yesMAXHD גירסא 263 ????
-
firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אתמול שמתי לב שבעת מעבר בין ערוצים אני מקבל מסך אפור מרגע הלחיצה עד המעבר.
בדקתי וראיתי שירדה לי גירסא ב02.03.2011 שנקראת 263.
עוד מישהו נתקל במסך אפור בעת מעבר בין ערוצים (גם בזיפזוף באמצעות ה+ וה-)
לעוד מישהו יש את הגירסא הזו?
לעוד מישהו יש את הגירסא הזו?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש לי את המקס עם המדבקה הצהובה (1000GB) והגירסה היא 250.
כנראה שהגרסא אצלכם זה בפיילוט אחרי זה זה ישתחרר לכלל הלקוחות...
כנראה שהגרסא אצלכם זה בפיילוט אחרי זה זה ישתחרר לכלל הלקוחות...
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ואללה אז אני לא היחיד שסם לב ? חשבתי הכלה הפלסמה קיבנימט חח ,מה זה האפור הזה (רק שחורים
)
סמתי לב שהם עדכנו קימת הכל שם ,יש קצת הבדל בממשק נראה לי, אני יכול לרשום מה בדיוק רשום שם ב ,"דיאגנוסטיקה".
חוץ מ VOD ששינה תמונה לא ראיתי הרבה הבדל בין 231, אבל נראה שויזואלית כננה יש משהוא,
סמתי לב שהם עדכנו קימת הכל שם ,יש קצת הבדל בממשק נראה לי, אני יכול לרשום מה בדיוק רשום שם ב ,"דיאגנוסטיקה".
חוץ מ VOD ששינה תמונה לא ראיתי הרבה הבדל בין 231, אבל נראה שויזואלית כננה יש משהוא,
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הממיר הוא לא 1TB, כפי הנהוג בכל העולם ה-1TB ישווק בתור "אקסטרה", הוא מכיל 500GB בדיוק כמו הממיר עם המדבקה הכחולה.YardenBenlulu כתב:יש לי את המקס עם המדבקה הצהובה (1000GB) והגירסה היא 250.
כנראה שהגרסא אצלכם זה בפיילוט אחרי זה זה ישתחרר לכלל הלקוחות......
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אכן גרסה 263 נדחפת בימים אלה לכולם. בעת העברת ערוצים המסך באמת מאפיר במקום להשחיר. זה די מציק למי שרגיל, ובכלל - גם לדעתי שחור היה יפה יותר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
זה משתדרג גם בממירים עם גרסה E4B ?איינשטיין כתב:אכן גרסה 263 נדחפת בימים אלה לכולם. בעת העברת ערוצים המסך באמת מאפיר במקום להשחיר. זה די מציק למי שרגיל, ובכלל - גם לדעתי שחור היה יפה יותר....
- UserName
-
- חבר ותיק

מדובר בממירים עם נפח טיפה יותר גדול (500GB לזיכרון הקלטות, עוד קצת למקס מוביז) ומעבד יותר חזק, כלומר, הם יותר מהירים מהממירים 500GB המקוריים.firebird כתב:כנראה שכן, היה לי E4B לפני כן.
דרך אגב הממיר אומנם אם מדבקה צהובה אבל אני כמעט בטוח ב100 אחוז שהוא רק 500 גיגה.
הלכה התיאוריה לגבי המדבקה....
- UserName
-
- חבר ותיק

תיהיה בטוח שרוב תכני המקס מוביז דחוסים מאד, הם יכולים להכנס ל-30GB בלי בעיה.denis29 כתב:מעניין כמה זה ה"קצת הזה" חח ,640 כננרה ? 750 עולי ?...
חבל שהם לא מנצלים את השירות הזה לתכני HD, הייתי משתמש בשירות הזה יותר, או יותר נכון, הייתי משתמש בשירות הזה.
-
firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בקיצור אתה אומר שצ'יפרו אותי? מעניין איך דווקא עלי זה נפל.....UserName כתב:מדובר בממירים עם נפח טיפה יותר גדול (500GB לזיכרון הקלטות, עוד קצת למקס מוביז) ומעבד יותר חזק, כלומר, הם יותר מהירים מהממירים 500GB המקוריים.firebird כתב:כנראה שכן, היה לי E4B לפני כן.
דרך אגב הממיר אומנם אם מדבקה צהובה אבל אני כמעט בטוח ב100 אחוז שהוא רק 500 גיגה.
הלכה התיאוריה לגבי המדבקה.......
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- UserName
-
- חבר ותיק

לכל מי שיש ממיר שכזה מקבל ככה, וזה דווקא טוב, כי בממיר ה-500GB הראשון המקס מוביז נדחף בתוך ה-500 הללו, בשלב מסוים מרגישים את זה.firebird כתב:בקיצור אתה אומר שצ'יפרו אותי? מעניין איך דווקא עלי זה נפל.....UserName כתב:מדובר בממירים עם נפח טיפה יותר גדול (500GB לזיכרון הקלטות, עוד קצת למקס מוביז) ומעבד יותר חזק, כלומר, הם יותר מהירים מהממירים 500GB המקוריים.firebird כתב:כנראה שכן, היה לי E4B לפני כן.
הלכה התיאוריה לגבי המדבקה..........
תקלה ראשונה שהבחנתי בגרסה זו: לאחר שצופים בפעם הראשונה בקטע VOD, שנצפה בעבר ולכן שמור בדיסק של המקס, כאשר בוחרים קטע אחר שנצפה בעבר, לצורך צפייה נוספת, מגיעים לקטע הראשון שנצפה וצריך לחפש באופן ידני את הקטע המבוקש. פניתי ל-YES ולאחר הסבר קצר נציג השרות אמר שיעביר זאת הלאה לטיפול.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הרבה פיילוט מה לעשות ..
לפחות אני עם היד על הלב יודע שיס עושים משהוא חח ,
אני תוהה מתי היה עדכון אחרון לדגמים הרגילים ..627 היה אחרון נראה לי לא ?
אני תוהה מתי היה עדכון אחרון לדגמים הרגילים ..627 היה אחרון נראה לי לא ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
היום אני שם לב שבמעבר בין ערוצים בטלויזה במקום השחור הרגיל אני מקבל תמונה של אפור מואר מאוד שמזכיר LCD מהדור הישןfirebird כתב:אתמול שמתי לב שבעת מעבר בין ערוצים אני מקבל מסך אפור מרגע הלחיצה עד המעבר.
לעוד מישהו יש את הגירסא הזו?...
אז מסתבר שלא הלכה הטלביזיה
עוד משהו: במעבר בין השורות ב-EPG השלט נתקע ולא ניתן להמשיך לדפדף אלא אם כן בוחרים דרך אחרת לדפדוף, כלומר: אם ביצעת דפדוף באמצעות כפתור ה-YES, צריך לבחור בכפתורי הפלוס-מינוס של התחנות וההפך. גרסה לא אפויה למהדרין.
לא תקלה, אבל משהו חדש: כשאני מזמין תוכנית יש ליד חלק מהתוכניות בערוצי ה-HD, כתובית שאומרת "HD מתואם", כנראה שזה אומר שזה לא HD אמיתי... טוב שמספרים לנו.
לא תקלה, אבל משהו חדש: כשאני מזמין תוכנית יש ליד חלק מהתוכניות בערוצי ה-HD, כתובית שאומרת "HD מתואם", כנראה שזה אומר שזה לא HD אמיתי... טוב שמספרים לנו.