האייפד 2 יותר מהיר מהאייפד 1, אבל בכמה?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לפי CNET, הדפדפן באייפד 2 עובד פי 2 יותר מהר מהאייפד 1.
מצד שני, הוא פי 1.5 יותר מהר מהאייפד 1 עם גרסאת 4.3 (שצפוייה לצאת שבוע הבא). כלומר לפי החשבון שלי, NITRO מאיץ את הדפדפן של אייפד 1 ב-33%!
כאן ניתן לראות את המספרים:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14157[/b]
מצד שני, הוא פי 1.5 יותר מהר מהאייפד 1 עם גרסאת 4.3 (שצפוייה לצאת שבוע הבא). כלומר לפי החשבון שלי, NITRO מאיץ את הדפדפן של אייפד 1 ב-33%!
כאן ניתן לראות את המספרים:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14157[/b]
עופר,
זאת הבעייה עם האתרים האלה שמנסים לייצר רעש בלי באמת לבדוק מה הם רושמים שם....שים לב שממש לא הדפדפן נבדק בהשוואה הזאת (די ברור שהפערים הם הרבה-הרבה יותר קטנים). מה שנבדק שם הוא מהירות הליבה של שפת ה JavaScript בגישה לאתרים מסויימים, אין קשר ישיר בין זה לבין מהירויות גלישה. כאשר המכשיר יצא לשוק ממש עוד רגע, ניתן יהיה לעשות השוואות רלוונטיות של מהירויות וחוויות גלישה אל מול כל מכשירי הטאבלט ומכשירי הסמארטפון הקיימים בעולם
זאת הבעייה עם האתרים האלה שמנסים לייצר רעש בלי באמת לבדוק מה הם רושמים שם....שים לב שממש לא הדפדפן נבדק בהשוואה הזאת (די ברור שהפערים הם הרבה-הרבה יותר קטנים). מה שנבדק שם הוא מהירות הליבה של שפת ה JavaScript בגישה לאתרים מסויימים, אין קשר ישיר בין זה לבין מהירויות גלישה. כאשר המכשיר יצא לשוק ממש עוד רגע, ניתן יהיה לעשות השוואות רלוונטיות של מהירויות וחוויות גלישה אל מול כל מכשירי הטאבלט ומכשירי הסמארטפון הקיימים בעולם
במלחמה כמו במלחמה צריך להכיר טוב-טוב מי האויב שלך
למרות שדווקא בשרשור הזה לא התייחסתי בכלל לאנדרואיד או לאפל עצמה, אלא לזה שלא מעט פעמים אני פוגש אתרים שמייצרים כותרת שממש לא רלוונטית לתוכן הכתבה (אגב, גם באנדרואיד עושים את זה לא מעט). בכל מקרה, לענינינו, עוד כמה ימים אתרים ייקחו את הטאבלט החדש של אפל ויתחילו את כל מבחני ההשוואה מול אתרים אמיתים ואז ניתן יהיה לדעת עד כמה האייפד 2 (וה iOS4.3) מהירים ביחס לגירסאות ישנות של ה OS, ביחס למכשיר האייפד 1 ובייחס לכל שאר מכשירי המובייל בעולם
למרות שדווקא בשרשור הזה לא התייחסתי בכלל לאנדרואיד או לאפל עצמה, אלא לזה שלא מעט פעמים אני פוגש אתרים שמייצרים כותרת שממש לא רלוונטית לתוכן הכתבה (אגב, גם באנדרואיד עושים את זה לא מעט). בכל מקרה, לענינינו, עוד כמה ימים אתרים ייקחו את הטאבלט החדש של אפל ויתחילו את כל מבחני ההשוואה מול אתרים אמיתים ואז ניתן יהיה לדעת עד כמה האייפד 2 (וה iOS4.3) מהירים ביחס לגירסאות ישנות של ה OS, ביחס למכשיר האייפד 1 ובייחס לכל שאר מכשירי המובייל בעולם
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
oferlaor, אולי אנחנו צריכים ליישר קו עם האודיו ולאמר "מהיר יותר בסדר גודל אחד לפחות" במקום לציין משהו כמו פי 1.5-2?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
פי 1.5-2 נשמע הרבה יותר מדויק מסדר גודל שלרוב נחשב לפי 10 (או 2 אם עסקינן במערכות בינאריות).Catskinner כתב:oferlaor, אולי אנחנו צריכים ליישר קו עם האודיו ולאמר "מהיר יותר בסדר גודל אחד לפחות" במקום לציין משהו כמו פי 1.5-2?...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אפל בעצמם אמרו שיהיה שיפור של עד כפי 2 ביצועים בכול במנוע הJavaScript עם ההכנה של הNitro JavaScript ..לפי המבחנים השיפור הוא באמת באזור הX2 על האיפון 4 ובאזור הX2.5 על האיפד הראשון .

JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
נראה שאתרים עם הרבה JS מרוויחים הרבה מהשדרוג.
נראה לי שאנחנו גם נרוויח כאן באתר הזה.
נראה לי שאנחנו גם נרוויח כאן באתר הזה.