epg data in english for YES
שאלה לJPOST - האם מידע הEPG באנגלית נמצא בשידורי הלויון עצמו
אני יודע שיש כותרות ברוסית - מה עם אנגלית?.
אני יודע שיש כותרות ברוסית - מה עם אנגלית?.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
המשמעות היא שזה קיים ... דרך המסלול הזה - פניה ישירה לJPOST תעזור.
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=2744
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=2744
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בלווין יש מידע בשפות הבאות:
עברית
אנגלית
רוסית
ערבית
לחלק מהערוצים המידע בשפות האחרות חלקי יותר - בגלל שהוא אינו רלוונטי.
לדוגמא לערוץ רוסי יהיה תאור גדול ברוסית, אך בשפות אחרות יהיה תאור קצר או רק שם הערוץ.
התוכנה שלי ל DVB מוציאה XML רק עם הערכים בעברית. בגרסאות ראשונות יותר הפקתי XML עם כל השפות בקובץ אחד, אבל הוא היה גדול מדי.
ניתן בקלות להוסיף הגדרת שפה ולבחור איזה שפה לחלץ מהלווין.
ישנה היום גם גרסא ל WINDOWS להוצאת EPG ישירות מהלווין. יתכן שכדאי להשקיע מאמץ נוסף בה ולא בגרסאת ה LINUX.
עברית
אנגלית
רוסית
ערבית
לחלק מהערוצים המידע בשפות האחרות חלקי יותר - בגלל שהוא אינו רלוונטי.
לדוגמא לערוץ רוסי יהיה תאור גדול ברוסית, אך בשפות אחרות יהיה תאור קצר או רק שם הערוץ.
התוכנה שלי ל DVB מוציאה XML רק עם הערכים בעברית. בגרסאות ראשונות יותר הפקתי XML עם כל השפות בקובץ אחד, אבל הוא היה גדול מדי.
ניתן בקלות להוסיף הגדרת שפה ולבחור איזה שפה לחלץ מהלווין.
ישנה היום גם גרסא ל WINDOWS להוצאת EPG ישירות מהלווין. יתכן שכדאי להשקיע מאמץ נוסף בה ולא בגרסאת ה LINUX.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בנוסף - בקרוב כפי שראיתם מיקרוסופט משיקה את ה MCE בארץ. להערכתי הם יהיו חייבים לספק EPG עבור YES ו HOT בשפות השונות.
לכן לדעתי כל השקעה היא לתקופה מוגבלת - או עבור תוכנות אחרות מה MCE.
לדעתי לאחר שה MCE יושק בארץ וימכר כמערכת מחשב מותקנת ומלאה עם EPG, שאר הפתרונות כגון SAGE יהיו לא אטרקטיבים, יעלמו, או יהיו נישה צדדית.
לכן לדעתי כל השקעה היא לתקופה מוגבלת - או עבור תוכנות אחרות מה MCE.
לדעתי לאחר שה MCE יושק בארץ וימכר כמערכת מחשב מותקנת ומלאה עם EPG, שאר הפתרונות כגון SAGE יהיו לא אטרקטיבים, יעלמו, או יהיו נישה צדדית.
For the english reader
In summary - there is solution of epg in english thrugh the embeddded YES satellite info - send JPOST a private message
כדי לחזק את דבריו של jpost מצורף צילום מסך ה-EPG בו מידע על רב התוכניות מוצג בעברית וחלק (עם מידע הרבה יותר מפורט) ברוסית. מה שיפה הוא שה-SAGE תומכת בזה בצורה חלקה לגמריjpost כתב: לחלק מהערוצים המידע בשפות האחרות חלקי יותר - בגלל שהוא אינו רלוונטי.
לדוגמא לערוץ רוסי יהיה תאור גדול ברוסית, אך בשפות אחרות יהיה תאור קצר או רק שם הערוץ....
קל מאוד להתאים הן את התוכנה של jpost ל-LINUX והן את התוכנה שלי ל-WINDOWS לכך שהמידע לגבי ערוצים אחדים יוצג בשפה אחרת משפת ברירת המחדל.