התלבטות 2 סטרימרים-a210 או playon!hd

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yair25 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם אני יודע שהנושא די טחון אבל לא על שני החברה האלה...
אז ככה:
1.אני מחפש סטרימר עם הרדיסק מובנה מאחר והדרך הבטוחה והנוחה לצפות בhd כבד הוא מכונן מובנה.
2.אני מחפש גם תפריטים כמו ספריות ,אני יודע שיש בa210 אחלה פתרון אבל אני שמעתי גם שיש התקדמות רצינית בנושא של playon!hd.
3.כמובן שינגן את כל הפורמטים החדשים..כל עניין של אינטרנט ודפדפנים וכל התוכנות שיש בפנים לא כל כך מעניינים אותי , אני נטו רוצה בשביל סרטים/סדרות והופעות.
עכשיו אתם שואלים אז למה לא a210?
כי הוא די מכוער(סליחה אם אני פוגע במישהו) ובכל זאת הוא במרכז הסלון..
והוא יקר יותר ואני לא יודע אם יש הצדקה להפרש בין שניהם(למרות שנראה לי שאני טועה פה)
ואם יש שחקן אחר שאתם יכולים להמליץ או שאמור להכנס אחד כזה למשחק בקרוב אז אשמח להמלצה תודה!
אם יש הצדקה למחיר של כ 1000+- אז אין בעיה. אבל כמובן אם יש סטרימר יעשה את אותו הדבר במחיר מופחת אז אני מעדיף.

dingodog
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

לי יש את ה PLAYON HD כבר מעל חצי שנה

שליחה #2 

אם תתעלם מעדכון הגרסא האחרון שלדעתי הוא גרוע מאוד, גרסת הבטא האחרונה היא בסדר גמור, ולדעתי לצרכים שתארת הוא יותר ממספיק בהחלט.

גם אני רכשתי אותו כי הוא נראה ומרגיש הרבה יותר איכותי מבחינת איכות הבנייה והמראה.

oferco69
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

יש לי את ה-POHD כבר למעלה משנה.
מבחינת העיצוב אין לא מתחרים, אבל עידכוני ה-FW שהחברה מספקת אינם באיכות טובה, אני למשל נשאר בגרסא 2901, כמו כן התשובות שהחברה מספקת (אם היא מספקת) לגבי עדכונים עתידיים מעורפלות, אתה יכול לבדוק בפורום שלהם ולראות את כמות התגובות של יוזרים מתוסכלים.
לדעתי ישנם היום סטרימרים באותה רמת מחיר אך ברמה טובה יותר.
עפר

yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

אומר את דעתי האישית כמובן.לא מדובר בהפרש ששווה סיכון.הפופקורן מכשיר בעל איכויות מוכחות וקושחה
שפועלת וכמעט חפה מבעיות ובאגים כמו גם קהילה פעילה ותוססת שחלקה נמנה גם על נציגי האתר הזה
וזו כשלעצמה סיבה מספקת להצטרף.מובן שאין לי ויכוח איתך בעניין המראה והטעם האישי אבל ככול
שמדובר במכשיר אמין הקורא כול פורמט כמעט וללא תחרות בהזרמה ברמת המחיר הזו.לשיקולך.

yair25 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

קודם כל תודה רבה על העזרה!
מה שיכריע את הקניה שלי זה האם ל playon!hd יש תפריטים דומים כמו jb הנהדר שיש ב a-210 ? ואיזה עוד מכשירים המשתווים ביכולת לשניהם יש עם jb או תפריטים דומים כמו ב a210?
מעבדת itek (מרכז האייפון) ירושלים.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

בלבל הזה של המחירים לא תמצא מכשיר שייתן מגוון אפשרויות JB, יכולת הזרמה ותמיכה בתכני בלו-ריי כמו שה-A210 נותן.

yair25 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

אחלה, אבל כנראה מצאתי מיד שניה tvix s1 במציאה שאסור לסרב... סורי על השיגועים ותודה רבה עזרתם לי מאוד!
מעבדת itek (מרכז האייפון) ירושלים.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #8 

סבבה, גם מכשיר טוב.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”