האם בזק יכולים לנתק לי את האינטרנט סתם ככה בלי הודעה מראש?
אמש התנתק לי החיבור לאינטרנט.
בירור ב014 העלה שבזק עושים עבודות תשתיות באזורי וזה ייקח כמה שעות.
זה כבר פעם שנייה שקורה דבר כזה בשנה האחרונה.
האם אין כל חובה רגולטורית על בזק להודיע מראש למנוייה על עבודות כאלה, בדיוק כמו שח"ח והעירייה עושים עם הפסקות חשמל ומים יזומות?
בירור ב014 העלה שבזק עושים עבודות תשתיות באזורי וזה ייקח כמה שעות.
זה כבר פעם שנייה שקורה דבר כזה בשנה האחרונה.
האם אין כל חובה רגולטורית על בזק להודיע מראש למנוייה על עבודות כאלה, בדיוק כמו שח"ח והעירייה עושים עם הפסקות חשמל ומים יזומות?
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא חושב שיש הנחיה כזו. חשמל ומים הם תשתיות קריטיות שאין להם גיבוי.
שווה לפנות לח"כים הצעירים שמחפשים משהו מעניין לעשות, זה נראה לי הצעת חוק מתבקשת.
שווה לפנות לח"כים הצעירים שמחפשים משהו מעניין לעשות, זה נראה לי הצעת חוק מתבקשת.
על קריטי אפשר להתווכח (וזה די קריטי בשבילי), אבל גיבוי בוודאי שאין, אלא אם כן אני אמור להיות גם תמיד מנוי אינטרנט של הוט במקביל...oferlaor כתב:לא חושב שיש הנחיה כזו. חשמל ומים הם תשתיות קריטיות שאין להם גיבוי.
שווה לפנות לח"כים הצעירים שמחפשים משהו מעניין לעשות, זה נראה לי הצעת חוק מתבקשת....
משה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בחברה יש הנחייה של הודעה מראש לגבי כל מני סוגי עבודה, אך בכל זאת ישנם תקלות או עבודות שונות אשר לא דורשות הודעה מוקדמת אלא מבצעים הפלה יזומה ומבוקרת של חלקי המערכת ומחזירים לתפעול בזמן הקרוב ביותר.
למעשה לבזק יקח יותר זמן לאתר את כל הלקוחות באזור העבודות ולהדיע להם מאשר להפיל את המערכת, לבצע את התיקון וזהו. חלק מהלקוחות כמובן יתקשרו למוקדניות אשר מראש תודרכו להגיד ש"זו תקלה ארצית ואנו נשתדל לעשות את המיטב"...
למעשה לבזק יקח יותר זמן לאתר את כל הלקוחות באזור העבודות ולהדיע להם מאשר להפיל את המערכת, לבצע את התיקון וזהו. חלק מהלקוחות כמובן יתקשרו למוקדניות אשר מראש תודרכו להגיד ש"זו תקלה ארצית ואנו נשתדל לעשות את המיטב"...