קונקטורים לכבלי רמקולים
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אהלן חברים,
ראיתי במונופרייס את שני הפלגים\קונקטורים\ראשים האלה לכבלי הרמקולים.
את הראשון אני מבין מה זה אבל השני (הדק יותר) אני לא מבין למה\לאן הוא אמור להתחבר.
כמו כן, מה אתם אומרים עליהם? כדאי?
אגב, עדיף הברגה סגורה על פתוחה, נכון?
לינק לראשון:
http://www.monoprice.com/products/produ ... 1&format=2
לינק לשני:
ראיתי במונופרייס את שני הפלגים\קונקטורים\ראשים האלה לכבלי הרמקולים.
את הראשון אני מבין מה זה אבל השני (הדק יותר) אני לא מבין למה\לאן הוא אמור להתחבר.
כמו כן, מה אתם אומרים עליהם? כדאי?
אגב, עדיף הברגה סגורה על פתוחה, נכון?
לינק לראשון:
לינק לשני:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הדגם השני מיועד לחיבור לרמקולים / מגברים בהם החיבור אינו פלאג בננה כי אם מתאם קפיצי.
במקרה כזה, במקום לנעוץ סתם חוט חשוף (או מצופה בדיל) לתוך הקונקטור, ניתן להשתמש בפלאג דק.
לגבי המחברים הראשונים - אין לי ניסיון איתם אבל הביקורות טובות.
במקרה כזה, במקום לנעוץ סתם חוט חשוף (או מצופה בדיל) לתוך הקונקטור, ניתן להשתמש בפלאג דק.
לגבי המחברים הראשונים - אין לי ניסיון איתם אבל הביקורות טובות.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
איך הם שולחים את ההזמנות?
הבעיה העיקרית עם כמה אתרי חו"ל זה הצורך בהזמנת מינימום, במשלוח יקר שמכפיל או יותר את המחיר, ואם זו חברת שילוח, בארץ מכפילים לך אותו שוב.ארז_וחני כתב:שלום,
יש לי ניסיון טוב איתם.
רכשתי בעבר מהם מוצרים וגם את הבננות הסגורות והכל עובד בלי בעיות.
אם אתה לא מחפש כבלים היי אנד אז הם בהחלט אטרקטיבים, במיוחד בכבלי HDMI .
ארז...
אודה לך אם תספר איך היה עם האתר הזה.
Re: איך הם שולחים את ההזמנות?
יוסי שלום,yosihary כתב:הבעיה העיקרית עם כמה אתרי חו"ל זה הצורך בהזמנת מינימום, במשלוח יקר שמכפיל או יותר את המחיר, ואם זו חברת שילוח, בארץ מכפילים לך אותו שוב.ארז_וחני כתב:שלום,
יש לי ניסיון טוב איתם.
רכשתי בעבר מהם מוצרים וגם את הבננות הסגורות והכל עובד בלי בעיות.
אם אתה לא מחפש כבלים היי אנד אז הם בהחלט אטרקטיבים, במיוחד בכבלי HDMI .
ארז...
אודה לך אם תספר איך היה עם האתר הזה....
נושא המשלוח אכן יכול לשנות את הכדאיות של כל העסקה.
אני תיאמתי את המשלוח עם חבר לעבודה שיש לו כתובת בארה"ב ושהגיע לארץ אז שילמתי רק הובלה רגילה בארה"ב.
ארז
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
זה בדיוק מה שאני רציתי לעשות אבל לצערי היו לי מעט מדי ימים כך שהייתי צריך לשלם 30$ על משלוח פנימי כדי שזה יגיע אליו בזמן (עד יומיים).
בינתיים נחשוב על מישהו אחר.
עניין אחר - כל זוג בננות עולה 1.2$.
לכל רמקול אני צריך 8 בננות (4 זוגות) לפחות - 4 מהרמקול ל -wall mount וארבע מה- wall mount למגבר
במקור תכננתי לעשות וול מאונט לכל רמקול מה שמוסיף עוד רביעיית בננות (שמביא אותנו ל12 בננות - 6 זוגוות,) לרמקול.
הקונקטורים שלהם עדיפים על פני קונקטורים שקיימים באיביי של נקמיצ'י? הם זולים יותר - כמעט חצי מחיר...
בינתיים נחשוב על מישהו אחר.
עניין אחר - כל זוג בננות עולה 1.2$.
לכל רמקול אני צריך 8 בננות (4 זוגות) לפחות - 4 מהרמקול ל -wall mount וארבע מה- wall mount למגבר
במקור תכננתי לעשות וול מאונט לכל רמקול מה שמוסיף עוד רביעיית בננות (שמביא אותנו ל12 בננות - 6 זוגוות,) לרמקול.
הקונקטורים שלהם עדיפים על פני קונקטורים שקיימים באיביי של נקמיצ'י? הם זולים יותר - כמעט חצי מחיר...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לא יצא לי לעבוד עם אלו של מונופרייס אבל אלו של Nakamichi מומלצות בחום - מורכבות ועובדות אצלי ואצל עוד שלושה חברים שונים (מההתקנות שלי).
ממליץ מינימום לצפות את המגעים (לפני ההברגה) בבדיל למניעת התחמצנות הכבל, אם אתה בכלל רוצה להשקיע - תשחיל את הכבל לתוך הבננה יחד עם כמה חוטי בדיל ואז תנעץ את המלחם דרך אחד מחורי ההברגה כך שיחמם את העסק בפנים - הבדיל יימס ויקבע את החוט בצורה טובה ומבודדת הרבה יותר.
ממליץ מינימום לצפות את המגעים (לפני ההברגה) בבדיל למניעת התחמצנות הכבל, אם אתה בכלל רוצה להשקיע - תשחיל את הכבל לתוך הבננה יחד עם כמה חוטי בדיל ואז תנעץ את המלחם דרך אחד מחורי ההברגה כך שיחמם את העסק בפנים - הבדיל יימס ויקבע את החוט בצורה טובה ומבודדת הרבה יותר.