הקלטה בממיר grundig gr-2837
1)בשביל להקליט אתה לוחץ על הכפתור Record בשלט - או שאתה יכול להזמין הקלטה ממדריך השידורים EPG.
2)ישנו עדכון קושחה שמתקן באופן חלקי את בעית העברית - הוא פורסם פה באיזשהו אשכול , או שאתה יכול לפנות לניופאן ולבקש מהם.
3)סרטים בפורמטים שונים -avi,mkv,...
2)ישנו עדכון קושחה שמתקן באופן חלקי את בעית העברית - הוא פורסם פה באיזשהו אשכול , או שאתה יכול לפנות לניופאן ולבקש מהם.
3)סרטים בפורמטים שונים -avi,mkv,...
תודה אלכס-האם pvr ניתן להעברה לפורמים אחרים?
ניסיתי לראות במחשב הקלטה שנעשתה מהממיר ב-pvr , רואים תמונה אבל לא שומעים קול, למה?
דבר נוסף- איך בדיוק מותכנים עידכוני הקושחה על הממיר? מעבירים אותם בעזרת כרטיס הזיכרון אל הממיר בדרך כלשהי?
דבר נוסף- איך בדיוק מותכנים עידכוני הקושחה על הממיר? מעבירים אותם בעזרת כרטיס הזיכרון אל הממיר בדרך כלשהי?
ומבחינת קבצים מהמחשב-הממיר לא מנגן
wmv אלא רק מספר מצומצם קבצי וידאו, נכון?
לא הבנתי גם את עניין הכתוביות בעברית. אם הכתוביות מובנות בתוך הסרט אין בעיה, אם לא, אז זה גם מצליח להראות אותם?
לא הבנתי גם את עניין הכתוביות בעברית. אם הכתוביות מובנות בתוך הסרט אין בעיה, אם לא, אז זה גם מצליח להראות אותם?
לגבי השאלה המקורית, AlexS נתן תשובה מדוייקת.
המכשיר מקליט בלי בעיות אבל....
בפעולה ההפוכה, כלומר בהקרנה, יש איתו בעיה קשה שדופקת לחלוטין את הפונקציה הזאת
אם מריצים את ההקלטה קדימה לפני התחלתה או באמצע, אז לאחר 10-30 דקות של השמעה/הקרנה
המכשיר נתקע -> מסך שחור שכדי לצאת ממנו צריכים לעשות ריסט עם הכפתור על הקופסא.
המכשיר שלי כבר היה במעבדה וחזר עם אותה בעיה.
בקיצור, מכרו לנו לוקשים כמו שאומרים....
אם מריצים את ההקלטה קדימה לפני התחלתה או באמצע, אז לאחר 10-30 דקות של השמעה/הקרנה
בקיצור, מכרו לנו לוקשים כמו שאומרים....
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לכן אני סבור ש 100 ש"ח ששילמתי על המכשיר כשהיה המבצע בזמנו זה סכום הולם, וביותר מזה כבר עדיף לרכוש ממיר אחר יותר מתקדם.dansmith כתב: בקיצור, מכרו לנו לוקשים כמו שאומרים.......
ואני אומר שעוד יש תקווה... מצאנו בשרשור הסמוך כנמה קושחות חלופיות, ואתה מוזמן לנסות ולספר לנו מה נהיה..dansmith כתב:לגבי השאלה המקורית, AlexS נתן תשובה מדוייקת.
בקיצור, מכרו לנו לוקשים כמו שאומרים.......
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 07#1364707
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
סביר להניח שהעדכון שקיבלת הוא העדכון הרשמי שרוב האנשים התקינו אותו במכשיר שלהם, היה קישור אליו באחד השרשורים הקשורים בנושא, עדכון בסיסי ולא יותר, אך לא פותר את הבעיות המהותיות של המכשיר הזה.