עזרה ברכישת טלוויזיה LED תקציב +-5500
שלום,
אז אחרי שקניתי לפני כחודש לסלון פלזמה 50" סאמסונג C550 אחרי שקראתי עליה בפורום, החלטתי לרכוש מסך נוסף לפינת צפייה המשנית.
מרחק הצפייה הוא 2.8 מטר והמסך ישמש לעבודה מול מחשב (בעיקר סרטים וגלישה) ולצפיית טלוויזיה HD ו SD (יכול להיות שיחובר לאקסבוקס)
התקציב שהוגדר הוא בערך 5500 והייתי רוצה לא לעלות עליו.
בינתיים האופציות שחשבתי עליהן הן:
40":
Samsung c6200-
Sharp LE810-
42":
LG E5300/E5500 (את האמת שאני לא כלכך מבין את ההבדלים ביניהם)
47":
LG E5300- יבואן לא רשמי, רטפון או י.שלום
כל הטלוויזיות מיבואן רשמי, אלא אם ציינתי אחרת.
מה הייתם ממליצים לי מבין האפשרויות? אם יש לכם אופציות אחרות להציע אני אשמח. (אני מעדיף לא פלאזמה שם)
תודה,
דניאל
אז אחרי שקניתי לפני כחודש לסלון פלזמה 50" סאמסונג C550 אחרי שקראתי עליה בפורום, החלטתי לרכוש מסך נוסף לפינת צפייה המשנית.
מרחק הצפייה הוא 2.8 מטר והמסך ישמש לעבודה מול מחשב (בעיקר סרטים וגלישה) ולצפיית טלוויזיה HD ו SD (יכול להיות שיחובר לאקסבוקס)
התקציב שהוגדר הוא בערך 5500 והייתי רוצה לא לעלות עליו.
בינתיים האופציות שחשבתי עליהן הן:
40":
Samsung c6200-
Sharp LE810-
42":
LG E5300/E5500 (את האמת שאני לא כלכך מבין את ההבדלים ביניהם)
47":
LG E5300- יבואן לא רשמי, רטפון או י.שלום
כל הטלוויזיות מיבואן רשמי, אלא אם ציינתי אחרת.
מה הייתם ממליצים לי מבין האפשרויות? אם יש לכם אופציות אחרות להציע אני אשמח. (אני מעדיף לא פלאזמה שם)
תודה,
דניאל
באופן אישי הייתי קונה או את הסמסונג או את השארפ.
ממליץ לך להגיע לחנות שמוכרת את שניהם ושתתן לך לכייל את הטלויזיות איך שאתה רוצה.
הייתי מביא עימי שני דפים על כל אחד מהדפים רשום כיול מומלץ לטלויזיה שאני רוצה לבחון.
לאחר שכיילתי בוחר את הטלויזיה שאני יותר אוהב את התמונה שלה ולאחר מכן תקציב.
ממליץ לך להגיע לחנות שמוכרת את שניהם ושתתן לך לכייל את הטלויזיות איך שאתה רוצה.
הייתי מביא עימי שני דפים על כל אחד מהדפים רשום כיול מומלץ לטלויזיה שאני רוצה לבחון.
לאחר שכיילתי בוחר את הטלויזיה שאני יותר אוהב את התמונה שלה ולאחר מכן תקציב.
יש לאותו הדגם גם 46? אם כן תברר כמה עולה ואולי זה יתאים לתקציב שלך.
אני היום צופה ב40 ממרחק של 2.3, אם הסרט או השידור הוא על מסך מלא זה בסדר, אם זה לא על מסך מלא כבר צריך יותר גדול.
למרחק שלך הייתי קונה גודל 46 אך ורק אם זה נכנס לתקציב ללא התפשרות כל סוג המסך
אני היום צופה ב40 ממרחק של 2.3, אם הסרט או השידור הוא על מסך מלא זה בסדר, אם זה לא על מסך מלא כבר צריך יותר גדול.
למרחק שלך הייתי קונה גודל 46 אך ורק אם זה נכנס לתקציב ללא התפשרות כל סוג המסך
מדבר על 46 מהדגם שאתה רוצה 40.
קודם כל באופן אישי אני לא הייתי קונה דגם טלויזיה שלא ראיתי אותו, גם אם אין לי זמן לכייל לפחות הייתי ניגש לראות.
כשאני קניתי את שלי, ביקרתי פעמיים בחנות ופעם אחת בתערוכה שאלמ עשו לדגמים החדשים שהגיעו בגני התערוכה.
תיגש לחנות קודם כל תבחן את הגודל של הטלויזיה איך זה נראה לך, תשתדל לעמוד או לשבת במרחק ישיבה כמו שיש לך בסלון.
לאחר שתחליט על גודל תנסה מאותו מרחק להסתכל כל פעם על טלויזיה אחרת ולהחליט באיזה מסך אתה יותר אוהב את התמונה המתקבלת.
מציע לך לבחון את המסך בלפחות שני ערוצי HD ולבחון את המסך בלפחות שני ערוצים שמשדרים בSD.
לפי דעתי גם אם יש בעיה של זמן, כדאי לפנות זמן של שעה לפחות ולגשת לחנות שאתה רוצה לרכוש ממנה ושאתה יודע מראש שיש את המסכים שאתה רוצה לראות בגדלים שאתה רוצה לראות לפני שאתה מגיע.
אם צריך תרשום לך ביומן פגישה בחנות
קודם כל באופן אישי אני לא הייתי קונה דגם טלויזיה שלא ראיתי אותו, גם אם אין לי זמן לכייל לפחות הייתי ניגש לראות.
כשאני קניתי את שלי, ביקרתי פעמיים בחנות ופעם אחת בתערוכה שאלמ עשו לדגמים החדשים שהגיעו בגני התערוכה.
תיגש לחנות קודם כל תבחן את הגודל של הטלויזיה איך זה נראה לך, תשתדל לעמוד או לשבת במרחק ישיבה כמו שיש לך בסלון.
לאחר שתחליט על גודל תנסה מאותו מרחק להסתכל כל פעם על טלויזיה אחרת ולהחליט באיזה מסך אתה יותר אוהב את התמונה המתקבלת.
מציע לך לבחון את המסך בלפחות שני ערוצי HD ולבחון את המסך בלפחות שני ערוצים שמשדרים בSD.
לפי דעתי גם אם יש בעיה של זמן, כדאי לפנות זמן של שעה לפחות ולגשת לחנות שאתה רוצה לרכוש ממנה ושאתה יודע מראש שיש את המסכים שאתה רוצה לראות בגדלים שאתה רוצה לראות לפני שאתה מגיע.
אם צריך תרשום לך ביומן פגישה בחנות