:הל: מערכת חדשה שתמשיך את שושלת ה-Z5500 של LOGITECH
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
הבום החדש של לוג'יטק
מערכת חדשה שתמשיך את שושלת ה-Z5500 זוכה הפרסים
המערכת מתאימה לכל הרכב מולטימדיה בסלון עם חיבורים לעד שישה מכשירים בו זמנית כולל קונסולות משחקים, מחשב ו-iPod
לוג'יטק מציגה רמקול חדש לסאונד עוצמתי מרטיט קירות, ה- Z906, אשר ימשיך את שושלתו של ה-Z5500 זוכה הפרסים. עם הספק של 500 וואט, תו תקן של THX, סט הרמקולים החדשים יספקו צליל היקפי לצפייה איכותית בסרטים והאזנה חדה למוזיקה במערכת המולטימדיה בסלון.
בנוסף לנתונים טכניים שיאפשרו חוויית סאונד איכותית, סט הרמקולים החדשים יתאימו לכל הרכב מולטימדיה בסלון עם חיבורים לעד שישה מכשירים בו זמנית כולל קונסולות משחקים, מחשב ו-iPod. הודות לעיצוב האלגנטי ישתלב הפאנל במערכת המולטימדיה מבלי להעמיס.
כמו כן, הסט מצויד בשלט רחוק לתפעול נוח ללא צורך לקום מהספה.
מחיר: כ-1800 ₪.
[/pressrelease]
הבום החדש של לוג'יטק
מערכת חדשה שתמשיך את שושלת ה-Z5500 זוכה הפרסים
המערכת מתאימה לכל הרכב מולטימדיה בסלון עם חיבורים לעד שישה מכשירים בו זמנית כולל קונסולות משחקים, מחשב ו-iPod
לוג'יטק מציגה רמקול חדש לסאונד עוצמתי מרטיט קירות, ה- Z906, אשר ימשיך את שושלתו של ה-Z5500 זוכה הפרסים. עם הספק של 500 וואט, תו תקן של THX, סט הרמקולים החדשים יספקו צליל היקפי לצפייה איכותית בסרטים והאזנה חדה למוזיקה במערכת המולטימדיה בסלון.
בנוסף לנתונים טכניים שיאפשרו חוויית סאונד איכותית, סט הרמקולים החדשים יתאימו לכל הרכב מולטימדיה בסלון עם חיבורים לעד שישה מכשירים בו זמנית כולל קונסולות משחקים, מחשב ו-iPod. הודות לעיצוב האלגנטי ישתלב הפאנל במערכת המולטימדיה מבלי להעמיס.
כמו כן, הסט מצויד בשלט רחוק לתפעול נוח ללא צורך לקום מהספה.
מחיר: כ-1800 ₪.
[/pressrelease]
ככלל שדרוג לא תמיד משפר מוצר שהוכח כמוצלח. יהיה טוב אם תבדוק בעצמך או תחכה לחוות דעת של אחרים לפני שאתה רוכש.kipikipod כתב:איזה קטע, ואני בדיוק בדרך לרכוש Z5500... איזה טיימינג אדיר.
איפה אפשר לרכוש את הסט הנ"ל?...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפי דף המפרט באתר היצרן התמיכה בפענוח פורמטי אודיו דיגיטלי עדיין מוגבלת ל Dolby Digital ול DTS. זה קצת מאכזב עבור מי שרצה גם פתרון ל TrueHD או DTS-HD אבל מצד שני המחיר של 1800 ש"ח נשמע לי מאוד סביר, עד כמה שאני זוכר ה Z5500 תומחרו הרבה יותר גבוה בזמנו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הסט הישן עולה עכשיו אם אני לא טועה 200 דולר בדיוטי פרי וכ 1200 ש"ח בארץ. השאלה היא האם בלי הפורמטים החדשים שווה להשקיע יותר כסף על משהו שאולי נשמע אותו הדבר. מה שלא יהיה הסט הזה ימשיך לתת אלטרנטיבה זולה לאנשים שאין להם הרבה כסף ורוצים להנות מסאונד איכותי, במחיר הזה אין לו מתחרים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מוצר נחמד מאוד. יש לו 3 כניסות דיגיטליות (2 אופטיות ו-1 קואקס) בנוסף לכמה אנלוגיות, כך שהוא יכול לשמש כרסיבר לכל דבר שאפשר לחבר דיגיטלית לממיר HD, סטרימר, HTPC ונגני DVD/בלו ריי ולמתג ביניהם עם השלט.
בשביל HDMI ופורמטי אודיו מתקדמים צריך להוציא קצת יותר כסף ולהשקיע ברסיבר ובסט רמקולים נפרד.
לדעתי - אחלה מוצר עבור תמיכה בסראונד בחדר משני בבית, למשל חדר השינה, וכמובן לסלון למי שמוגבל בתקציב ורוצה לקבל רמת כניסה לעולם הקולנוע הביתי.
בשביל HDMI ופורמטי אודיו מתקדמים צריך להוציא קצת יותר כסף ולהשקיע ברסיבר ובסט רמקולים נפרד.
לדעתי - אחלה מוצר עבור תמיכה בסראונד בחדר משני בבית, למשל חדר השינה, וכמובן לסלון למי שמוגבל בתקציב ורוצה לקבל רמת כניסה לעולם הקולנוע הביתי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- THEMISSION
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
השבבים שציינת יקרים אני בספק אם יצרן רמקולים למחשב יספק תמיכה בתקנים שכאלו במערכות שלו אולי קיימברייג' של קרייאיטב וגם בזה אני בספקCatskinner כתב:לפי דף המפרט באתר היצרן התמיכה בפענוח פורמטי אודיו דיגיטלי עדיין מוגבלת ל Dolby Digital ול DTS. זה קצת מאכזב עבור מי שרצה גם פתרון ל TrueHD או DTS-HD אבל מצד שני המחיר של 1800 ש"ח נשמע לי מאוד סביר, עד כמה שאני זוכר ה Z5500 תומחרו הרבה יותר גבוה בזמנו....
חכם לא נכנס למצב שפיקח יוכל לצאת ממנו
למה לעזאזל הם לא מכניסים טוויטרים בכל הסטליטים?! זה נראה כאילו יש משהו ברמקולים אבל אני לא יודע אם זה טוויטרים
אבל בסנטר בבירור אין, ואני יכול להעיד שיש שיפור בין עם טוויטר לבלי טוויטר
נראה לי שאני אמשיך לשאוף לכיוון של להשיג gigaworks s750
אבל בסנטר בבירור אין, ואני יכול להעיד שיש שיפור בין עם טוויטר לבלי טוויטר
נראה לי שאני אמשיך לשאוף לכיוון של להשיג gigaworks s750
הם משתמשים בדרייברים fullrange ככה שאין "צורך" בטוויטר. חסרונות ויתרונות לשיטה הם סיפור אחר.למה לעזאזל הם לא מכניסים טוויטרים בכל הסטליטים?! זה נראה כאילו יש משהו ברמקולים אבל אני לא יודע אם זה טוויטרים...
שמדובר ברמות הכניסה כל המוסיף גורע, זה יבוא על חשבון הסאונד בצורה אחרת (קרוס אובר זול יותר וכדומה).HazooM כתב:הם משתמשים בדרייברים fullrange ככה שאין "צורך" בטוויטר. חסרונות ויתרונות לשיטה הם סיפור אחר.למה לעזאזל הם לא מכניסים טוויטרים בכל הסטליטים?! זה נראה כאילו יש משהו ברמקולים אבל אני לא יודע אם זה טוויטרים......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
זה היבואן הבלעדי בישראל למוצרי לוג'יטק, שלח מייל ואני בטוח שיענו לך:
http://www.benda.co.il/cs/benda/index.aspx
http://www.benda.co.il/cs/benda/index.aspx
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני יכול להגיד לך שכאשר מכרתי אותם לחנויות הההיענות לדגם הקודם (5500) הייתה מאוד נמוכה, גם כשהמחיר קרס בחיסול הסופי בקושי זז הדגם הזה - מסביר למה אין "מוטיבציה" להביא את הדגם החדש שכמובן יעלה יותר.