Radiohead - King of limbs, התהפכתי

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #1 

למה שרשור נפרד?

1. כי השרשור הקודם בעיקר התעסק במכאניקה של האזנה לאלבום הזה ולא לאלבום עצמו
2. שקר כלשהו

בקיצור, מאוד התאכזבתי במקור מהאלבום הזה. הוא נראה לי נורא נפוח מעצמו.

אז אני עובד קשה היום ומאזין לזה ברקע ופתאום אני קולט כמה שזה מוצא חן בעיני פתאום... לא ממש מבין את זה.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

רדיוהד אלופים בלהוציא אלבום, לגרום למעריצים השרופים לזוז באי נוחות תחילה ולהתאהב בהם אחרי כמה חודשים טובים של האזנה.
כשיצאו Kid A ו Amnesiac חשבתי שהם המשכים ממש אומללים ל OK Computer אבל היום אני רואה בהם אלבומים מצויינים. אומנם לא ברמה של The Bends ו OK Computer אבל עדיין עבודות מעולות. אני עדיין לא מתחבר ל King Of Limbs חוץ מהסינגל הראשון אבל יש לי תחושה שדעתי תשתנה בעוד כמה עשרות האזנות.
Need more cowbell

shmilo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
שם מלא: מיכאל
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

לא מסתדר לי שצריך לסבול מספר רב של האזנות ,כדי לאנוס את עצמך לאהוב כי המבקרים משבחים אותם .
מבין 2 3 סשנים לא מצליח לא שווה.

מודה לא מתחבר לאף אלבום שלהם , אבל מה אני מבין ?

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

shmilo כתב:לא מסתדר לי שצריך לסבול מספר רב של האזנות ,כדי לאנוס את עצמך לאהוב כי המבקרים משבחים אותם .
מבין 2 3 סשנים לא מצליח לא שווה.
...
אין פה סבל\אונס . אף אחד לא יכריח את עצמו לאהוב משהו רק מפני שהביקורת טובה .בגישה כזאת בטוח שפספסת הרבה אלבומים טובים .
לא כל שיר נולד קליט . מישהו חכם אמר פעם :roll: :roll: שכשאומן מעז ויוצא מהבועה שלו למאזינים קצת קשה לקבל את השינוי אז הם מסתייגים . שונה זה לא בהכרח פחות טוב .
-אין כמו מוזיקה ברקע כדי לתת לאוזן להתרגל ולהחליט אם אהבת או לא ..

יותר מעצבן הקלות בה אנשים\מבקרים\מאזינים קוטלים תקליטים .

-כבוד עופרלאור על הכנות!
אולי איזה קליפ נבחר מהאלבום לפוסט הזה?
GO VEGAN

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #5 

ממש לא אונס את עצמי לשמוע, אייטיונז היה פתוח ורנדומלית בחר לי טראקים שקטים (מה לעשות, חורף) וזה עלה ופתאום קלטתי שיש בזה משהו ושזה בדיוק אותו אלבום שבהאזנה ראשונה לא התחברתי אליו לחלוטין.

האמת שלקח לי לא מעט זמן לאהוב את כל אחד ואחד מהדיסקים שאני ממש מת עליהם במהלך השנים - הם לעולם לא קלים ללעיסה ואני לא מתחבר לפפ פפוקקר פפייסס של מסטיק למח. עדיף לי משהו שקשה יותר ללעיסה, אבל שכשבולעים אותו בסוף הוא טעים.

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #6 

מודה, רדיוהד להקה מאוד חביבה עליי. חבר שלח לי לינק ליוטיוב, ב-3 לפנות בוקר ואמר שהוא כבר חמש שעות עם האלבום בריפיט. גם הוא התנסח בדיוק באותה צורה - תשמע אותו כמה פעמים, it will blow u'r mind!
הוא צדק. האלבום לא התיישב לי טוב בהתחלה, אבל אחרי כמה האזנות..בהחלט מצוין. גם in rainbows, אגב, היה אלבום שלקח לי זמן לאהוב.

אגב, שמילו, גם אם תאלץ אותי להאזין לאלבום החדש של בריטני עשר שעות ברצף, אני מבטיח לך שלא אוהב אותו. הטעם המוזיקלי שלי לא ישתנה בגלל אילוצי האזנות. מסכים עם מה שEFF אמרה, לפעמים האלבום פשוט צריך TO GROW ON YOU.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

לצערי עוד לא נתתי לאלבום את צומת הלב הנדרשת
האלבום יצא עכשיו גם ב FLAC 24BIT בהורדה דיגיטלית
http://www.whathifi.com/news/7digital-r ... c-download

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”