עזרה בקנית רסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
gurgen פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום.אני מחפש רסיבר לק"ב יש לי סט רמקולים
DIAMOND 8 Wharfedale.מצאתי שני רסיברים שמתאמים לי
TXSR608 Onkyo ש"ח3300 כולל אחריות מקורית
YAMAHA RX-V667 ש"ח3750 כולל אחריות מקורית.שאלה מה עדיף מבחינת מחיר? שווה לשלם יותר על ימהה?

תודה.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #2 

תתמקח על המחיר בחנות, לפי דעתי תוכל למצוא את שניהם במחיר זהה.
אם אני לא טועה יש חנויות שמוכרים את ימאהה ביותר זול.
תדע שאפשר להשיג את המחירים של זאפ בכל חנות אחרי מיקוח ואף יותר זול בחלק מהמקרים, תלוי בכושר המיקוח שלך.

ממליץ לך לקנות את אחד הריסברים לא על סמך.
ממליץ לך לקנות את אחד מהם רק לאחר הזנה עם הרמקולים שלך, תקנה מה שיותר תאהב ויותר נעים לך לשמוע אותו לאורך זמן.

gurgen פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אלא מחירים שקיבלתי בחנויות אחרי מיקוח(אולי אני לא טוב בזה).לצערי אין לי זמן לבדוק בחנויות לכן אני מוכן "להסתכן"ולקנות לפי מה שימליצו פה אנשים שמבינים בזה יותר ממני.רסיבר קודם(ימהה RX-V520) קניתי לפני 10שנים גם בהמלצה של חבר והיתי מאוד מרוצה.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אם חשובה לך כניסת PHONO זה רק ימאהה.

מבחינת מחירים נרשם בימים האחרונים כאן בפורום שאת שניהם אפשר להשיג ב3500.

בכל אופן שים לב לשרשור הזה :

http://www.hometheater.co.il/vt135992

הוא התלבט בין שניהם ובסוף הלך על ה667, לפי דעתי בגלל כניסת הPHONO.

יש בפורום כמה אנשים שתמיד היה להם ימאהה והם מרוצים.
לפי דעתי אתה לא תתאכזב אם תרכוש את הימאהה אבל כמובן שאני ממליץ לך להמתין לעוד תגובות ודעות.

gurgen פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לא מבין איך אנשים מסיגים מחירים כאלה 3500 לימהה איפה?אולי אני אקנה Onkyo וזהו.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

DorM כתב:אם חשובה לך כניסת PHONO זה רק ימאהה.

מבחינת מחירים נרשם בימים האחרונים כאן בפורום שאת שניהם אפשר להשיג ב3500.

בכל אופן שים לב לשרשור הזה :

http://www.hometheater.co.il/vt135992

הוא התלבט בין שניהם ובסוף הלך על ה667, לפי דעתי בגלל כניסת הPHONO.

יש בפורום כמה אנשים שתמיד היה להם ימאהה והם מרוצים.
לפי דעתי אתה לא תתאכזב אם תרכוש את הימאהה אבל כמובן שאני ממליץ לך להמתין לעוד תגובות ודעות.
...
מסכים בהחלט עם כל מה שנכתב חוץ מהעובדה שיש פה נטייה ברורה של דור לכיוון הימאהה...

האונקיו 608 נחשב הרסיבר הכי טוב בקבוצת המחירים הזאת ע"י רוב מכריע של מגזינים מקצועיים ועושה רושם גם של חברי הפורום בחודשים האחרונים.

הייתרון הברור היחיד שיש לימאהה על האונקיו הוא יציאות PRE-OUT (או PHONO) המאפשרות לשרשר מגבר סטריאו לימאהה וע"י כך לספק הגברה ייעודית ואיכותית יותר לזוג הרמקולים הקדמיים בהאזנה ביקורתית לתכני סטריאו איכותיים. כמעט בכל פרמטר אחר (לפחות עפ"י ביקורות שקישורים לחלק מהן אפשר למצוא בשרשור שדור התייחס אליו) עושה רושם שיש עדיפות לאונקיו על-פני הימאהה.

אם אתה לא תופס מעצמך אודיופיל ולא מתכנן לקנות עוד מגבר סטריאו ייעודי, ואם הדגש שלך בבחירת חומרים הוא יותר לכיוון קולנוע ביתי מאשר סטריאו, אתה כנראה תעשה בחירה נכונה יותר עם האונקיו.
אם אתה שם דגש משמעותי על האזנה לסטריאו, ומתכנן לקנות עוד מגבר ייעודי לצורך כך, אז (ורבים יגידו שרק אז) הימאהה הוא הבחירה העדיפה.

בכל מקרה, יש גם הבדלים טונאליים בין שני הרסיברים בשידוך לרמקולים שונים, ולכן ההמלצה הגורפת היא לשמוע את שני הרסיברים מחוברים לרמקולים שלך (לכל הסט אם אפשר או רק לקדמיים אם אין ברירה אחרת - אם אין בחנות את הסט שלך אתה יכול להביא אותו מהבית או להקשיב לסט דומה, למשל סדרה אחרת של וורפידייל...)
במילים אחרות, גם אם ב-8 מקרים מ-10 האונקיו אכן עדיף על הימאהה, אתה לא רוצה ליפול על סיטואציה בסיכוי של 2 ל-10 ששילמת 3,500 ש"ח בערך על מכשיר כשיכולת להוציא בערך את אותו הסכום על משהו שהיה יותר מתאים לך...

בשורה התחתונה: תקשיב לשניהם כדי לקבל את ההחלטה הכי טובה. אם באמת אין לך שום ברירה אחרת, תשפוט אותם לפי הביקורות והמאפיינים הנ"ל ותעשה בחירה מושכלת לפי הצרכים שלך.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

אני יותר ממליץ לו על הימאהה, כי לא יצא לי לשמוע על אדם שחלק מהסט אפ שלו זה אונקיו עם וורדפייל קדמיים.
שמתי לב שלמי שיש וורדפייל יש לו ימאהה, שמתי לב שמי שמחליף מיאהה לימאהה נשאר מרוצה.

אבל כמובן שבשביל להחליט מה הכי טוב ל ולא לאחרים הוא צריך לשמוע את שני הרסיברים.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

DorM כתב:אני יותר ממליץ לו על הימאהה, כי לא יצא לי לשמוע על אדם שחלק מהסט אפ שלו זה אונקיו עם וורדפייל קדמיים.
שמתי לב שלמי שיש וורדפייל יש לו ימאהה, שמתי לב שמי שמחליף מיאהה לימאהה נשאר מרוצה.

...
(Y)

gurgen פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

זהו הזמנתי אונקיו תודה לכולם.מקווה להנות ממנו ב10 שנים הבאות.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #10 

gurgen כתב:לא מבין איך אנשים מסיגים מחירים כאלה 3500 לימהה איפה?אולי אני אקנה Onkyo וזהו.
...
תפנה אלי בפרטי אני יעזור לך לקנות במחיר הזה.

http://whathifi.com/Review/Yamaha-RX-V667/
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 08/03/2011 18:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #11 

DorM כתב:אני יותר ממליץ לו על הימאהה, כי לא יצא לי לשמוע על אדם שחלק מהסט אפ שלו זה אונקיו עם וורדפייל קדמיים.

...
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”