חיבור טושיבה 32wl55 להוט

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
guy1502 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום למומחים וסחתיין על הפורום המצויין.
אני חושב לרכוש את הטושיבה הנ"ל. (מחיר 7800, נראה סביר, לא?)
למרות שראיתי שבפורום לא מתלהבים ממנה, ראיתי אותה בשידורי טלויזיה וראו טוב (אם יש מישהו שיש לו אותה בבית וחושב אחרת אשמח אם יגיב, כי אני עוד יכול ללכת על משהו אחר)
עברתי על הפורום והבנתי שיש בדגם הזה קצת צרות עם החיבורים הדלים...

1. מבחינת HD - אני מבין שלמרות שיש הכנה, אין כניסה מתאימה (dvi, hdmi) ולמעשה אין יכולת לקלוט וההכנה לא שווה כלום. האם נכון עד כאן? תוך כמה זמן להערכתכם יהיה בישראל שידורים HD?

2. כרגע בביתי ממיר הוט של טומסון. מבחינת חיבור המסך לממיר - למסך יש רק קומפוננט וקומפוזיט. אין RGB ואין SCART . והבנתי שבממירים בארץ אין יציאת קומפוננט. מה עושים? איך מחברים את המסך לממיר בצורה הכי איכותית?רק עם טרנסקודר? והאם אני צריך לפנות להוט ולבקש ממיר אחר שיש בו יציאות טובות יותר?

3. מה הצורה הטובה ביותר לחבר רסיבר דנון 2105 לטושיבה - לממיר - לדי.וי.די? האם הרסיבר יכול לחסוך לי קניית טרנסקודר?
הרבה שאלות, אבל תודה לכם מראש

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

guy1502

שלום וברוך הבא .

1. שידורי ה HD יהיו מוצפנים ולכן ללא חיבורים דיגטלים ( DVI HDMI ) לא ניתן יהיה לקלוט שידורים אלו, לגבי שידורי HD בארץ השאלה היא באיזה היקף אם זה ערוץ בודד אז זה בזמן הקרוב אם מדברים על ערוצים יעודיים ( משפחה , ספורט וכו ) יקח כמה שנים.

2. לגבי חיבורים נראה לי שלמסך זה יש גם כניסת SVIDEO לכן הצורה הכי טובה זה לחבר מ SCART ל SVIDEO ולהגדיר זאת בממיר.
אופציה נוספת היא לקנות טרנסקודר ולחבר מ SCART לקומפננט והגדיר בממיר RGB.
הממיר של הוט שכדאי הוא הדוקסיס .

3. למה אתה רוצה לחבר את הרסיבר למסך ?

guy1502 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התשובה הזריזה.
למסך הזה אין כניסת SVIDEO יש רק קומפוננט וקומפוזיט.
לשאלתך, ראיתי בפורום שיש אופציה להשתמש ברסיבר כ"מתווך" ובמקרים מסויימים כ"משדרג" למשל מקומפוזיט או SVIDEO לקומפוננט. רציתי לדעת אם הדנון שלי יכול לעשות את זה, ואז אני לא צריך טרנסקודר והאיכות יותר טובה מקומפוזיט, לא כך?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”