על ידי הרשת) ולא יודע איך.
כל עזרה תתקבל בברכה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
נסה לגשת לכוננים באמצעות המחשב שלך דרך הרשת, ייתכן ובצורה זאת תוכל לשנות את השם שלהם.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תראה פה, אולי זה יעזור לך:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=41307
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=31219
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=41307
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=31219
-
MarkK
- חבר שרק התחיל

זיו ו URUS - תודה.
לגבי ה THREADS ב NMT FORUM - יש שם חברה עם בקשה דומה, אבל אין פתרון משביע רצון. אולי באחת הקושחות הבאות האפשרות לתת שמות לדיסקים הפנימיים תוכנס. צריך רק אפשרות בממשק שתתורגם לפקודת e2label.
אני שוקל להשאר כרגע רק עם הדיסק הגדול שיכיל גם את הAPPS וגם את ה DATA שלי.
זה לא עובד. מבחינת ה WINDOWS שיתוף מרוחק אינו דיסק ששמו ניתן לשינוי. אולי שם השיתוף ניתן, אבל זו לא כוונתי.ziv_r כתב:נסה לגשת לכוננים באמצעות המחשב שלך דרך הרשת, ייתכן ובצורה זאת תוכל לשנות את השם שלהם....
לגבי ה THREADS ב NMT FORUM - יש שם חברה עם בקשה דומה, אבל אין פתרון משביע רצון. אולי באחת הקושחות הבאות האפשרות לתת שמות לדיסקים הפנימיים תוכנס. צריך רק אפשרות בממשק שתתורגם לפקודת e2label.
אני שוקל להשאר כרגע רק עם הדיסק הגדול שיכיל גם את הAPPS וגם את ה DATA שלי.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אתה יכול להגיד לי למה זה מגביל אותך?
אצלי המצב הוא כזה, יש לי דיסק 3.5״ 2TB שעליו נמצא רוב התוכן, הוא פורמט במכשיר ל-EXT3 ומותקנים עליו השרתים, הוא לא קיבל שם קודם, וכמו אצלך, הוא ברשת נקרא Share.
יש לי דיסק נוסף, 2.5״, פורמט ל-NTFS ויש עליו קצת תוכן. הוא נקרא בשם שניתן לו בעבר על המחשב.
את שניהם רואים ברשת ללא כל בעיה וניתן להעתיק/להעביר קבצים בשני הכיוונים.
כאשר המכשיר עולה לאחר אתחול מלא, ניתן לראות חיווי של זיהוי הדיסק הראשון והפעלת השרתים, ולאחר מכן זיהוי של הדיסק השני.
אצלי המצב הוא כזה, יש לי דיסק 3.5״ 2TB שעליו נמצא רוב התוכן, הוא פורמט במכשיר ל-EXT3 ומותקנים עליו השרתים, הוא לא קיבל שם קודם, וכמו אצלך, הוא ברשת נקרא Share.
יש לי דיסק נוסף, 2.5״, פורמט ל-NTFS ויש עליו קצת תוכן. הוא נקרא בשם שניתן לו בעבר על המחשב.
כאשר המכשיר עולה לאחר אתחול מלא, ניתן לראות חיווי של זיהוי הדיסק הראשון והפעלת השרתים, ולאחר מכן זיהוי של הדיסק השני.
-
MarkK
- חבר שרק התחיל

זה לא ממש מגביל, רק מעצבן קלות. אני התקנתי את ה APPS בדיסק הקטן והוא קבל את השם SATA_DISK. הכנסתי את הגדול (לא מצריך פתיחה של המכשיר) והוריתי לפופקורן שהוא יהיה ה MEDIA DRIVE. השם של הקטן נהיה משום מה SATA_DISK_D4. היה נחמד אם היתה אופציה פשוטה לשנות את השמות.Irus כתב:אתה יכול להגיד לי למה זה מגביל אותך?
כאשר המכשיר עולה לאחר אתחול מלא, ניתן לראות חיווי של זיהוי הדיסק הראשון והפעלת השרתים, ולאחר מכן זיהוי של הדיסק השני....
אני שוקל לעשות FRESH INSTALL של ה APPS לדיסק הקטן, ושהוא יהיה ה MEDIA DRIVE. אח"כ אוסיף את הגדול. אני מעביר את התכנים לדיסקים מהמחשב דרך השיתופים, ולא ע"י שימוש ב APPS (כמו FTP). אופציה נוספת היא להשאיר רק דיסק 1.