זקוק להמלצה, אוזניית BT
אני זקוק להמלצה לאוזנייה BT
- טווח קליטה ארוך
- גודל האוזנייה לא רלוונטי
- עד 350 ש"ח.
- שתתאים לי לE71 ולאייפון, (או שזה לא משנה באיזה טל' מדובר).
שמתי עין על Plantronics Discovery 975
אשמח לחוו"ד ולהמלצות.
- טווח קליטה ארוך
- גודל האוזנייה לא רלוונטי
- עד 350 ש"ח.
- שתתאים לי לE71 ולאייפון, (או שזה לא משנה באיזה טל' מדובר).
שמתי עין על Plantronics Discovery 975
אשמח לחוו"ד ולהמלצות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קניה רק בארץ או חו"ל?
אם חו"ל אפשרי - ממליץ בחום על ה Plantronics Voyager Pro+ (חשוב, שים לב ל +).
יש לי את ה 510 והיא מדהימה. יצא לי להסתובב יומיים עם ה Pro ועוד יומיים עם ה Pro+ (במילואים האחרונים, הסתובב איתנו אחד המשווקים של פלנטרוניקס בישראל), וה Pro+ עולה בכל פרמטר על ה 510 (מלבד האמינות שלא יצא לי לבדוק לאורך זמן). עם ה Pro הרגילה היו לי כמה בעיות ולכן היא לא עולה לדעתי על ה 510 המוצלחת מאוד בפני עצמה.
ה 510 נוחה מאוד על האוזן לאורך זמן, טווח לא הגיוני (יצא לי פעם לשכוח את הטלפון בדירה, לרדת לאוטו ולקבל שיחה - אחרי שתי דק' השיחה נותקה ופתאום קלטתי שהטלפון לא לידי...), זמן סוללה ארוך ואיכות פנומנלית (כולל בתנאים קשים, למשל נסיעה על אופניים). אגב, רק לסבר את האוזן - ל 510 יש באמזון 3,400 ביקורות, מתוכן יותר מ 1,200 עם 5 כוכבים ועוד 1000 עם 4 כוכבים...
מנסיוני עם ה Pro+ ומהביקורות שקראתי עליה - היא עוד יותר טובה מה 510.
אם חו"ל אפשרי - ממליץ בחום על ה Plantronics Voyager Pro+ (חשוב, שים לב ל +).
יש לי את ה 510 והיא מדהימה. יצא לי להסתובב יומיים עם ה Pro ועוד יומיים עם ה Pro+ (במילואים האחרונים, הסתובב איתנו אחד המשווקים של פלנטרוניקס בישראל), וה Pro+ עולה בכל פרמטר על ה 510 (מלבד האמינות שלא יצא לי לבדוק לאורך זמן). עם ה Pro הרגילה היו לי כמה בעיות ולכן היא לא עולה לדעתי על ה 510 המוצלחת מאוד בפני עצמה.
ה 510 נוחה מאוד על האוזן לאורך זמן, טווח לא הגיוני (יצא לי פעם לשכוח את הטלפון בדירה, לרדת לאוטו ולקבל שיחה - אחרי שתי דק' השיחה נותקה ופתאום קלטתי שהטלפון לא לידי...), זמן סוללה ארוך ואיכות פנומנלית (כולל בתנאים קשים, למשל נסיעה על אופניים). אגב, רק לסבר את האוזן - ל 510 יש באמזון 3,400 ביקורות, מתוכן יותר מ 1,200 עם 5 כוכבים ועוד 1000 עם 4 כוכבים...
מנסיוני עם ה Pro+ ומהביקורות שקראתי עליה - היא עוד יותר טובה מה 510.
ה510 באמת נשמע משהו שאני צריך.
האמת היא שהשימוש אמור להיות 95% בבית, אני לא צריך איזה משהו מפלצתי..
אני יכול להסתדר גם בלי אוזניה, הבעיה מתחילה שבאיזור שאני גר אין קליטה אז אני צריך להשאיר את הטלפון במקום שיש קליטה ולדבר עם אוזניה.
אגב,
עדיפות לקנייה בארץ
האמת היא שהשימוש אמור להיות 95% בבית, אני לא צריך איזה משהו מפלצתי..
אני יכול להסתדר גם בלי אוזניה, הבעיה מתחילה שבאיזור שאני גר אין קליטה אז אני צריך להשאיר את הטלפון במקום שיש קליטה ולדבר עם אוזניה.
אגב,
עדיפות לקנייה בארץ
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אני רואה שה 510 נמכרת בארץ ב 400 ש"ח, חריגה קטנה מהסכום שהקצית - http://www.electrophoto.co.il/Product.a ... ductID=499, עם שנתיים אחריות של קאראט.
אגב, יתרון נחמד של העיצוב שלה הוא שהיא מתקפלת ומאוד נוח לתלות אותה על הצווארון (אני נוהג כך שעות ובכלל לא מרגיש בה), כך שהיא לא תפריע לך בבית למרות גודלה.
אגב, יתרון נחמד של העיצוב שלה הוא שהיא מתקפלת ומאוד נוח לתלות אותה על הצווארון (אני נוהג כך שעות ובכלל לא מרגיש בה), כך שהיא לא תפריע לך בבית למרות גודלה.
ok, על אילו פרטים טכניים אני צריך לבדוק באוזנייה?
יש דבר כזה שאוזניה לא תתאים למכשיר מסויים?
יש דבר כזה שאוזניה לא תתאים למכשיר מסויים?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
בעיקרון - אמורה להיות תאימות, בד"כ עושים חיפוש זריז בגוגל לחיפוש בעיות (עם האייפון אין בעיה, נבדק מול 3G ו 3Gs שלי ומול 4 של חבר שבדק את האוזניה, עם ה E71 עשיתי גיגול זריז לפני שהמלצתי ולא ראיתי בעיות).
אני רואה שהפרו+ נמצאת כרגע במחיר שפוי ונכנסת בדיוק לתקציב.
נראה לי שאני ארכוש אותה.
נראה לי שאני ארכוש אותה.
ה Voyager נראת נוחה יותר מה Discovery..
טוב, בסופו של דבר רכשתי את ה Plantronics Voyager Pro+
נראה איך היא מתפקדת..
נראה איך היא מתפקדת..