שנה חזקה להוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

האמת קצת מגעיל אותי לחשוב שמנכ"ל הוט מרוויח 7.5 מיליון שקל וכל העוזרים שלו כולל אחותו של כחלון

בין 3-4 מיליון שקל לשנה .

בבזק המצב דומה .

http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 08_5211363

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

הציבור מטומטם והציבור ישלם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #4 

שנה חזקה , אבל ב-core business שלהם שהוא טלויזיה ,מס' המנויים יורד.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

Mistoffelees כתב:שנה חזקה , אבל ב-core business שלהם שהוא טלויזיה ,מס' המנויים יורד.
...

חבל שצריך להסביר שוב ושוב או שאתה משחק אותה , המנויים הנוטשים הם אנלוגיים והלא רווחיים הם שעוזבים ,

כלומר אנשים לא רוצים לעבור לדיגיטלי או רוצים לשלם הרבה פחות מהמחיר הסביר ,אז בצדק לא מחזקים לקוח בכוח

שאינו רווחי בשביל לכתוב בדו"ח יש לי עוד לקוח , שהרי ל YES במחיר של 180 שקל הוא לא יצליח להתחבר .

בדרך זאת הוט הפכה להיות רווחית והגדילה את ההכנסה ב 25% ל 3.3 מילארד שקל וזה עוד לפני חברת הסלולר ו ISP .

אגב מספר המנויים באינטרנט עלה בשנה ב 50 אלף שזה יותר מהמצטרפים ל NGN.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #6 

NEW-WAVE
אתה מציג נתונים מספריים ואני אציג לך בקטנה נתונים מהשטח:

בשנה האחרונה לפחות 10 מחבריי ולפחות 4 מבני משפחתי = כלומר סה"כ 14 מהסביבה הקרובה לי - עברו ל - YES או לא הסכימו להתחבר להוט מלחתחילה.
הסיבה העיקרית של רובם הייתה שהם רוצים לקבל את הממיר המקליט HD של YES עם כ- 10 ערוצי HD פתוחים בחבילה ולא את הממיר ה- HD של הוט עם 4 ערוצי HD פתוחים בלבד. - וכל זאת באותו מחיר ואף פחות.

אלו שהיו מחוברים להוט , כמוני, נמאס להם לחכות ל " הממיר החדש HD של הוט שגם יקליט שיוצא עוד מעט" כפי שמבטיחים לנו בשליפה כל אנשי השרות של הוט , שכל פעם העלאתי את השאלה הזאת והם זיבלו לי את השכל עם ההבטחה הלא ממומשת הזאת.
כך שאם הייתי מקבל ממיר כזה ופותחים לי ללא תשלום את יתר ערוצי ה- HD - בדיוק כמו שקיים כרגע בחבילת YES באותו מחיר כמו בטריפל של הוט, יכול להיות שהייתי יותר סבלני לגבי הצרות שעשו לי האינטרנט (למרות שארכו 3 חודשים) עד שיפתרו את הבעיה וכמובן תוך כדי כך שהם מכירים ומאשרים שאכן הייתה בעיה רצינית אצלהם ומפצים אותי כמובן על חלק מהנזקים הישירים שגרמו לי.

אך לא - בכל התקופה הארוכה אפילו פעם אחת לא קיבלתי שיחה של מנהל בכיר ומתנצל ומכיר בתקלות - אלא שלחו אלי נערים ונערות חוצפנים ובוטים בסגנונן שכל הזמן מנסים לשכנע אותי כמה אני לא צודק וסתם מבלבל להם את המוח בכל מיני תקלות מזוייפות ודימיוניות.

תאמין לי התנהגות שחצנית ומתנסת כזאת - מצביעה על הזלזול בלקוחות הנעולים כאילו בחבילות התחייבות ל36 חודש, הטבוע באסטרטגיה של החברה:
" יאני מי אתה בכלל, לקוח יקר, שתבלבל לנו את המוח ותדרוש לקבל את רוחב הפס ויציבות האינטנרט שאתה משלם עליו ואנו התחייבנו עליו בחוזה להעניק לך את השרות הזה".

אני מבין שיש לך קשר ישיר עם הנהלת הוט - לפחות לפי הנתונים הפנימיים שאתה מדווח לנו פה - אז אולי תועיל ( לטבת הנהלת הוט) , לשאול אותם בהזדמנות הקרובה, אם מקרה כמו שלי מתאים למדיניות החברה - שכך מנפנפים לקוח וותיק ואחר כך עושים מבצעים מיוחדים וההנחות מיוחדות כדי לנסות להחזיר אותו להוט.

איפה מחלקת "שימור לקוחות של הוט" - כמה שאני שונא את השם הזה -?
מדוע הם לא הגיבו במהלך 3 חודשים ויומיים לפני הניתוק בפועל ומדוע הם לא עשו הכל כדי שלא אברח ל - YES.
כנראה שנתוני הרווח המוגזמים שאתה מפרסם פה , עלו להם לראש ואולי עדיף שלקוח " טראבל-מייקר" כזה יעזוב אותנו - הרי אנו מרווחים הון עתק בלעדין .

עמי

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ami9 אתה עוד זומבי שמתעלם ממה שכתוב באשכול ,את הנתונים אני לוקח מהדו"ח של הבורסה שמפורסם באינטרנט ,תן לי את הקרדיט שאני לא קשור לאף גוף ,אל תהייה פרנואיד .

ציטוט מהלינק המובא באשכול זה.

הנתונים התפעוליים HOT חוזרת לגייס לקוחות טלוויזיה. החברה הודיעה על 891 אלף מנויים, עלייה של 1,500 לעומת הרבעון הקודם. לאורך השנה, הפסידה החברה 17 אלף מנויים, רובם אנלוגיים. באינטרנט לחברה 752 אלף מנויים - גיוס רבעוני של 12 אלף לקוחות. בטלפון לחברה 610 אלף מנויים - גיוס רבעוני מרשים של 16 אלף קווים.

אגב בזק איבדה 125 אלף לקוחות טלפון בשנת 2010 ,זה לא טעות ,מאיפה אני יודע !!! תנחש.

עוד נתון ,ההכנסה של בזק מלקוח אינטרנט גבוהה ב 8 שקל מלקוח הוט וכאן טמון ההסבר של העזיבה של בזק, מחיר.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #8 

זה פורום טלוויזיה או פורום כלכלה?

למה זה אמור לעניין מישהו כאן שהוט הרוויחה? זה משפר את התוכן שלה או את השירות או את הטכנולוגיה?
זה רלוונטי לצרכנים?

לדעתי מקומו של האשכול הזה לא בפורום הזה וגם לא באתר הזה.

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #9 

אין דבר כזה "מנוי לא רווחי". אולי רווחי פחות. הוט לא משקיעה בלקוחות ה"אנלוגיים" דבר מלבד אולי שליחת פירוט חשבון אך זוכה מכל אחד מהם לכ-170 ש"ח בחודש. לא רק זה , אלא הפסד הלקוחות מעיד על חוסר האטקטיביות של החלופה הדיגיטלית שהוצעה. למזלה של הוט לייס או חברות אחרות אין אפשרות מעשית להתחרות בשירותים הנוספים - טלפוניה ואינטרנט - שהם אלה שהביאו לגידול המשמעותי בהכנסות. נראה שהוט יכולה להזניח את לקוחות הטלויזיה מאז שמצאה תרנגולות חדשות שמטילות עבורה עבורה ביצי זהב.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1886
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #10 

amiti כתב:אין דבר כזה "מנוי לא רווחי". אולי רווחי פחות. הוט לא משקיעה בלקוחות ה"אנלוגיים" דבר מלבד אולי שליחת פירוט חשבון אך זוכה מכל אחד מהם לכ-170 ש"ח בחודש. לא רק זה , אלא הפסד הלקוחות מעיד על חוסר האטקטיביות של החלופה הדיגיטלית שהוצעה. למזלה של הוט לייס או חברות אחרות אין אפשרות מעשית להתחרות בשירותים הנוספים - טלפוניה ואינטרנט - שהם אלה שהביאו לגידול המשמעותי בהכנסות. נראה שהוט יכולה להזניח את לקוחות הטלויזיה מאז שמצאה תרנגולות חדשות שמטילות עבורה עבורה ביצי זהב.
...
דווקא כן מפסידה. שידור אנלוגי הוא שידור בזבזני אשר תופס להוט אחוז ניכר מתדר השידור שלה. על כל ערוץ אנלוגי היא יכולה להעביר מס' ערוצים דיגיטליים / שרותים אינטרקטיביים. והרי, זה הצד הרווחי. ומה עם תחזוקת ציוד אנלוגי מיושן, חיבור פיראטי (טוענים שיש אי שם אלפי לקוחות פירטיים).

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #11 

עובדה היא שמספר הלקוחות לטלוויזיה של HOT ירדה, ואני רוצה שתביא לי מקור שאלו לקוחות אנלוגים.

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #12 

ami9 כתב: אלו שהיו מחוברים להוט , כמוני, נמאס להם לחכות ל " הממיר החדש HD של הוט שגם יקליט שיוצא עוד מעט" כפי שמבטיחים לנו בשליפה כל אנשי השרות של הוט , שכל פעם העלאתי את השאלה הזאת והם זיבלו לי את השכל עם ההבטחה הלא ממומשת הזאת.

עמי
...
כמה שזה נכון. הלקוחות החלשים באמת נוטשים לטובת עידן+, אבל הלקוחות החזקים והמכניסים נוטשים
בגלל שהם לא מוכנים לבדיחה הזו שאין ב HOT ממיר מקליט HD.

תסכים איתי שזו התעלמות, בושה טכנולוגית והתעללות בלקוחות.
מה זה ממיר מקליט HD? טיסה למאדים?

זה הסטנדרט הרגיל. כמובן בחברה שיש לה מדינה אפשר לעשות הכל ולזלזל בלקוחות בלי להניד עפעף.
לקנא בחבר שלי בטקסס. יכול פשוט לקנות (או לקבל מהחברה עם התחייבות) ממגוון שונה של ממירים לפי
הצרכים שלו. לחבר אותם לרשת הביתית וכך לא להיות מוגבל למקום ספיציפי, לעשות תכנים פר משתמש ועוד...לקנא.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #13 

NEW-WAVE ,
אתה מתחיל להוריד את השרשור שלך לרמה נמוכה כזאת שאין לי בכלל חשק וזמן להתנצח איתך.
"זומבי" ו"פרנואיד" הן מילות אישית שלמרות אלפי ההודעות בכיסך היית צריך להמנע מהן, ביחוד מול חבר שאתה לא מכיר אותו בכלל.
זה מיותר ואני מקוה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאתה פונה אלי ברמה הזאת.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

ami9 כתב:NEW-WAVE ,
אתה מתחיל להוריד את השרשור שלך לרמה נמוכה כזאת שאין לי בכלל חשק וזמן להתנצח איתך.
"זומבי" ו"פרנואיד" הן מילות אישית שלמרות אלפי ההודעות בכיסך היית צריך להמנע מהן, ביחוד מול חבר שאתה לא מכיר אותו בכלל.
זה מיותר ואני מקוה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאתה פונה אלי ברמה הזאת.
...
אני גם מקווה שפעם אחרונה אתה מאשים אותי שיש לי קשר להנהלת הוט ,שהרי הכל כתוב בלינק למעלה ואתה עושה

עצמך מתעלם ,אז במקום לקבוע עובדה תשאל או תקרא את הלינק .

נ.ב אני לא מחכה לממיר מקליט גם HD,יש מספיק מה לראות ולא קרה כלום אם הפסדתי , יש VOD או אינטרנט או מוותרים.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

אני כבר לא יכול לדמיין על להתאים את עצמי ללוח השידורים, אבל אני מניח שאצל רוב האוכלוסיה זה עדיין המצב.

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #16 

NEW_WAVE כתב: ,

נ.ב אני לא מחכה לממיר מקליט גם HD,יש מספיק מה לראות ולא קרה כלום אם הפסדתי , יש VOD או אינטרנט או מוותרים.
...
נראה לי שאתה האדם המושלם שאני יכול למכור לו את אוסף הקלטות שלי, השקופיות ומגוון נהדר של לייזר
דיסקים באיכות ללא פשרות. איזה כיף להחליף את הצד של הדיסק באמצע הסרט, הי בדיוק כמו ב HOT שצריך
להעביר מממיר לממיר כדי לראות תוכנית. שלושים שנה ושום דבר לא השתנה.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

orir כתב:
NEW_WAVE כתב: ,

...
נראה לי שאתה האדם המושלם שאני יכול למכור לו את אוסף הקלטות שלי, השקופיות ומגוון נהדר של לייזר
דיסקים באיכות ללא פשרות. איזה כיף להחליף את הצד של הדיסק באמצע הסרט, הי בדיוק כמו ב HOT שצריך
להעביר מממיר לממיר כדי לראות תוכנית. שלושים שנה ושום דבר לא השתנה.
...
אני לא מכור כמוך,מה אתה כבר עושה עם ממיר HD מקליט ,מי ישמע פסגת הטכנולוגיה ,זה שלא היה ל YES

VOD כבר 5 שנים זה לא עלוב ,זה שצריך קו טלפון ל VOD זה לא עלוב,זה שלא כל ממיר YES יש לו VOD זה לא

עלוב,זה שזה בא על חשבון האינטרנט זה לא עלוב ,כלומר אם רוצים תמיד אפשר למצוא חסרונות ,אני מסתכל

על חצי הכוס המלאה גם ב YES, גם HOT.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

זה לא עלוב, כי ב-yes מדובר על תשתית שהיא חד-כיוונית מיסודה ופתרון ה-VOD הוא לא פשוט , כזכור לי yes היא חברת הלווין ה-3 בעולם שמפעילה שירות כזה. (ולא צריך קו טלפון, רק אינטרנט).

החלטה שלא לתמוך בממיר מקליט HD היא בגלל טעות אסטרטגית של HOT ולא בגלל אילוץ טכנולוגי.
הם השקיעו ב-NPVR שלא צלח ובגלל זה הם יציעו ממיר מקליט תומך HD באיחור.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #19 

אגב, אם אני לא טועה, בעבר העובדה שלHOT היה VOD שזה יתרון על YES בפני עצמו, גרם ללקוחות YES לנטוש לטובת HOT, עכשיו המצב התהפך.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”