היי,
לפני כשבוע קיבלתי אישור מאחראית הכספים בבית (אשתי) לרכוש קונסולת משחקים, אחרי שבאתי עם הטיעון המנצח שה XBOX Kinect יזיז אותנו ואת הילדה (בת חמש) מהספה... זה עבד...
אז אני מחפש לקנות XBOX ומגלה שזה לא פשוט כל כך,
האמת היא שלרוב שאני נהנה מהמחקר והחיפושים אבל בתחום הקונסולות אני טירון ונראה שהוא משתנה ומתחדש כל יומיים...
יש לי כמה שאלות ואשמח כמובן לקבל מכם המלצות וכל עזרה שהיא.
1. מה עלי לדרוש בחנות? כמובן XBOX Kinect הבנתי שה Slim הוא החדש, זה נכון?
2. הבנתי שיש סוגי פריצות (צ'יפ או תוכנה) מה עדיף? לפריצות כמה גרסאות, מי החדשה\טובה ביותר?
3. 4GB או 250GB? מה בעצם השימוש בנפח שנמצא בקונסולה?
תודה רבה לכם על העזרה,
טל.
עזרה בבחירת קונסולת XBOX + KINECT...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
דיסק קשיח חשוב לסטרימר כמו שאבקת מרק עוף חשובה לקופץ לרוחק. סטרימר, בהגדרה, מזרים דברים, לא מנגן מתוך הזכרון שלו. נכון, רוב הסטרימרים עושים גם את זה, אבל זה משהו שהם עושים בנוסף לסטרימינג. בנוסף, האקסבוקס הוא לא משהו בתור נגן מדיה. אפשר להזרים אליו דברים כמו שמזרימים לפלייסטיישן, אבל הוא לא יודע לנגן את רוב התכנים שמופצים באינטרנט בעצמו, כך שלשים בו דיסק קשיח גדול רק בשביל זה - זה ביזבוז.
ועכשיו לשאלות המקוריות:
1) כן, סלים הכי חדש, וגם חוסך חיבור חשמל אחד כשמשתמשים בקינקט, כי הוא מסוגל לספק לו את המתח שהוא צריך, בזמן שהקונסולות הישנות יותר - לא (ואז מחברים אותו לחשמל).
2) למה לשאול מה הפריצה הכי טובה, לא עדיף לשאול קודם אם בכלל צריך/כדאי פריצה? כמה זמן אתה מתכנן לשבת מול הקונסולה, שתצטרך את היכולת להוריד כמויות מטורפות של משחקים, במקום לקנות (ויש מאיפה לקנות בזול יחסית) פעם בחודש-חודשיים. אני אישית לא רכשתי משחק חדש כבר הרבה מאוד זמן, אני חי על החלפות והשאלות, ובינתיים יש לי יותר משחקים מאשר זמן לשחק בהם. למעשה, את המשחק האחרון שקניתי לפני כמה חודשים, אחרי כמה חודשים שבהם לא קניתי כלום, עדיין לא הכנסתי לקונסולה.
3) השימוש בנפח האחסון של הקונסולה הוא בעיקר לתכנים שקשורים במשחקים: התקנה של משחקים לדיסק הקשיח, הורדה של דמואים ומשחקים מהחנות המקוונת של מיקרוסופט, שמירות של המשחקים בהם אתה משחק, עדכוני תוכנה שיורדים מדי פעם. 250 גיגה זה המון. מצד שני, למי שמתכוון לקנות תכנים, ארבעה גיגה זה מעט מדי. כמו שכבר אמרו, ניתן להשתמש בדיסק און קי של עד 16 גיגה (אם אני לא טועה, אפשר גם לחבר שניים כאלה) בתור זכרון נוסף, זה פחות מהיר מדיסק קשיח (בגלל שפורט ה USB יותר איטי מבקר הדיסק הקשיח), אבל זה מספיק בהחלט.
ועכשיו לשאלות המקוריות:
1) כן, סלים הכי חדש, וגם חוסך חיבור חשמל אחד כשמשתמשים בקינקט, כי הוא מסוגל לספק לו את המתח שהוא צריך, בזמן שהקונסולות הישנות יותר - לא (ואז מחברים אותו לחשמל).
2) למה לשאול מה הפריצה הכי טובה, לא עדיף לשאול קודם אם בכלל צריך/כדאי פריצה? כמה זמן אתה מתכנן לשבת מול הקונסולה, שתצטרך את היכולת להוריד כמויות מטורפות של משחקים, במקום לקנות (ויש מאיפה לקנות בזול יחסית) פעם בחודש-חודשיים. אני אישית לא רכשתי משחק חדש כבר הרבה מאוד זמן, אני חי על החלפות והשאלות, ובינתיים יש לי יותר משחקים מאשר זמן לשחק בהם. למעשה, את המשחק האחרון שקניתי לפני כמה חודשים, אחרי כמה חודשים שבהם לא קניתי כלום, עדיין לא הכנסתי לקונסולה.
3) השימוש בנפח האחסון של הקונסולה הוא בעיקר לתכנים שקשורים במשחקים: התקנה של משחקים לדיסק הקשיח, הורדה של דמואים ומשחקים מהחנות המקוונת של מיקרוסופט, שמירות של המשחקים בהם אתה משחק, עדכוני תוכנה שיורדים מדי פעם. 250 גיגה זה המון. מצד שני, למי שמתכוון לקנות תכנים, ארבעה גיגה זה מעט מדי. כמו שכבר אמרו, ניתן להשתמש בדיסק און קי של עד 16 גיגה (אם אני לא טועה, אפשר גם לחבר שניים כאלה) בתור זכרון נוסף, זה פחות מהיר מדיסק קשיח (בגלל שפורט ה USB יותר איטי מבקר הדיסק הקשיח), אבל זה מספיק בהחלט.