דואר ישראל :evil:

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

מישהו צריך לנער את דואר ישראל!
פשוט לא יאומן הסבל שצריך לעבור כל פעם שמזמינים מוצרים מחו"ל, למשל:
1. אחרי שבוע שהפריט חיכה בדואר קיבלתי מכתב רשום, למחרת הלכתי לסניף ואמרו לי שהפריט יגיע רק עוד יומיים, אחרי יומיים חזרתי ואמרו שהפריט עדין לא הגיע! אחרי עוד שבוע אמרו לי שזה נמצא בכלל בסניף אחר כבר שבועיים.
2. הזמנה נוספת שלא הגיעה אחרי חודש התברר שנשלחה חזרה :!: לפני שקיבלתי מכתב כלשהו

פשוט נמאס

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

אף פעם לא קרה לי...
איזה סניף מדובר? אולי זה משהו נקודתי של הסניף.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

בהחלט יתכן שמדובר בבעיה נקודתית. צור קשר עם המרכז שלהם או הדובר שלהם ותתן להם את כל המידע במכתב תלונה רשמי.

בדיוק היום קיבלתי חבילה והם היו בסדר גמור איתי (חוץ מהעובדה שחבילה לוקחת 3 שבועות להגיע מהונג קונג).

haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

יכול להיות שזה באמת בעייה נקודתית בסניף הספציפי בנתניה אבל זה בהחלט לא מקרה יחידי.
פשוט מתסכל אותי כל פעם מחדש לקחת מהם דואר.

והזמנות מהונג קונג זה באמת סיוט, תוך יומיים המשלוח יוצא מהחנות, אחרי שלושה ימים גג הפריט בארץ אחרי שלושה שבועות מקבלים מכתב.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

זו לא בעיה נקודתית. הדואר מופעל היום על ידי זכיינים והשרות חטף מכה רצינית. המעקב אחר דואר רשום וחבילות פשוט מחפיר, אין שום קשר בין מה שניתן לקבל דרך האתר שלהם לבין המיקום הפיזי האמיתי של דברי הדואר, דברים הולכים לאיבוד, נעלמים או משוטטים בכל הארץ ואין שום דרך להתלונן כי הם הסירו כל רמז לכתובת דואר אלקטרונית או טלפון לפניות הציבור מהאתר של דואר ישראל. ניתן וצריך להתלונן ישר למשרד התקשורת אבל אני לא יודע מה הם יכולים לעשות כדי ליישר את הזכיינים מלבד לקחת מהם את הזכיון ולהעביר אותו לחלמאים אחרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #6 

הבעייה היא בד"כ דווקא בסניפים שלא מופעלים ע"י זכיינים אלא ע"י עובדי הדואר בעצמם. למשל, הסניף של לוחמי הגטו בפ"ת שזכה לשרשור עצבים משלו. עד לפני כחצי שנה הסניף הופעל ע"י זכיין והיה טוב ויעיל, וכשהוא חזר לטיפול ע"י הדואר בעצמו המצב נהיה איום ונורא - עומדים בתור יחד עם משלמי חשבונות במזומן חצי שעה ואף יותר בשביל לקבל חבילה.
אני בגלל זה עברתי למשלוח הדברים שלי לעבודה. בגלל שלמקום העבודה יש תא דואר גדול, אני מקבל את החבילות היישר לדלפק הקבלה של החברה ללא פתק אדום.
ותודה ל-nokobik על הטיפ. (Y)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #7 

לי גם קרה הסיפור הזה בסניף מרכזים 2000 בהרצליה (הסניף מנוהל ע"י זכיין) כמעט פעמיים- פעם הראשונה החבילה אכן הוחזרה לחו"ל :evil: , פעם שניה הצלתי ברגע האחרון ובשני המקרים לא קיבלתי דואר רשום שמודיעה על חבילה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #8 

לי יש רק מילים חמות על הסניף השכונתי בנתניה.

haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

ziv_r,

אומרים שמילים חמות אצל מרוקאי זה משהו בסגנון "שישרפו".
בכל אופון אנחנו כנראה מדברים על שני סניפים אחרים :)

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #10 

ziv_r כתב:לי יש רק מילים חמות על הסניף השכונתי בנתניה.
...
בטח שתהייה מרוצה ... בנתניה עובדי הדואר רק רוצים לחזור הביתה בשלום אז הם לא לוקחים סיכון .
GO VEGAN

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #11 

אף פעם לא נמאס מבדיחות גזעניות.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1886
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #12 

באותו עניין.
יש לי דואר רשום שבאתר הדואר של הונג קונג מצויין שעזב את הונג קונג ב- 5/3/11.
באתר הדואר בארץ אין למס' המעקב זכר.
האם לוקח לפרוק דואר מס' ימים?

haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

idabari

לפעמים קורה שהדואר עובר דרך מדינה נוספת ככה שיכול להיות שיקח עוד כמה ימים עד שזה יגיע לארץ.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #14 

לא יודע, אבל היום חוויתי חוויה אחרת- רכישה באייביי שלוש מברשות צד לרומבה נרכש ב- 6.3.11 נשלח מארה"ב ב-7.3.11 נמסר היום ה- 10.3.11 בסניף הדואר.
משלוח מבריטניה ספרים שנרכשו ב- bookdepository ב-27.2.11 נשלחו מבריטניה ושכחתי שרכשתי אותם אחרי יומיים חיכו לי בדואר כבר חמישה ימים.

מצד שני חוויתי חוויות נוראיות של משלוחים מdealextreme בעיקר עיכובים ארוכים ממועד ההזמנה ועד להגעת המוצרים והמשלוח מהחנות ברמות שהחלטתי שמפסיק להזמין משם אלא אם זה משהו אטרקטיבי ברמות ושמצברי דחיית הסיפוקים שלי טעונים לגמרי.

עדכון מצב החבילות בדואר ישראל הוא בהחל מתחת לכל ביקורת.
אני כבר למדתי אם באתר בחו"ל החבילה בארץ או בדרך אחרי מכס זה הזמן להתקשר לסניף הדואר ולבדוק אם החבילה במקרה הגיעה לשם באזור שלי לפחות להודעות על דבר הדואר יש נטייה להתעכב בדרך מהסניף אליי.

בדרך ממתין משלוח של חלקי חילוף לרומבה וסקובה בערך של למעלה מ-50$ ב-6.3.11 נראה כמה זמן יקח להם להגיע לידיי.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”