שאלה בקשר לסאב
שלום לכולם לפני כחודש קניתי סאב יד שניה של אינפינטי. ויש לי גם רסיבר של ימאה 367.
ורציתי לדעת למה יש לי מאחורה חיבורים לזוג רמקולים, מה אני יכול לחבר לשמה ולמה זה ישמש לי?
אני יכול לחבר לשמה עוד 2 רמקולים רצפתיים ולשמוע משמה?
או שיש לזה שימוש אחר.
ועוד משהו איך כדי לי לכוון אותו (יש אחד ווליום ועוד אחד שאני לא ידוע מה הוא עושה, ויש גם מתג שצד אחד זה 0 וצד שני זה 180 אז איך כדי שזה יהיה) הוא נימצא מקדימה (מתחת הטלוויזה)
תודה לעונים
ורציתי לדעת למה יש לי מאחורה חיבורים לזוג רמקולים, מה אני יכול לחבר לשמה ולמה זה ישמש לי?
או שיש לזה שימוש אחר.
ועוד משהו איך כדי לי לכוון אותו (יש אחד ווליום ועוד אחד שאני לא ידוע מה הוא עושה, ויש גם מתג שצד אחד זה 0 וצד שני זה 180 אז איך כדי שזה יהיה) הוא נימצא מקדימה (מתחת הטלוויזה)
תודה לעונים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
סאב אקטיבי או פסיבי? (מוגבר או לא)
חיבורי בננות RCA או מחבר רמקול?
תעלה תמונה של החיבורים אם אתה יכול.
חיבורי בננות RCA או מחבר רמקול?
תעלה תמונה של החיבורים אם אתה יכול.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7405
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
בננה אחת לסאב השנייה למגבר. אחד זה ווליום והשני תחום תדרים. ה 0 וה180 זה מעלות של הקול שיוצא מהסאב ופיזור הבומים שכאילו יוצא ממנו . אצלי בסאב זה על 0 כי גם שזה היה פעם על 180 אני לא ראיתי שום הבדל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
את הרמקולים הקדמיים אתה יכול לחבר לרסיבר. חיבור דרך הסאב יתן לך אותו דבר אך ככל הנראה יהיה הבדל באיכות השמע. תחבר ותגיד לנו מה עדיף המגבר של ימאהה או המגבר של אינפיניטי...guyy17 כתב:שלום לכולם לפני כחודש קניתי סאב יד שניה של אינפינטי. ויש לי גם רסיבר של ימאה 367.
או שיש לזה שימוש אחר.
תודה לעונים...
תכוון את תחום חיתוך התדר ל120 הרץ, עוצמה על שלושת רבעי, תכוון את הרסיבר בהתאם.
את הבורר הפאזה תכוון ל0 במידה והוא נמצא באזור של הרמקולים הקדמיים.
0 ו 180 זה לא מעלות של קול זה מעלות של תחילת הגל ל- או ל +.עופרפולק כתב:בננה אחת לסאב השנייה למגבר. אחד זה ווליום והשני תחום תדרים. ה 0 וה180 זה מעלות של הקול שיוצא מהסאב ופיזור הבומים שכאילו יוצא ממנו . אצלי בסאב זה על 0 כי גם שזה היה פעם על 180 אני לא ראיתי שום הבדל....
אם פעם היה לך על 180 אתה אמור לראות את ההבדל (תראה שהבורר פעם על 0 ופעם על 180).
לשמוע הבדל לא תמיד אפשרי וזה תלוי באקוסטיקה, במיקום הסאב, מיקום האזנה, כבל, כיוון ובאלאנס בין כל הרמקולים.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
שלום גיאguyy17 כתב:שלום לכולם לפני כחודש קניתי סאב יד שניה של אינפינטי. ויש לי גם רסיבר של ימאה 367.
או שיש לזה שימוש אחר.
תודה לעונים...
יש לך ברסיבר חיבור יציאה לסאב ואמרת שהוא מחובר בכבל אחד לסאב. זה החיבור העדיף.
יש לך מאחור 2 חיבורים לזוג רמקולים שאינפיניטי הרכיבו לצורך אנשים שאין להם רסיבר, ורוצים לחבר את הסאב למגבר סטריאו שאין לו יציאת סאב.
המתג שציינת צריך להיות ב- 0 מעלות. את הכפתור שלא ידעת מה לעשות איתו תכוון למקסימום, למספר הכי גדול או ל- 150 - או משהו דומה כפי שכתוב שם.
את התאמת הסאב למערכת היית אמור לבצע על פי ההוראות שהיו לך בחוברת. קיבלת עם הרסיבר מיקרופון כיול, שאותו מציבים במקום הישיבה החביב עליך בגובה האוזניים, ותוקעים את הפלג 3 מ"מ בכניסת המיקרופון ברסיבר ונותנים לרסיבר לכייל את כל מערכת הרמקולים. עברך זו תהיה התוצאה הטובה ביותר.
בחוברת גם נתנות הנחיות כיצד לכוון את כל הכפתורים בסאב.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא צריך לקנות כבל מיוחד - פשוט תחבר רק ל-L (הלבן).guyy17 כתב:תודה לכולם
יש לי עוד משהו אני לא מבין
בסאס עצמו יש כניסה Lן R לאיזה מהם לחבר את הכבל של המגבר או שזה לא משנה? או שאולי עדיף לקנות כבל בננה אחת ל 2 בננות וזה יהיה הכי טוב?...