מנהלי רשות השידור נערכים לרפורמה - כנס מנהלים ראשון התקיים היום ב"יד השמונה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Brendan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

מנהלי רשות השידור נפגשו היום, 9.3.11, בפעם הראשונה במסגרת ההיערכות לרפורמה, בכנס מנהלים שמטרתו להציג בפניהם את עיקרי הרפורמה, ערב השקתה.

במהלך הכנס שמעו מנהלי הרשות הסברים על ההסכמים הקיבוציים החדשים, דפוסי עבודה בתחומים שונים, קליטת טכנולוגיות ושינוי מבנה רשות השידור, כל זאת במקביל להיערכות לפרישתם של מאות עובדים.

את הכנס פתח יו"ר רשות השידור, ד"ר אמיר גילת שאמר:" הרפורמה ברשות השידור נוטעת תקווה להפיכתה של הרשות לגוף התקשורת המוביל בישראל. השידור הציבורי שייך לציבור ונדאג לתת תמורה הולמת למשלמי האגרה בשידורים בשלוש פלטפורמות טלוויזיה, רדיו ומדיה חדשה" . גילת אף הציג את עקרונות המבנה הארגוני החדש ברשות השידור, עליו שקד מיום כניסתו לתפקיד, ובו התוכן עומד במרכז ועושה שימוש בפלטפורמות המדיה: טלוויזיה, רדיו, מדיה חדשה והמדיה הבינלאומית.

מנכ"ל הרשות מוטי שקלאר, דיבר על הרקע לרפורמה ומטרותיה והדגיש בדבריו כי "מעבר להישג החשוב של ההסכמים הקיבוציים החדשים שיביאו את הרשות למקום עבודה יעיל, עם תרבות ארגונית חדשה, אסור לשכוח לרגע שמטרת הרפורמה – מעבר לקמח- היא להביא את רשות השידור להיות הגורם המעצב והמשפיע, באמצעות שידוריה, על האקלים הציבורי ולא רק במתן מענה לצרכי הרייטינג. אנו אמורים לעסוק בתכנים המרחיבים את הדעת ולא בשידורים העוסקים בהיסח הדעת". מנהל מנהלת הרפורמה, אריה שקד, נתן סקירה על תהליכי העבודה שנעשו עד כה להיערכות לרפורמה ועל התהליכים הצפויים.

סמנכ"ל משאבי אנוש של חברת "בזק", מר אהוד מזומן, הרצה על "בזק" שאחרי שינוי, ושיתף את הנוכחים בחוויית הרפורמה שעברה חברת "בזק".

עוד בכנס ניתנה סקירה על הסכמי הפרישה, הסכמי המימון לרפורמה, תכנית ההשקעות החדה, עקרונות מודל השכר החדש, הסדרי העבודה החדשים ועוד.

מקור: דובר רשות השידור

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אני חייב להודות שנוצר לי במוח הקשר לא סימפטי ברגע שקראתי את החלק הראשון של המשפט וכשכבר הגעתי למקום שבו הם נפגשו אני קראתי את "יד השמונה" כ "יד שרה".
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”