עכשיו זה באופן רשמי: אנדרואיד היא מערכת ההפעלה מספר 1 בארה"ב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עופר, אני בניגוד אליך לא מבין איך זה הגיוני? האמת היא שאני מבין ואפילו משתמש באנדרואיד אבל לא חשבתי שזה עד כדי כך, אולי זה בגלל שבארץ עדיין יש פער ענק לטובת אפל.
בכל מקרה אני לא מבין את RIM ואפל, למה הן יושבות בצד ולא מגיבות כמו שצריך? לא נראה לי ש- RIM רוצים לעשות את הטעות של נוקיה. אפילו שאני מאוד אוהב את האנדרואיד על אף החסרונות הייתי רוצה לראות פה מלחמות בין כל היצרנים.
בכל מקרה אני לא מבין את RIM ואפל, למה הן יושבות בצד ולא מגיבות כמו שצריך? לא נראה לי ש- RIM רוצים לעשות את הטעות של נוקיה. אפילו שאני מאוד אוהב את האנדרואיד על אף החסרונות הייתי רוצה לראות פה מלחמות בין כל היצרנים.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
ישראל היא אומנם מדינה שנחשבת מאוד early adopting friendly (יחסית לאירופה) אבל היא גם מדינת עדר. אחוזי החדירה של אייפון 4 ממה שאני רואה ברחובות פשוט מטורפים. ראיתי כבר אנשים שנראה לי בקושי יכולים לתפעל מגהץ מסתובבים איתו.
Need more cowbell
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל RIM אין לא מערכת הפעלה, לא שותפים עסקיים ולא מגוון מוצרים מתאים ומה שיותר חשוב - הם לא הצליחו לגייס את כמות המפתחים לאפליקציות צד שלישי ולכן אין להם את התנופה הנחוצה כדי להתקדם מעבר למה שיש להם כרגע.
אפל לא יעשו licensing למערכת ההפעלה שלהם גם אם חייהם היו תלויים בכך ואין לה את הרצון או המשאבים להתחיל לפצל את ה iPhone לכמה מודלים. מה שיש זה מה שיש ויישאר כך עד לשחרור ה iPhone 5.
כך שלשתי החברות אין בעצם הרבה מה לעשות.
אפל לא יעשו licensing למערכת ההפעלה שלהם גם אם חייהם היו תלויים בכך ואין לה את הרצון או המשאבים להתחיל לפצל את ה iPhone לכמה מודלים. מה שיש זה מה שיש ויישאר כך עד לשחרור ה iPhone 5.
כך שלשתי החברות אין בעצם הרבה מה לעשות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

היי! אני יכול לתפעל מגהץ מצויין ובכל זאת אני לא מסתובב עם אייפון.Pavelz כתב:ישראל היא אומנם מדינה שנחשבת מאוד early adopting friendly (יחסית לאירופה) אבל היא גם מדינת עדר. אחוזי החדירה של אייפון 4 ממה שאני רואה ברחובות פשוט מטורפים. ראיתי כבר אנשים שנראה לי בקושי יכולים לתפעל מגהץ מסתובבים איתו....
מצד שני, אחרי שחברות הסלולאר נכנסו להסכם כובל עם אפל, איזה אינטרס בדיוק יש להם לדחוף טלפונים אחרים?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

אינטרס הראיה לרחוק. לא צריך להיות אורן זריף כדי להבין שבעוד שנה וחצי כשההסכם הכובל שלהם יגמר אנדרואיד יהיה הכוח המוביל בעולם הסלולר. כנראה שראיה לרחוק היא לא עניין שחברות הסלולר בארץ מצטיינות בו.Catskinner כתב:היי! אני יכול לתפעל מגהץ מצויין ובכל זאת אני לא מסתובב עם אייפון.Pavelz כתב:ישראל היא אומנם מדינה שנחשבת מאוד early adopting friendly (יחסית לאירופה) אבל היא גם מדינת עדר. אחוזי החדירה של אייפון 4 ממה שאני רואה ברחובות פשוט מטורפים. ראיתי כבר אנשים שנראה לי בקושי יכולים לתפעל מגהץ מסתובבים איתו....
מצד שני, אחרי שחברות הסלולאר נכנסו להסכם כובל עם אפל, איזה אינטרס בדיוק יש להם לדחוף טלפונים אחרים?...
Need more cowbell
לגבי אפל אני מסכים איתך למרות שמיקרוסופט עשתה להם את אותו ה"תרגיל" עם מערכות ההפעלה, הייתי מצפה מהם ללמוד ולהגיב בהתאם. לגבי RIM אני לא מסכים לכל מה שאמרת, תזכור שעד הכניסה של אנדרואיד הם שמרו על פער לא קטן מאפל שבעיקר נגסו מהמתחרים האחרים. דרך אגב יש שמועות שהפלייבוק שלהם יאפשר להריץ אפליקציות אנדרואיד (ב- VM)דבר שאם אכן יקרה יכול לשנות כאן הרבה דברים.Catskinner כתב:ל RIM אין לא מערכת הפעלה, לא שותפים עסקיים ולא מגוון מוצרים מתאים ומה שיותר חשוב - הם לא הצליחו לגייס את כמות המפתחים לאפליקציות צד שלישי ולכן אין להם את התנופה הנחוצה כדי להתקדם מעבר למה שיש להם כרגע.
כך שלשתי החברות אין בעצם הרבה מה לעשות....
- Pavelz
- חבר מביא חבר

כבר לא שמועה, זה הולך לקרות וזה יופי של צד מצידם.avirokach כתב:לגבי אפל אני מסכים איתך למרות שמיקרוסופט עשתה להם את אותו ה"תרגיל" עם מערכות ההפעלה, הייתי מצפה מהם ללמוד ולהגיב בהתאם. לגבי RIM אני לא מסכים לכל מה שאמרת, תזכור שעד הכניסה של אנדרואיד הם שמרו על פער לא קטן מאפל שבעיקר נגסו מהמתחרים האחרים. דרך אגב יש שמועות שהפלייבוק שלהם יאפשר להריץ אנדרואיד דבר שאם אכן יקרה יכול לשנות כאן הרבה דברים.Catskinner כתב:ל RIM אין לא מערכת הפעלה, לא שותפים עסקיים ולא מגוון מוצרים מתאים ומה שיותר חשוב - הם לא הצליחו לגייס את כמות המפתחים לאפליקציות צד שלישי ולכן אין להם את התנופה הנחוצה כדי להתקדם מעבר למה שיש להם כרגע.
כך שלשתי החברות אין בעצם הרבה מה לעשות.......
Need more cowbell
avirokach,
מה לא מגיבות?!
אין היום בעולם, שוק תחרותי ובריא יותר מאשר שוק הסמארטפונים.
האייפון הוא מכשיר הסמארטפון הנמכר ביותר בעולם שמריץ את ה iOS
האנדרואיד היא מערכת ההפעלה הנפוצה ביותר בעולם הזה.
נוקיה היא החברה המובילה בעולם כיום במכירות מכשירי סלולאר והיא הולכת עם מערכת חדשה של מיקרוסופט, שעלייה כחברה, אין צורך להוסיף במילים
RIM היא חברה שייצרה נישה משלה למכשירי סמארטפון שעד היום המוצרים שלה הם הצלחה כבירה
אין לי ספק שהאנדרואיד, כמערכת הפעלה, תיהיה הדומיננית ביותר בעולם, אבל כמכשיר בודד, קשה לי לראות מישהו שמזיז את האייפון מההובלה שלו. השורה התחתונה היא תחרות-תחרות-תחרות-תחרות על השוק שמתפתח היום בקצבים שאפילו עולם המיחשוב של שנות ה 90 לא מכיר. חלום רטוב של כולנו......
Pavelz,
לא מסכים איתך שבישראל כולם הולכים עם העדר. הסיבה שכולם פה עם אייפון נובעת מכך שכל המפעילות דחפו רק את המכשיר הזה לאנשים והם לא באמת הביאו ללקוחות את האלטרנטיבות הקיימות בעולם הסמארטפון. גם ה SGS שחדר לשוק הישראלי לא מזמן, הוא סה"כ מכשיר אחד טוב שהגיעה לכאן מעשרות מכשירים רלוונטים לשוק שלנו שלא מצאו את הדרך לארץ הקודש. זה בנוסף לתסכול שיש לחלק גדול מהאנשים מהגירסאות הגרועות שהמפעילות מלבישות על מכשירי האנדרואיד כאן, בטח לעומת זאת הקיימת במכשיר של אפל, אתה מבין שזה לא הליכה אחרי עדר אלא שזה הליכה אחרי ההגיון.....כל העולם נהנה מהתחרות החלומית הזאת ורק אותנו פה בישראל, מישהו שכח מאחור
מה לא מגיבות?!
אין היום בעולם, שוק תחרותי ובריא יותר מאשר שוק הסמארטפונים.
האייפון הוא מכשיר הסמארטפון הנמכר ביותר בעולם שמריץ את ה iOS
האנדרואיד היא מערכת ההפעלה הנפוצה ביותר בעולם הזה.
נוקיה היא החברה המובילה בעולם כיום במכירות מכשירי סלולאר והיא הולכת עם מערכת חדשה של מיקרוסופט, שעלייה כחברה, אין צורך להוסיף במילים
RIM היא חברה שייצרה נישה משלה למכשירי סמארטפון שעד היום המוצרים שלה הם הצלחה כבירה
אין לי ספק שהאנדרואיד, כמערכת הפעלה, תיהיה הדומיננית ביותר בעולם, אבל כמכשיר בודד, קשה לי לראות מישהו שמזיז את האייפון מההובלה שלו. השורה התחתונה היא תחרות-תחרות-תחרות-תחרות על השוק שמתפתח היום בקצבים שאפילו עולם המיחשוב של שנות ה 90 לא מכיר. חלום רטוב של כולנו......
Pavelz,
לא מסכים איתך שבישראל כולם הולכים עם העדר. הסיבה שכולם פה עם אייפון נובעת מכך שכל המפעילות דחפו רק את המכשיר הזה לאנשים והם לא באמת הביאו ללקוחות את האלטרנטיבות הקיימות בעולם הסמארטפון. גם ה SGS שחדר לשוק הישראלי לא מזמן, הוא סה"כ מכשיר אחד טוב שהגיעה לכאן מעשרות מכשירים רלוונטים לשוק שלנו שלא מצאו את הדרך לארץ הקודש. זה בנוסף לתסכול שיש לחלק גדול מהאנשים מהגירסאות הגרועות שהמפעילות מלבישות על מכשירי האנדרואיד כאן, בטח לעומת זאת הקיימת במכשיר של אפל, אתה מבין שזה לא הליכה אחרי עדר אלא שזה הליכה אחרי ההגיון.....כל העולם נהנה מהתחרות החלומית הזאת ורק אותנו פה בישראל, מישהו שכח מאחור
- Catskinner
- חבר במועדון HT

RIM בנו את ההצלחה שלהם באה"ב על שרות הדואר עוקף 3G בעל פריסה עולמית ועלות קבועה. זה נתן להם חשיפה מאוד גדולה בשוק העיסקי שתרמה גם ללכידת משתמשים בארה"ב שהעדיפו טלפון עם מקשים. נתח השוק שלהם בארה"ב נובע משני גורמים אלו כשלוקחים בחשבון שפריסת ה 3G בארה"ב לא מי יודע מה ושלנוקיה אין בכלל נוכחות שם. המצב ביתר העולם שונה בתכלית כמובן וזה גם בא לידי ביטוי באחוזי החדירה.
הפלטפורמה עצמה עלובה מבחינת ממשק, הטלפונים לא "סקסיים" מבחינת עיצוב, חסרות הרבה אפליקציות צד שלישי וברגע שמנטרלים את שרות הדואר אז נשארים עם טלפונים שלא ממש מספקים את הסחורה.
מותר לך כמובן שלא להסכים ואשמח לשמוע מה הטיעונים שלך לכך.
הפלטפורמה עצמה עלובה מבחינת ממשק, הטלפונים לא "סקסיים" מבחינת עיצוב, חסרות הרבה אפליקציות צד שלישי וברגע שמנטרלים את שרות הדואר אז נשארים עם טלפונים שלא ממש מספקים את הסחורה.
מותר לך כמובן שלא להסכים ואשמח לשמוע מה הטיעונים שלך לכך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.