מישהו התקין את הסקין החדש Black Glass HD למדייה פורטל ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כשמופיעה ההערה האדומה, תבדקי אם יש ריבוע קטנטן שבו מבקשים ממנו לא להציג את ההודעה האדומה פעם הבאה.
לי זה היה עם התקנה של ה-Nova הרגיל, ואחרי שסימנתי את הריבוע שלא יציג פעם הבאה, ההודעה לא הופיעה יותר.
לי זה היה עם התקנה של ה-Nova הרגיל, ואחרי שסימנתי את הריבוע שלא יציג פעם הבאה, ההודעה לא הופיעה יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
המקצוענים נוהגים ללכת לקובץ REFERENCES.XML שבתיקיית הסקין ולרשום באחת השורות הראשונות, במקום מספר גרסה 1.2.0.0 את 1.1.0.0pixies כתב:כשמופיעה ההערה האדומה, תבדקי אם יש ריבוע קטנטן שבו מבקשים ממנו לא להציג את ההודעה האדומה פעם הבאה.
לי זה היה עם התקנה של ה-Nova הרגיל, ואחרי שסימנתי את הריבוע שלא יציג פעם הבאה, ההודעה לא הופיעה יותר....
התקנתי את הנובה HD עובד פנטסטי.
כרגיל צריך לעדכן מספר הגרסא של הקובץ reference.xml ל- 1.1.0.0 ואין יותר הערות בהעלאתו.
כרגיל צריך לעדכן מספר הגרסא של הקובץ reference.xml ל- 1.1.0.0 ואין יותר הערות בהעלאתו.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כדאי אולי לדווח על הבאג הזה בשרשור של כותב הסקין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
מישהו יודע איזה קובץ אחראי על הפס ניגון והמידע?
אני אסביר: בגרסה 1.4 (שלא עובדת חלק עם 1.2אלפא) בהתקנת הסקין אפשר לבחור איך רוצים את התפריט, איפה רוצים את הVOLUME (למעלה בפס או כריבוע גדול) ועוד
כיום המצב אצלי ב NOVA או NOVA HD שמותאמים ל 1.2אלפא, אני לא רואה בכלל את הפס התקדמות של התוכנית (כאשר אני עוצר או מריץ)
אני מחפש לקחת את ה XML האחראי על פס התקדמות זה , מגרסת סקין 1.4 ולשים אותו ב NOVA של מדיה פורטל 1.2אלפא.
הלכתי לאיבוד בין שלל ה XMLים של הסקין.... מאיין יבוא עזרי?
אני אסביר: בגרסה 1.4 (שלא עובדת חלק עם 1.2אלפא) בהתקנת הסקין אפשר לבחור איך רוצים את התפריט, איפה רוצים את הVOLUME (למעלה בפס או כריבוע גדול) ועוד
כיום המצב אצלי ב NOVA או NOVA HD שמותאמים ל 1.2אלפא, אני לא רואה בכלל את הפס התקדמות של התוכנית (כאשר אני עוצר או מריץ)
אני מחפש לקחת את ה XML האחראי על פס התקדמות זה , מגרסת סקין 1.4 ולשים אותו ב NOVA של מדיה פורטל 1.2אלפא.
הלכתי לאיבוד בין שלל ה XMLים של הסקין.... מאיין יבוא עזרי?