רוצה לקנות XBOX - אשמח לכמה תשובות!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
thedude2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שם מלא: thedude2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

ברצוני לקנות XBOX שלוש מאות ושישים. (כנראה בתוספת קינקט)

ואשמח אם תענו לי על מספר שאלות לפני :

1) מה הסיפור עם ההארד דיסק הפנימי? למה הוא משמש? ולמה שאני אצטרך 250 ג'יגות ולא 4?

- אם יש לי הארד דיסק חיצוני (HDD ב USB) אני יכול לחבר אותו לקונסולה וזה יהיה תחליף הולם?

2) מה לגבי פריצה? מה זה נותן לי? ומה לגבי החסימות שמיקרוסופט עשו ? זה רק ללייב? או לכל הקונסולה

3) האם לדעתכם אפשר להשתמש באקסבוקס בצורה נוחה כמדיה סנטר בסלון? (ואם אני מתחבר בווי-פיי למחשב אחר, זה דורש איזה חיבור רשת N?)

4) הקינקט הזה? :) שווה משהו? :)

5) יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב בסוף החודש הקרוב, זה כדאי? או שעניין ה NTSC בעייתי?

jean-paul
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 330
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

1) מה הסיפור עם ההארד דיסק הפנימי? למה הוא משמש? ולמה שאני אצטרך 250 ג'יגות ולא 4?

הגרסה בעלת הנפח הגדול נועד בעיקר להורדת סרטים ושירים.

- אם יש לי הארד דיסק חיצוני (HDD ב USB) אני יכול לחבר אותו לקונסולה וזה יהיה תחליף הולם?

הקונסולה תזהה רק 16 גיגה מכל התקן USB שתחבר, כך שאתה יכול להוסיף עד 32 גיגה בנוסף ל 4.

2) מה לגבי פריצה? מה זה נותן לי? ומה לגבי החסימות שמיקרוסופט עשו ? זה רק ללייב? או לכל הקונסולה

הפריצה בבדיקות ועוד לא שוחררה, ככל הנראה בודקים אותה כך שלא נקבל באן בעת חיבור ללייב

3) האם לדעתכם אפשר להשתמש באקסבוקס בצורה נוחה כמדיה סנטר בסלון? (ואם אני מתחבר בווי-פיי למחשב אחר, זה דורש איזה חיבור רשת N?)

בקונסולה יש חיבור אלחוטי ומומלץ כמובן ראוטר בתקן N

4) הקינקט הזה? שווה משהו?

מאד נחמד

5) יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב בסוף החודש הקרוב, זה כדאי? או שעניין ה NTSC בעייתי?

רב המשחיקם בארץ הם בד"כ ל PAL

[/quote]

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

רק לגבי נפח הזיכרון שיש במכשיר.
תוכל כמובן להתקין משחקים על ההארד דיסק כדי שלא יהיה צורך בקריאת נתונים מהדיסק.
הדבר יגרום למשחק לרוץ חלק יותר ובלי רעש של דיסק מסתובב (מומלץ ביותר).

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”