מכונת קפה מומלצת
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אליאל,יפה איך אתה באלגנטיות(כמו בפירסומות עם אנונס) כמעט וממליץ על נספרסו... שלא יחשבו שיתחלף נציג נספרסו באתר
ואם ברצינות הכל נכון .רוית תגדירי האם את רוצה לקנות מכונת קפסולות או ידנית, שדורשת הפעלת מטחנה במקביל ,להנאה אמיתית של קפה...
ואם ברצינות הכל נכון .רוית תגדירי האם את רוצה לקנות מכונת קפסולות או ידנית, שדורשת הפעלת מטחנה במקביל ,להנאה אמיתית של קפה...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש עכשיו מבצע של יבואן אסקסו (אינטרפרק) של אסקסו בייסיק ומטחנת אסקסו i mini באזור ה 2500.
זה נראה לי הדיל הכי משתלם לסכום שאת מבקשת.
יש את המבצע בכל חנויות הקפה כמעט: קופיטיים, קאסטלו, אמיגו וגם אצל היבואן עצמו.
בנוסף יש לך גם ידית לפודים במקרה ותרצי להתחיל בצורה קלה יותר בלי לטחון וכו'
זה נראה לי הדיל הכי משתלם לסכום שאת מבקשת.
יש את המבצע בכל חנויות הקפה כמעט: קופיטיים, קאסטלו, אמיגו וגם אצל היבואן עצמו.
בנוסף יש לך גם ידית לפודים במקרה ותרצי להתחיל בצורה קלה יותר בלי לטחון וכו'
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בצפון יש את אמיגו בצומת וולקן וקדמה ברמת ישי
אולי יש עוד אבל אני לא מכיר
אולי יש עוד אבל אני לא מכיר
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני רואה שאף אחד לא התייחס לזה, אבל...
בשביל להוציא קפה ממש טוב מהמכונה שקנית חשוב להשתמש בטמפר (tamper) שזה הדוחסן שאיתו "מיישרים" את הקפה הטחון בתוך הסלסלה בידית.
בעזרת הכלי הזה שמחירו בסביבות 200 ש"ח איכות הקפה שאותו תכיני תהיה באמת גבוהה בעוד שבלעדיו הקפה יהיה בינוני+
ואגב, לא, הטמפר מפלסטיק שקיבלת עם המכונה כנראה לא יעשה את העבודה.
למרות שזה נשמע קצת מופרך, לחתיכת מתכת הזו יש באמת השפעה גדולה - אני התחדשתי במכונה שלי לפני 3 שבועות ומאוד זילזלתי בזה אבל אחרי שקניתי אחד נוכחתי בהבדל הענק.
בהצלחה בכל מקרה!
בעזרת הכלי הזה שמחירו בסביבות 200 ש"ח איכות הקפה שאותו תכיני תהיה באמת גבוהה בעוד שבלעדיו הקפה יהיה בינוני+
ואגב, לא, הטמפר מפלסטיק שקיבלת עם המכונה כנראה לא יעשה את העבודה.
למרות שזה נשמע קצת מופרך, לחתיכת מתכת הזו יש באמת השפעה גדולה - אני התחדשתי במכונה שלי לפני 3 שבועות ומאוד זילזלתי בזה אבל אחרי שקניתי אחד נוכחתי בהבדל הענק.
בהצלחה בכל מקרה!
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
טמפר זה דוחסן לקפה טחון, לאחר ששמים קפה טחון בידית החליטה יש להדק היטב את הקפה על מנת ליצור התנגדות למים הזורמים דרכו ולגרום למיצוי טוב של הקפה.
בעקרון ניתן לרכוש בכל חנות קפה מתמחה (כמו זו שקנית ממנה), רצוי להשקיע 150 - 200 שקלים בטמפר טוב וכבד שיהיה נוח לדחוס איתו.
נקודה נוספת לוודא שהקוטר שלו מתאים לידית החליטה של מכונת הקפה שקנית, לא בערך אלא בדיוק !
בעקרון ניתן לרכוש בכל חנות קפה מתמחה (כמו זו שקנית ממנה), רצוי להשקיע 150 - 200 שקלים בטמפר טוב וכבד שיהיה נוח לדחוס איתו.
נקודה נוספת לוודא שהקוטר שלו מתאים לידית החליטה של מכונת הקפה שקנית, לא בערך אלא בדיוק !
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אם להוסיף על מה שכפיר כתב:
טמפרים באים בד"כ במס' גדלים סטנדרטיים. מודדים את הקוטר במילימטרים.
בד"כ אנשים מתבלבלים וקונים טמפר של 57 מ"מ למכונה של 58 מ"מ.
במקרה שלך הראש הוא 57 מ"מ ולכן כנראה שלא תתבלבלי כי טמפר של 58 מ"מ פשוט לא יכנס פנימה.
אבל בכל מקרה - לכי לחנות עם הידית של המכונה (עם הסלסלה בפנים) וודאי שהטמפר נכנס פנימה וממש לא משאיר פינות מהצדדים. זה נראה לא חשוב עכשיו, אבל כשתתחילי לעבוד עם המכונה את תראי שזה משמעותי כי כל הקפה ידחס באופן שווה.
כל הכבוד על הרכישה, קנית מכונה מצויינת ואתם תקבלו קפה נהדר בבית!
טמפרים באים בד"כ במס' גדלים סטנדרטיים. מודדים את הקוטר במילימטרים.
בד"כ אנשים מתבלבלים וקונים טמפר של 57 מ"מ למכונה של 58 מ"מ.
במקרה שלך הראש הוא 57 מ"מ ולכן כנראה שלא תתבלבלי כי טמפר של 58 מ"מ פשוט לא יכנס פנימה.
אבל בכל מקרה - לכי לחנות עם הידית של המכונה (עם הסלסלה בפנים) וודאי שהטמפר נכנס פנימה וממש לא משאיר פינות מהצדדים. זה נראה לא חשוב עכשיו, אבל כשתתחילי לעבוד עם המכונה את תראי שזה משמעותי כי כל הקפה ידחס באופן שווה.
כל הכבוד על הרכישה, קנית מכונה מצויינת ואתם תקבלו קפה נהדר בבית!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -