טושיבה מול סמסונג
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
שלום חברים,
אני מתלבט בין שתי טלוויזיות :
Lx700 של טושיבה לבין c6900 של סמסונג בגודל 55.
אשמח לשמוע דעתכם.
תודה חברים!
אני מתלבט בין שתי טלוויזיות :
Lx700 של טושיבה לבין c6900 של סמסונג בגודל 55.
אשמח לשמוע דעתכם.
תודה חברים!
-
blknom1
-
- חבר ותיק

אין אף צדיק בסדום..??
קראתי שרשורים קודמים בהם הוזכרו הטלוויזיות. אבל אני מחפש מישהו שיכול לשפוך יותר אור על איכות התמונה בשידורי SD ו-HD.
קראתי שרשורים קודמים בהם הוזכרו הטלוויזיות. אבל אני מחפש מישהו שיכול לשפוך יותר אור על איכות התמונה בשידורי SD ו-HD.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
לא ראיתי את שתי הטלויזיות שאתה שואל עליהם.
בשביל שתוכל לדעת איך הטלויזיות הם בSD וHD וכמובן כדי לדעת היכן אתה אוהב את התמונה יותר אני ממליץ לך לגשת לחנות שמציגה את שתי הטלויזיות בחנות עם עדיפות למקבילות אחת לשניה אבל כמובן שלא חובה.
בשביל שתוכל לדעת איך הטלויזיות הם בSD וHD וכמובן כדי לדעת היכן אתה אוהב את התמונה יותר אני ממליץ לך לגשת לחנות שמציגה את שתי הטלויזיות בחנות עם עדיפות למקבילות אחת לשניה אבל כמובן שלא חובה.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה על העצה אבל את זה כבר עשיתי. אני פונה לחבריי הפורום אחרי שבדקתי, ראיתי וקראתי הרבה לגבי כל אחת מהטלוויזיות. מצד אחד ה-C6900 מציגה תמונה מדהימה (גם ב-SD) ומצד שני הטושיבה לא נופלת ממנה ועוד יש 4 שנות אחריות מלאות של ניופאן..DorM כתב:לא ראיתי את שתי הטלויזיות שאתה שואל עליהם.
בשביל שתוכל לדעת איך הטלויזיות הם בSD וHD וכמובן כדי לדעת היכן אתה אוהב את התמונה יותר אני ממליץ לך לגשת לחנות שמציגה את שתי הטלויזיות בחנות עם עדיפות למקבילות אחת לשניה אבל כמובן שלא חובה....
ההתלבטות קשה.. בבקשה קצת עזרה וחוות דעת אישית של המקצוענים ...
תודה
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
לפני דעות המומחים אני אשחיל תגובה אחרונה :
לסמסונג 3 שנים מלאות.
אם אני הייתי צריך לבחור אז קודל איכות תמונה, לאחר מכן מחיר ובסופו של דבר פיצ׳רים.
לסמסונג 3 שנים מלאות.
אם אני הייתי צריך לבחור אז קודל איכות תמונה, לאחר מכן מחיר ובסופו של דבר פיצ׳רים.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

הייתי מודע לעניין האחריות של סמסונג ולכן ההתלבטות. אני מאוד אוהב את התמונה של סמסונג אבל פתאום ראיתי את הטושיבה וראיתי שהתמונה שלה לא נופלת מזו של סמסונג ובנוסף מדובר ב-4 שנות אחריות.DorM כתב:לפני דעות המומחים אני אשחיל תגובה אחרונה :
לסמסונג 3 שנים מלאות.
אם אני הייתי צריך לבחור אז קודל איכות תמונה, לאחר מכן מחיר ובסופו של דבר פיצ׳רים....
לגבי המחיר, את הטושיבה אוכל לקנות ב-11,500 ש"ח כולל התקנה ואת הסמסונג אוכל לקנות ב-12,000 ש"ח כולל התקנה.
- תלתל
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
מדובר לדעתי הצנועה במסכים מצויינים עם עדיפות לסמסונג בכל הקשור לאיכות תמונה.
כרגע מבחינתך,שני המסכים יחד בקו הגמר.היש אולי משהו בפיצ'רים שחשוב לך מאד? אולי זה מה שיעזור לך בבחירה.
כרגע מבחינתך,שני המסכים יחד בקו הגמר.היש אולי משהו בפיצ'רים שחשוב לך מאד? אולי זה מה שיעזור לך בבחירה.
- ערןרון
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: ע
טושיבה מול סמסונג 2014
היום מציגה סמסונג את סדרת הF8000 המצויינת .1000HZ
טושיבה הביאה השבוע מוצר חדש 55L7453. 1500HZ
ואני ממש מתלבט ביניהן.
אי אפשר לראות אותן בתצוגה אחת, כי כל חנות מוכרת משהו אחר.
לסמסונג שם מצוין ולאחרונה שומעים פחות טושיבה.
ואני ממש מתלבט.אז כיצד מחליטים?
טושיבה הביאה השבוע מוצר חדש 55L7453. 1500HZ
ואני ממש מתלבט ביניהן.
אי אפשר לראות אותן בתצוגה אחת, כי כל חנות מוכרת משהו אחר.
לסמסונג שם מצוין ולאחרונה שומעים פחות טושיבה.
ואני ממש מתלבט.אז כיצד מחליטים?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
כן כן 1500 זבבונים אולי. אני ראיתי את הטושיבה ה700 הזאת ראו לא רע . באולסייל הרצליה
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
להחיות דיון מ- 2011 בשביל לשאול את זה? מה הקשר בכלל ובפרט לדיון ההוא? לקח לי איזה חמש דקות לנסות להבין למה שמישהו ישאל פתאום על סמסונג C6900..
ובכל מקרה, לשאלתך, אני לא מכיר את הטושיבה הזו, אך הסמסונג היא דגם של לפני שנה. אחלה מסך שבעולם אבל הוא לא דגם חדש. הסדרה של השנה היא H ולא F.
ותדר החלקת התמונה הוא לא פקטור מרכזי לטעמי בבחירת מסך.
ובכל מקרה, לשאלתך, אני לא מכיר את הטושיבה הזו, אך הסמסונג היא דגם של לפני שנה. אחלה מסך שבעולם אבל הוא לא דגם חדש. הסדרה של השנה היא H ולא F.
ותדר החלקת התמונה הוא לא פקטור מרכזי לטעמי בבחירת מסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- ערןרון
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: ע
או קיי, מהם לדעתך 3 פקטורים לבחירת מסך?
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
כל אחד עם הפרמטרים שחשובים לו יותר מאחרים.
אם נוריד מהמשוואה הזו דברים כמו מחיר, אחריות ועיצוב, לי חשוב במסך:
עומק שחור ואחידות שחור (עננות)
זמן תגובה input lag במצב PC/GAME - חשוב לי בתור גיימר, למשתמש אחר הערך הזה חסר חשיבות.
תמיכה והתמודדות עם תכני 24p + תפקוד מנגנון החלקת התמונה.
דיוק בצבעים ועד כמה המסך מאפשר כיול פרמטרים.
רמת התלת מימד.
רשמתי אמנם חמישה, אבל אלו בערך הפרמטרים שחשובים לי, לאו דווקא בסדר החשיבות כפי שרשמתי אותם. מישהו אחר אבל ייבחר בפרמטרים אחרים לגמרי ויאמר שכל מה שרשמתי לא מעניין אותו בכלל וזה יהיה נכון באותה מידה.
סתם כדוגמא, עצומת הארה של המסך, התמודדות עם השתקפות, סמארט, תמיכה בעידן+ בפורמט כזה או אחר וכן הלאה..
אם נוריד מהמשוואה הזו דברים כמו מחיר, אחריות ועיצוב, לי חשוב במסך:
עומק שחור ואחידות שחור (עננות)
זמן תגובה input lag במצב PC/GAME - חשוב לי בתור גיימר, למשתמש אחר הערך הזה חסר חשיבות.
תמיכה והתמודדות עם תכני 24p + תפקוד מנגנון החלקת התמונה.
דיוק בצבעים ועד כמה המסך מאפשר כיול פרמטרים.
רמת התלת מימד.
רשמתי אמנם חמישה, אבל אלו בערך הפרמטרים שחשובים לי, לאו דווקא בסדר החשיבות כפי שרשמתי אותם. מישהו אחר אבל ייבחר בפרמטרים אחרים לגמרי ויאמר שכל מה שרשמתי לא מעניין אותו בכלל וזה יהיה נכון באותה מידה.
סתם כדוגמא, עצומת הארה של המסך, התמודדות עם השתקפות, סמארט, תמיכה בעידן+ בפורמט כזה או אחר וכן הלאה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
אתיחס רק למשהו אחד וזה השרות
שני החברות גם סם ליין וגם ניופאן נחשבות עם רמת שרות בינוני מינוס בעוד סם ליין מנסים לשפר את רמת השרות בניופאן הכל נשאר אותו דבר
ולמרות זאת אם אתה רוכש בחנות מתמחה ולא ברשת חשמל אז בהזדקק לשרות לסם ליין יש יתרון על ניופאן
שני החברות גם סם ליין וגם ניופאן נחשבות עם רמת שרות בינוני מינוס בעוד סם ליין מנסים לשפר את רמת השרות בניופאן הכל נשאר אותו דבר
ולמרות זאת אם אתה רוכש בחנות מתמחה ולא ברשת חשמל אז בהזדקק לשרות לסם ליין יש יתרון על ניופאן
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.