עזרה עם התוכנה indievolume

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום החלפתי את ה VISTA 32 BIT ל WINDOWS 7 64 BIT ועכשיו התוכנה indievolume לא עובדת לי כמו שצריך ב WINDOWS 7 64 BIT
שלחתי מייל ליוצר התוכנה והוא אמר לי ש indievolume לא תומכת ב 64 ביט ולא תהיה גרסה שתתמוך כי התוכנה פותחה עם תוכנת תכנות בשם דלפי ודלפי לא תומכת ב 64 ביט
אז באתי ואמרתי לו שהוא לא צריך ליצור קובץ בפורמט 64 ביט של indievolume בגלל ש indievolume יודעת לעבוד גם ב 64 ביט פשוט רק באמצעות טריק והסברתי שהטריק הוא שבשביל שהתוכנה תשפיע על תוכנות אחרות מבחינת ההגדרות(כמו כרטיס קול ועוד) קודם צריך להפעיל את התוכנה שעליה עושים את ההגדרות ב indievolume כמו שינוי יציאת השמע ורק אז מפעילים את התוכנה indievolume וכך התוכנה indievolume תשפיע אך ורק על התוכנה שנפתחה לפני
אמרתי לו בשורה תחתונה שהוא בסך הכל צריך לתקן את הבאג כך שלא יהיה צריך לעשות את הטריק הזה אבל הוא נעלם לי ולא החזיר תשובה ואני נדפק בלי התוכנה הזאת

אין לי מושג מה לעשות
למישהו יש רעיונות?

אולי אם עוד אנשים יתנדבו לשלוח לו מיילים אז הוא ידאג גם לאלה עם ה 64 ביט
האנגלית שלי לא הכי טובה
גם אם מישהו יכתוב לי ניסוח יפה אני אקבל את זה בברכה או שכמה ישלחו לו גם מיילים כי אולי הוא מסנן אותי(אולי בגלל שאני לא משלם לו?)
אני פשוט נואש ולא יודע מה לעשות...

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

פתרתי את הבעיה עם AutoIt3
בניתי סקריפט שיעשה את הטריק הזה מבלי שאני ירגיש

עובד מושלם :lol:

תודה על העזרה שלכם פה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 56#1356056

כלכך התגעגעתי לשמוע משתי כרטיסי קול ובצליל היקפי ועכשיו אני מאושרר

הצלחתי להתאים את הכל ל 64 ביט!
עכשיו זה רשמי
כל הבעיות נפתרו!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

אתה מוזמן לפרסם פה בדיוק למה זה משמש אותך ואיך פתרת את זה (אפילו את הסקריפט אם בא לך, כטקסט פשוט שכל אחד יוכל לקמפל לבד), אני מניח שיהיו עוד שיהנו.

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

בניתי את זה בצורה פשוטה שמותאמת לי
המבנה של זה הוא עם צירוף של קבצי BAT והתאמה למחשב שלי ספציפית

אני אפרסם את זה עם שינוי קטן כדי שזה יתאים לכולם

הסקריפט בעצם פותר את הבעיה של indievolume במערכת 64bit שהבעיה היא שהתוכנה לא מממשת את ההגדרות שלה על שאר התוכנות אלה אם כן עושים את הטריק של קודם להפעיל את התוכנה שעליה רוצים שיתממשו ההגדרות ולאחר מכן את התוכנה indievolume

הסקריפט עושה את הטריק הזה אוטומטית מבלי לראות כלום ולהרגיש את זה וכך למעשה פותר את הבעיה בצורה מושלמת

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

הכוונה שלי הייתה מהו השימוש שאתה עושה עם התוכנה הנ"ל.

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

לתוכנה indievolume יש הגדרות ייחודיות לאלה שמתשמים בשתי כרטיסי קול/ יש להם שתי יציאות שמע כמו למשל יציאה אחת של ה HDMI והשנייה היא סתם הרמקול של הלפטופ או המחשב
מבין ההגרות הייחודיות יש הגדרה שאני הכי אוהב והיא הכי החרכית לאנשים שהלפטופ שלהם מחובר באופן קבוע לטלוויזיה כשלטלוויזיה יש רמקולים משלה וללפטופ או למחשב יש רמקולים משלו
אנשים כאלה בלי התוכנה הזאת, כאשר ירצו להפעיל סרט בטלווזיה הם יצטרכו כל פעם להחליף במחשב את היציאת שמע. נכון שלא תמיד כי יש נגנים שאפשר להגדיר בהם את היציאת השמע אבל ישנם מקרים שיש נגנים שאין בהם את ההגרה הזה למשל במקרה שלי מדובר בתוכנה שהיא משתמשת בכרטיס טלוויזה ומציגה לי את שידוריי ה DTT במחשב - לתוכנה זו למשל וגם ל VLC אין אפשרות להגדיר את יציאת השמע כך שללא התוכנה indievolume אני נאלץ כל פעם להחליף בווינדוס את הכרטיס קול בררית מחדל בשביל לצפות בערוצים שהמחשב קולט עם הרמקולים של הטלווזיה. אולם יכול להיות שפתרון חלופי הוא להשתמש בתוכנות אחרות אך לפעמים יש מקרים שתוכנות אחרות לא עובדות כמו שצריך או מעמיסות על המחשב או שפשוט רגילים לתוכנה מסויימת ולא רוצים להחליף
לכן האופציה לקבוע את יציאות השמע עבור כל תוכנה היא אופציה החרכית לכמה אנשים שבמצב כזה.
בנוסף ישנה אופציה בתוכנה indievolume שמאפשרת לשמוע שיר או צליל משתי יציאות שמע שאופציה זו לא מוכרת לי משום נגן.
לשמוע שיר משתי יציאות שמע(כרטיסי קול) זאת חוויה של צליל היקפי ואני התמכרתי לזה
בלי התוכנה indievolume זה בלתי אפשרי אלה אם כן מחברים חוטים ועושים את זה בדרך לא תוכנתית

התוכנה indievolume היא לא פחות משדרוג עבור כמה אנשים.
לא סתם טרחתי לכתוב פתרון

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

הינה הסקריפט

קוד: בחירת הכל

ProcessClose("IndieVolume.GUI.exe")
Sleep(2000)
Run(@ProgramFilesDir & "\ArcSoft\TotalMedia 3.5\TotalMedia.exe", "", @SW_HIDE)
Sleep(3000)
Run(@ProgramFilesDir & "\IndieVolume\IndieVolume.GUI.exe", "", @SW_HIDE)
]

*חשוב להתקין את התוכנה IndieVolume בתיקייה Program Files ולא בתיקייה Program Files x86
*השורה השלישית היא השורה שאתם אמורים לשנות את הכתובת של התוכנה לכתובת של התוכנה שאתם רוצים שתקונפג עם IndieVolume
* אחרי ששיניתם את הסקריפט בהתאם להוראות צרו קובץ EXE מהקוד הזה ולקובץ EXE שנוצר צרו קיצור דרך בשולחן העבודה ושהקיצור דרך יחליף את הקיצור דרך הרגיל של מה שהיה
כדי לשנות את האיקון של הקיצור דרך כי האיקון יהיה האיקון של הסקריפט

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”