אשמח להמלצה בענין DAC או סטרימר לא יקרים בעלי יציאת קול אנאלוגית טובה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
yigal2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44

שליחה

התקציב הנו 1000 ש"ח לסטרימר ו- DAC יחד, אם קיים פתרון זול אחר אשמח לשמוע.
המטרה היא לשמוע מוסיקה באיכות סיברה, מתקבלת על הדעת, כדוגמת נגן CD סביר (אין לי צפיות בתקציב זה למשהו טוב יותר, העיקר להיפטר מאיכות הסאונד הזוועתת שמפיק לי ה- DVD ממש הורס את החוייה הבסיסית של האזנה, הדינמיקה גרועה, הפירוט, הגבוהים,פשוט שום דבר לא נשמע טוב, אפילו נגן אייפוד נשמע הרבה יותר טוב.
בד"כ אני שומע קבצים מקובצים ולא LOSSLESS אבל שוב באייפוד נשמע הרבה הרבה יותר טוב מאשר ב- DVD.
מדובר בפתרון לחדר שינה שם מותקנת מערכת שכוללת מגבר NAD בסיסי ורמקולים BR2 מונטיטור אדיו, סה"כ מערכת בסיסית.

ראיתי באי ביי מספר דקים זולים בעלי ג'יפים שאין לי מושג מה הם קובעים ואם למישהו יש נסיון עם מוצר דומה אשמח לשמוע המלצה.

yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756

שליחה

נסה למצוא squeezebox 3 (ישאיר לך הרבה עודף) או squeezebox touch, לדעתי טובים מאוד.
ה 3 אצלי מחובר לסט-אפ רחוק מבסיסי והוא נשמע אחלה (אמנם שידרגתי לו את ספק הכוח אבל גם קודם הוא היה סביר).

yigal2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

יש לך לינק?

LosNir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131

שליחה

לא מוכרים אותם יותר. לפני כמה חודשים רכשתי מכשיר חדש (עודפים) במחיר הגון מאוד מאורי פה בפורום (urisavor). שלח לו ה"פ, אולי נשארו לו כמה יחידות.

yigal2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

או קיי תודה רבה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”