מישהו מכיר תחליף ראוי ל JDOWNLOADER? מהירות הורדה איטית!
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום
אני מחובר לנטוויז'ן והוט בחיבור של 12 מגה.
בנוסף מנוי פרימיום ב RAPIDSHARE.
יש לי בעיה עם התוכנה הזו - הבעיה היא שאם אני לא מוריד לפחות 10-15 לינקים ביחד,
מהירות ההורדה שמתקבלת היא 600-700 קסל"ש.
כשהתוכנה מורידה הרבה קבצים ביחד אני מנצל את מלוא רוחב הפס ומגיע אף ל 1.5 מגה לשניה.
עשיתי בדיקה וניסיתי להוריד לינק בודד לא דרך התוכנה אלא דרך הדפדפן - ונוכחתי לדעת שמהירות ההורדה שמתקבלת היא מקסימלית. כלומר הבעיה היא בתוכנה.
על כן אני מחפש תחליף ל JD שלא תפגע לי במהירות ההורדה ותהיה נוחה וקלה לעבודה עם הרבה לינקים וכו..
אשמח להצעות ממי שמכיר.
תודה.
כשהתוכנה מורידה הרבה קבצים ביחד אני מנצל את מלוא רוחב הפס ומגיע אף ל 1.5 מגה לשניה.
עשיתי בדיקה וניסיתי להוריד לינק בודד לא דרך התוכנה אלא דרך הדפדפן - ונוכחתי לדעת שמהירות ההורדה שמתקבלת היא מקסימלית. כלומר הבעיה היא בתוכנה.
על כן אני מחפש תחליף ל JD שלא תפגע לי במהירות ההורדה ותהיה נוחה וקלה לעבודה עם הרבה לינקים וכו..
אשמח להצעות ממי שמכיר.
תודה.
בעיה ידועה וכואבת. גם אני אשמח לשמוע על פתרון... (מחובר דרך ADSL)amit145 כתב:שלום
אשמח להצעות ממי שמכיר.
תודה....
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ניסיתי לשחק עם מספר החיבורים, אין שיפור.
אפילו הצלחתי לשדרג לנסיון את החבילה שלי בנטוויז׳ן לחבילת גיימר ( איי פי שמתחיל ב 62), שאמורה לעבוד מהר יותר עם שרתי חו״ל אבל גם זה לא עזר.
מה שמוזר הוא שרק במקרה שהתוכנה מורידה מספר קטן של לינקים,למשל 5, אז המהירות נמוכה,כלומר אם נשאר לינק בודד הוא לא ירד במהירות מקסימלית אלא על משהו כמו 100-300 קילו בייט..
אפילו הצלחתי לשדרג לנסיון את החבילה שלי בנטוויז׳ן לחבילת גיימר ( איי פי שמתחיל ב 62), שאמורה לעבוד מהר יותר עם שרתי חו״ל אבל גם זה לא עזר.
מה שמוזר הוא שרק במקרה שהתוכנה מורידה מספר קטן של לינקים,למשל 5, אז המהירות נמוכה,כלומר אם נשאר לינק בודד הוא לא ירד במהירות מקסימלית אלא על משהו כמו 100-300 קילו בייט..
FLASHGET
תומכת במנוי ראפידשייר
תומכת במנוי ראפידשייר
לי אין שום בעיה במהירות ההורדה אים JDOWNLODER .
ADSL ספק נטויז'ן 5MB
בדקתי היום גם אים קובץ 1 מראפידשאר (מנוי) המהירות היא מקסימלית,
דרך אגב הHAPPY HOUR של ראפידשאר ומגאאפלואד מ 2 בלילה עד 10 בבוקר - בלי מנוי מוריד לי על מקסימום במגאפלואד
מה שהתחרבש אצלי זה טוררנט!!!, מוריד מקסימום 30-40ק, בלילה טיפה יותר מהיר.
ADSL ספק נטויז'ן 5MB
בדקתי היום גם אים קובץ 1 מראפידשאר (מנוי) המהירות היא מקסימלית,
דרך אגב הHAPPY HOUR של ראפידשאר ומגאאפלואד מ 2 בלילה עד 10 בבוקר - בלי מנוי מוריד לי על מקסימום במגאפלואד
מה שהתחרבש אצלי זה טוררנט!!!, מוריד מקסימום 30-40ק, בלילה טיפה יותר מהיר.
Internet Download Manager היא התוכנה הכי טובה.
הגרסאות החדשות של הדפדפנים הכי טובים בעולם:
http://adf.ly/rMIB
האם התוכנה תומכת בפרמיום של אתרי ההורדות?sushay כתב:מסכים בהחלט ושווה את המחיר!Uploading כתב:Internet Download Manager היא התוכנה הכי טובה.......
האם תומכת ב RSS להורדה אוטומטית של פרקים בסדרות?
האם מפענחת captcha לבד?
התנתקות וחיבור מחדש?
החלפת IP?
oshri8 כתב:האם התוכנה תומכת בפרמיום של אתרי ההורדות?sushay כתב:מסכים בהחלט ושווה את המחיר!Uploading כתב:Internet Download Manager היא התוכנה הכי טובה.......
האם תומכת ב RSS להורדה אוטומטית של פרקים בסדרות?
האם מפענחת captcha לבד?
התנתקות וחיבור מחדש?
החלפת IP?[/quote
לא בטוח, אבל אין תוכנה שמתעלה עליה. פשוט מדהימה....
Uploading כתב:באופן אישי אני מאוד אוהב אותה והיא לא צורכת כמות כזאת של משאבים כמו ש Jdownloader צורכת.oshri8 כתב:האם התוכנה תומכת בפרמיום של אתרי ההורדות?כן בכולםsushay כתב:מסכים בהחלט ושווה את המחיר!Uploading כתב:Internet Download Manager היא התוכנה הכי טובה.......
האם תומכת ב RSS להורדה אוטומטית של פרקים בסדרות?לא
האם מפענחת captcha לבד?לא
התנתקות וחיבור מחדש?לא
החלפת IP?[/quote
לא בטוח, אבל אין תוכנה שמתעלה עליה. פשוט מדהימה....
היא טובה מאוד אם יש לך פרימיום ואתה רוצה להוריד קבצים בכמויות ולתת לה לנהל את צריכת רוחב הפס בצורה הטובה ביותר
אחרי שהייתי תקופה ארוכה עם DAP גיליתי שזאתי התוכנה המושלמת לשימוש בהורדות מאתרי פרימיום....
אני יכול לתת לך הורדה של התוכנה עם פריצה. אבל אני לא בטוח אם אפשר לפרסם פה?
הגרסאות החדשות של הדפדפנים הכי טובים בעולם: