שאלה לגבי XBMC
שלום לכולם,
יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית.
מחשב אחד מחזיק את כל המדיה ומחשב שני שואב ממני את הסרטים, מוזיקה וכו'.
שני המחשבים עובדים עם מדיה סנטר של XBMC.
רציתי לשאול האם יש אפשרות לשאוב מידע של הסרטים מהמחשב שמחזיק עליו את המדיה במקום לשאוב פעמיים מאתר סרטים?
יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית.
מחשב אחד מחזיק את כל המדיה ומחשב שני שואב ממני את הסרטים, מוזיקה וכו'.
שני המחשבים עובדים עם מדיה סנטר של XBMC.
רציתי לשאול האם יש אפשרות לשאוב מידע של הסרטים מהמחשב שמחזיק עליו את המדיה במקום לשאוב פעמיים מאתר סרטים?
setting - video - export video library
אני חושב שממולץ לבחור ב separate.
כל המידע שיש לך על הסרטים והתמונות ישמרו בתור קבצי NFO וקבצי תמונות בתיקיות הסרטים.
בסריקה של XBMC התוכנה קודם כל מחפשת אם הקבצים קיימים ואם לא עוברת להשתמש בסקראפר.
כל המידע שיש לך על הסרטים והתמונות ישמרו בתור קבצי NFO וקבצי תמונות בתיקיות הסרטים.
בסריקה של XBMC התוכנה קודם כל מחפשת אם הקבצים קיימים ואם לא עוברת להשתמש בסקראפר.
כן זה נחמד ועובד אבל צריך לעשות את זה ידנית זה לא שואב לבד את המידע מהקובץ הזה כמה גם הוא לא מייבא אוטומטית לקובץ הזה.psike כתב:setting - video - export video library
בסריקה של XBMC התוכנה קודם כל מחפשת אם הקבצים קיימים ואם לא עוברת להשתמש בסקראפר....
לא אני מעדיף בעברית, זה הרבה יותר נחמד.psike כתב:אני תמיד משתמש בתוכנות חיצוניות להורדת המידע כמו EMBER. וסריקה ב2 המחשבים עובדת מצוין ברגע שכל המידע נמצא בקבצי הNFO.
אבל אם אתה רוצה מידע בעברית זה לא יעזור לך....