סמנכ"ל משרד התקשורת: מחירי הגלישה באינטרנט - מפחידים
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
"במהירויות הגבוהות מחירי הגלישה באינטרנט בישראל - בהשוואה לעולם - הינם 'מפחידים'" - כך אמר בצהריים סמנכ"ל משרד התקשורת, אסף כהן, בדיון בוועדת הכלכלה.
"הגיע הזמן לשים סוף לטרטור שנובע מהפיצול בין ספק התשתית לספק התוכן באינטרנט. כשהוחלט בעבר להפריד את שירותי אספקת התוכן והתשתית המטרה היתה לעודד תחרות. אולם, בסופו של דבר התועלת לצרכן התבררה כשלילית ויצרה בלבול במחירים וטרטור בין מרכזי השירות השונים"
כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 6_52974182
"הגיע הזמן לשים סוף לטרטור שנובע מהפיצול בין ספק התשתית לספק התוכן באינטרנט. כשהוחלט בעבר להפריד את שירותי אספקת התוכן והתשתית המטרה היתה לעודד תחרות. אולם, בסופו של דבר התועלת לצרכן התבררה כשלילית ויצרה בלבול במחירים וטרטור בין מרכזי השירות השונים"
כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 6_52974182
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
במקום כותרות פופוליסטיות, שיפעל בנידון. הוא "מפחד", אנחנו משלמים ומקבלים אינטרנט עם חסימה.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 06/03/2011 19:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תחת איזה ספר טלפון הוא הסתתר בעשור האחרון? מה שאני מבין מהכותרת הוא דבר אחר לחלוטין: קורות החיים והרזומה ששלח הסמנכ"ל לספקיות התשתית והתוכן כהכנה לפרישתו מהמשרד - נדחו על הסף. באין ברירה הוא נאלץ להתחיל לעבוד בתפקיד שלשמו מינו אותו ולכן הוא יוצא בהצהרות מרעישות כדי שאולי יקדמו אותו להיות המנכ"ל הבא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הצעד הבא - הוא ישלח להם פקסים עם הכל שחור...Catskinner כתב:תחת איזה ספר טלפון הוא הסתתר בעשור האחרון? מה שאני מבין מהכותרת הוא דבר אחר לחלוטין: קורות החיים והרזומה ששלח הסמנכ"ל לספקיות התשתית והתוכן כהכנה לפרישתו מהמשרד - נדחו על הסף. באין ברירה הוא נאלץ להתחיל לעבוד בתפקיד שלשמו מינו אותו ולכן הוא יוצא בהצהרות מרעישות כדי שאולי יקדמו אותו להיות המנכ"ל הבא....
וברצינות, כולם יודעים שהבעיה היא חוסר תחרות בשוק. הבעיה היא לא טכנולוגית, לא תשתיתית (אם יש בעיה - פורסים תשתית מתאימה) ולא החיבור לשדרה העולמית.
הבעיה היא שאף חברה לא רוצה לפרוץ את הקרטל, ושהממונה על ההגבלים היא\הוא בדיחה.