yesMAXHD גירסא 263 ????
תגידו, הרבה זמן לא ניסיתי את זה ולא שואלים על זה הרבה כיום, אבל הייתה פעם דרך ידנית לעדכן את הממיר בבית עם 4 ספרות ולחצן חזור, לא זוכר בדיוק איך זה הלך, אבל תוך כדי ההדלקה כשכל הנוריות דלקו צריך היה לתת את הרצף בשלט ממש ממש מהר...
זה עדיין קיים? יש דרך לבצע את זה? או שמאז זה בוטל/השתנה?
זה עדיין קיים? יש דרך לבצע את זה? או שמאז זה בוטל/השתנה?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הלילה השתדרג לי הממיר לגרסה 263.
אז נכון, יש מסך אפרפר בעת מעבר ערוץ, אבל ברגע שהערוץ עולה, רמת השחור חוזרת להיות בדיוק לאותה רמה שהייתה בגרסה הקודמת.
כל קשר בין סימון "HD מותאם" למציאות הינו מקרי בהחלט. הייתי מצפה מהם שיסמנו את התכנים כראוי. יום אחד חברים ב- HD ביום אחר הוא HD מותאם - לא נראה לי. לפחות, הם מתקרבים לזה.
גם לי נדלקה נורת ההודעות. מעבר לערוץ אינטרקטיבי ויציאה ממנו כיבתה את הנורה. מזכיר באג מאוד מאוד ישן בממיר, שבו היה מצב הפוך - כניסה לערוץ אינטרקטיבי הייתה מדליקה את הנורה.
צריך לבחון את הגרסה לאורך השבועיים הקרובים ולראות אם היא יציבה, נהיית איטית יותר, שונה במשהו מגרסתה הקודמת, אם בכלל.
אז נכון, יש מסך אפרפר בעת מעבר ערוץ, אבל ברגע שהערוץ עולה, רמת השחור חוזרת להיות בדיוק לאותה רמה שהייתה בגרסה הקודמת.
כל קשר בין סימון "HD מותאם" למציאות הינו מקרי בהחלט. הייתי מצפה מהם שיסמנו את התכנים כראוי. יום אחד חברים ב- HD ביום אחר הוא HD מותאם - לא נראה לי. לפחות, הם מתקרבים לזה.
גם לי נדלקה נורת ההודעות. מעבר לערוץ אינטרקטיבי ויציאה ממנו כיבתה את הנורה. מזכיר באג מאוד מאוד ישן בממיר, שבו היה מצב הפוך - כניסה לערוץ אינטרקטיבי הייתה מדליקה את הנורה.
צריך לבחון את הגרסה לאורך השבועיים הקרובים ולראות אם היא יציבה, נהיית איטית יותר, שונה במשהו מגרסתה הקודמת, אם בכלל.
- smallville4r
- חבר ותיק

מה הקשר בין גרסת ממיר לאיכות HD ? האיכות קשורה אך ורק לביטרייט. אין קשר בין הדברים. מה שציינתי זה שהעובדה שבעת מעבר ערוץ המסך האפרפר לא משפיע על רמת השחור לאחר שהערוץ עולה.rony1234 כתב:השאלה החשובה היא ,האם זה שיפר את איכות הHD העלובה של ,YES...
- smallville4r
- חבר ותיק

אני לא זוכר אם כיום החלוקה בין שני המשיבים שווה במס' הערוצים, אבל בכל מקרה, אכן יש מקום להוסיף משיב שלישי כדי להעלות את הביטרייט של הערוצים. מבחינת האיכות עצמה, אני חושב שזה עדיין תלוי גם בתוכן עצמו. יש תכנים שנראים מצויין ויש כאלה שנראים זוועה (ואני לא מדבר על אפסקייל אלא על תכני HD שנראים זוועה). אבל זה מאז ומעולם היה ככה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
משהו חיובי בגירסא 263-
כפתור ה-Play מציג את זמן הריצה , כמו ב-MAX
כפתור ה-Play מציג את זמן הריצה , כמו ב-MAX
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
וגם שישנו שה-Guide יהיה נח ומהיר כמו במקס.
כנראה שלא יקרה.
כנראה שלא יקרה.
- smallville4r
- חבר ותיק

באג מעצבן ששמתי לב אליו, זה שאחרי שאני צופה בתוכנית, הממיר חוזר לראש הרשימה במקום לתוכנית הנצפית האחרונה. אני מקווה שזה לא יגרום לי בטעות למחוק משהו שלא צפיתי בו עדיין.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני רואה שיס באמת רוצים לאבד לקוחות...או שלא איכפת להם...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.