Radiohead - King of limbs, התהפכתי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
למה שרשור נפרד?
1. כי השרשור הקודם בעיקר התעסק במכאניקה של האזנה לאלבום הזה ולא לאלבום עצמו
2. שקר כלשהו
בקיצור, מאוד התאכזבתי במקור מהאלבום הזה. הוא נראה לי נורא נפוח מעצמו.
אז אני עובד קשה היום ומאזין לזה ברקע ופתאום אני קולט כמה שזה מוצא חן בעיני פתאום... לא ממש מבין את זה.
1. כי השרשור הקודם בעיקר התעסק במכאניקה של האזנה לאלבום הזה ולא לאלבום עצמו
2. שקר כלשהו
בקיצור, מאוד התאכזבתי במקור מהאלבום הזה. הוא נראה לי נורא נפוח מעצמו.
אז אני עובד קשה היום ומאזין לזה ברקע ופתאום אני קולט כמה שזה מוצא חן בעיני פתאום... לא ממש מבין את זה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
רדיוהד אלופים בלהוציא אלבום, לגרום למעריצים השרופים לזוז באי נוחות תחילה ולהתאהב בהם אחרי כמה חודשים טובים של האזנה.
כשיצאו Kid A ו Amnesiac חשבתי שהם המשכים ממש אומללים ל OK Computer אבל היום אני רואה בהם אלבומים מצויינים. אומנם לא ברמה של The Bends ו OK Computer אבל עדיין עבודות מעולות. אני עדיין לא מתחבר ל King Of Limbs חוץ מהסינגל הראשון אבל יש לי תחושה שדעתי תשתנה בעוד כמה עשרות האזנות.
כשיצאו Kid A ו Amnesiac חשבתי שהם המשכים ממש אומללים ל OK Computer אבל היום אני רואה בהם אלבומים מצויינים. אומנם לא ברמה של The Bends ו OK Computer אבל עדיין עבודות מעולות. אני עדיין לא מתחבר ל King Of Limbs חוץ מהסינגל הראשון אבל יש לי תחושה שדעתי תשתנה בעוד כמה עשרות האזנות.
Need more cowbell
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אין פה סבל\אונס . אף אחד לא יכריח את עצמו לאהוב משהו רק מפני שהביקורת טובה .בגישה כזאת בטוח שפספסת הרבה אלבומים טובים .shmilo כתב:לא מסתדר לי שצריך לסבול מספר רב של האזנות ,כדי לאנוס את עצמך לאהוב כי המבקרים משבחים אותם .
מבין 2 3 סשנים לא מצליח לא שווה....
לא כל שיר נולד קליט . מישהו חכם אמר פעם
-אין כמו מוזיקה ברקע כדי לתת לאוזן להתרגל ולהחליט אם אהבת או לא ..
יותר מעצבן הקלות בה אנשים\מבקרים\מאזינים קוטלים תקליטים .
-כבוד עופרלאור על הכנות!
אולי איזה קליפ נבחר מהאלבום לפוסט הזה?
GO VEGAN
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
ממש לא אונס את עצמי לשמוע, אייטיונז היה פתוח ורנדומלית בחר לי טראקים שקטים (מה לעשות, חורף) וזה עלה ופתאום קלטתי שיש בזה משהו ושזה בדיוק אותו אלבום שבהאזנה ראשונה לא התחברתי אליו לחלוטין.
האמת שלקח לי לא מעט זמן לאהוב את כל אחד ואחד מהדיסקים שאני ממש מת עליהם במהלך השנים - הם לעולם לא קלים ללעיסה ואני לא מתחבר לפפ פפוקקר פפייסס של מסטיק למח. עדיף לי משהו שקשה יותר ללעיסה, אבל שכשבולעים אותו בסוף הוא טעים.
האמת שלקח לי לא מעט זמן לאהוב את כל אחד ואחד מהדיסקים שאני ממש מת עליהם במהלך השנים - הם לעולם לא קלים ללעיסה ואני לא מתחבר לפפ פפוקקר פפייסס של מסטיק למח. עדיף לי משהו שקשה יותר ללעיסה, אבל שכשבולעים אותו בסוף הוא טעים.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
מודה, רדיוהד להקה מאוד חביבה עליי. חבר שלח לי לינק ליוטיוב, ב-3 לפנות בוקר ואמר שהוא כבר חמש שעות עם האלבום בריפיט. גם הוא התנסח בדיוק באותה צורה - תשמע אותו כמה פעמים, it will blow u'r mind!
הוא צדק. האלבום לא התיישב לי טוב בהתחלה, אבל אחרי כמה האזנות..בהחלט מצוין. גם in rainbows, אגב, היה אלבום שלקח לי זמן לאהוב.
אגב, שמילו, גם אם תאלץ אותי להאזין לאלבום החדש של בריטני עשר שעות ברצף, אני מבטיח לך שלא אוהב אותו. הטעם המוזיקלי שלי לא ישתנה בגלל אילוצי האזנות. מסכים עם מה שEFF אמרה, לפעמים האלבום פשוט צריך TO GROW ON YOU.
הוא צדק. האלבום לא התיישב לי טוב בהתחלה, אבל אחרי כמה האזנות..בהחלט מצוין. גם in rainbows, אגב, היה אלבום שלקח לי זמן לאהוב.
אגב, שמילו, גם אם תאלץ אותי להאזין לאלבום החדש של בריטני עשר שעות ברצף, אני מבטיח לך שלא אוהב אותו. הטעם המוזיקלי שלי לא ישתנה בגלל אילוצי האזנות. מסכים עם מה שEFF אמרה, לפעמים האלבום פשוט צריך TO GROW ON YOU.
לצערי עוד לא נתתי לאלבום את צומת הלב הנדרשת
האלבום יצא עכשיו גם ב FLAC 24BIT בהורדה דיגיטלית
http://www.whathifi.com/news/7digital-r ... c-download
האלבום יצא עכשיו גם ב FLAC 24BIT בהורדה דיגיטלית
http://www.whathifi.com/news/7digital-r ... c-download