מערכת חדשה
שלום חברים, אני די חדש פה ובתחום של אודיו בכלל ו"אודיו יוקרתי" בפרט... אני צריך להרכיב מערכת קולנוע קומפלט (רמקולים, מגבר, כל מה שנראה לכם שחיוני) בסכום של משהו כמו 15K +\-. בעצם אני מרכיב את זה לחבר ויש לו שתי דרישות: שהם יהיו סטליטיים ושהם יהיו לבנים (כן זה מוזר, אבל זה לבית חדש אנערף). אני נורא אשמח אם תעזרו לי, כי בתחום של הסכומים האלה אני פחות מבין...
אני יודע שזה לא כ"כ מקצועי, אם יש לכם שאלות אני אשתדל לענות. תודה רבה מראש לעוזרים!
אני יודע שזה לא כ"כ מקצועי, אם יש לכם שאלות אני אשתדל לענות. תודה רבה מראש לעוזרים!
- THEMISSION
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
סטים של BOSE יתנו לך מענה סביר בתחום המחיר והצבע שציינת Acoustimass® 10 speaker system זה הדגם תשמע את זה אצל חברת אלמור תוסיף רסיבר קולנוע ביתי דנון למשל דגם AVR 1911 שהוא בדרך כלל משודך טוב לרמקולי BOSE תוסיף נגן בלו ריי ימאהה דגם A1000 וישאר לך קרוב ל 5000 ש"ח למסך 42 אינטש איכותי .. זה נכון לתקציב שציינת - כמו כן תוכל להחליף בדגמים מקבילים כגון נגן של פיוניר או מרנץ ולקבל את אותו איכות פלוס מינוס
מקווה שקצת נתתי לך כיוון
מקווה שקצת נתתי לך כיוון
חכם לא נכנס למצב שפיקח יוכל לצאת ממנו
אז ככה אחי, הבעיה שלו היא בעיקר באודיו כרגע, משמע שאת הטלוויזיה ונגן הבלו-ריי אתה יכול להוריד. אני חשבתי כמוך בכיוון של bose am15 ואותו רסיבר שציינת. מה גם שחיפשתי והבנתי שהצבע הלבן הזה בעייתי אז שכנעתי אותו לרדת מזה, מה שאומר שהדרישה עכשיו היא סטאליטיים עם רסיבר במחיר הזה... יש לך עוד הצעות?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
העברתי את השרשור לפורום אודיו רב ערוצי שמתאים יותר לנושא.
לגבי השאלה - מה הכוונה "הטלויזיה ונגן הבלוריי אפשר להוריד"? יש לו כבר? התקציב נשאר 15K רק למטרת הגברה ורמקולים?
לגבי השאלה - מה הכוונה "הטלויזיה ונגן הבלוריי אפשר להוריד"? יש לו כבר? התקציב נשאר 15K רק למטרת הגברה ורמקולים?
- THEMISSION
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אם תצוגה ונגן כבר יש לו אז והתקציב נשאר על 15 אלף אז כבר שיפנק את עצמו ויקח רמקולי קף KHT3005SE
וישאר לו עדיין עודף למגבר דנון שציינתי ויש את זה בצבע לבן
אבל עדיף שתמליץ לו לעבור לסט סטנדרטי של רמקולים שתיים קדמיים שתי מדפיים אחוריים וסנטר הסאונד יהיה משמעותית יותר טוב בעצם יותר ממשמעותי
וישאר לו עדיין עודף למגבר דנון שציינתי ויש את זה בצבע לבן
אבל עדיף שתמליץ לו לעבור לסט סטנדרטי של רמקולים שתיים קדמיים שתי מדפיים אחוריים וסנטר הסאונד יהיה משמעותית יותר טוב בעצם יותר ממשמעותי
חכם לא נכנס למצב שפיקח יוכל לצאת ממנו
תודה שהעברת את זה פורום ותודה רבה על התגובות. התכוונתי שכבר יש לו טלוויזיה ונגן בלו-ריי, הוא ביקש ממני רק רמקולים ומגבר... לגבי הבחור שמעליי- כמובן שהצעתי לו לקחת סט סטנדרטי, אין ספק שזה הרבה יותר איכותי ... אבל הוא פחות אודיופיל ויותר בן של קבלן, אם אתה מבין למה אני מתכוון...
אני מציע כזה דבר, קח אותו לשמוע סט "מלא" בתקציב הזה, מול סטלייטים, ושהוא בעצמו יחליט.exxy כתב:תודה שהעברת את זה פורום ותודה רבה על התגובות. התכוונתי שכבר יש לו טלוויזיה ונגן בלו-ריי, הוא ביקש ממני רק רמקולים ומגבר... לגבי הבחור שמעליי- כמובן שהצעתי לו לקחת סט סטנדרטי, אין ספק שזה הרבה יותר איכותי ... אבל הוא פחות אודיופיל ויותר בן של קבלן, אם אתה מבין למה אני מתכוון......
אני מאמין שמהר מאוד הוא יעדיף את ה"מלא"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש פיתרון ביניים שיכול דווקא להתאים ל-"בן של קבלן" (אהבתי את ההגדרה דרך אגב
)
מערכת של רמקולים של מוניטור אודיו מסידרת RADIUS HD - עיצוב מהמם לרמקולים שהם קצת יותר רצפתיים מסאטליטים, בשילוב מנצח עם איכות סאונד שלא מביישת רמקולים רצפתיים פרופר!
מצ"ב קישור לתמונות ומחירים (שכמובן נתונים למיקוח, ואתה כמובן לא חייב לדבר דווקא עם החנות המקושרת - סתם נוח לי להשתמש בדף שלהם כריכוז של הרמקולים המדוברים...)
מערכת של רמקולים של מוניטור אודיו מסידרת RADIUS HD - עיצוב מהמם לרמקולים שהם קצת יותר רצפתיים מסאטליטים, בשילוב מנצח עם איכות סאונד שלא מביישת רמקולים רצפתיים פרופר!
מצ"ב קישור לתמונות ומחירים (שכמובן נתונים למיקוח, ואתה כמובן לא חייב לדבר דווקא עם החנות המקושרת - סתם נוח לי להשתמש בדף שלהם כריכוז של הרמקולים המדוברים...)
^^ עשית לי חשק לקנות מערכת לעצמי עם התיאורים שלך (טוב לחלום, אבל הכסף לדלק צריך לבוא מאיפה שהוא). כשנכנסתי לאתר לא ראיתי איזו מערכת 5.1, אתה מציע להרכיב משם סט או שפשוט פספסתי איזו מערכת ספציפית שדיברת עליה?לגבי הבחור השני- ניסיתי לשכנע אותו והוא בכל זאת צריך סאטליטיים... אין מה לעשות, בכל זאת הם נוצרו לאנשים עם בעיות בעיצוב של סט סטנדרטי.
אגב, איך המערכות האלו: GENIE Mordaunt Short , Kef KHT3005 עם ה Denon Avr1911?
אגב, איך המערכות האלו: GENIE Mordaunt Short , Kef KHT3005 עם ה Denon Avr1911?