Gran Turismo 5 - ערב מס' 6 - יש סרטון של אחד המירוצים !!! עמוד 5
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מפגשים של פעם בשבוע.
נפגשים כרגיל - בימי שלישי, שעה 22:00
מי מארח - גביר XdrunkenSailor (בהנחה שמגיע), אם לא אז עדי adi518
שרשור הערב הקודם: http://www.hometheater.co.il/vt135208
הכנות:
מכיוון שיש רצון למסד את המירוצים ולהכין תוכנית מירוצים מראש (אני בעד), אנחנו רוצים להכין רשימה של מירוצים מבוקשים.
אז בכדי לנסות ולמלא את הבקשות של כולם, ובעצם לנסות לסדר את מהלך המירוצים - נא להציע/לבקש שילובים של רכבים+מסלולים בשרשור הזה וכך נוכל להכין רשימה מסודרת.
תזכורות/הערות:
1) דיבוריות BT - נא להטעין מראש. למי שאין - מומלץ לחבר keyboard USB ולפחות כך אפשר לכתוב מהר יותר.
2) לכל החדשים (איתי...) - מומלץ להיכנס היום/מחר למירוץ אונליין פתוח בשביל לראות שהכל עובד ואין בעיות חיבור.
3) לא לשכוח בערב המירוץ - אם יש לכם הורדות במקביל במחשבים אחרים - נא לכבות.
4) אם יש למישהו חיבור אינטרנט מהיר במיוחד (NGN וכאלה) ויציב (ADSL כנראה יותר טוב) - נא לציין, אנו רוצים למצוא מי יכול לארח בחיבור יציב. עבור המארח, הפרמטר החשוב הוא כמובן קצת ההעלאה (הורדה כולם יחסית בסדר), אז אם יש לכם חיבור עם קצב העלאה מיוחד - נא לציין.
חשוב מאוד !!!!!!!!
לאור ניסיון העבר - נא לדאוג להכניס את כל רשימת ה-PSN לרשימת החברים (תשלחו זימונים אם חסר) - אנו רוצים לפתוח מירוצים פרטיים וכך נמנעות בעיות החיבור (במיוחד אם מחליפים מארח בגלל תקלות).
רשימת PSN: (אם לא קיימים אצלכם ברשימה, נא להוסיף...)
גביר XdrunkenSailor
עדי adi518
יוסי GTP_YossiGab
בני gorelshv
רונן firebird
אלי ELIG0312
נאור btor_il
kozmokr2
samuraicat296
רינו Rino-rains
בועז b04z2370
יואל yoel682
איתן/ניקו eitanmx5
יהושוע Y_S1976
תומר tomeru
(אם שכחתי מישהו או טעיתי - נא לציין)
נפגשים כרגיל - בימי שלישי, שעה 22:00
מי מארח - גביר XdrunkenSailor (בהנחה שמגיע), אם לא אז עדי adi518
שרשור הערב הקודם: http://www.hometheater.co.il/vt135208
הכנות:
מכיוון שיש רצון למסד את המירוצים ולהכין תוכנית מירוצים מראש (אני בעד), אנחנו רוצים להכין רשימה של מירוצים מבוקשים.
אז בכדי לנסות ולמלא את הבקשות של כולם, ובעצם לנסות לסדר את מהלך המירוצים - נא להציע/לבקש שילובים של רכבים+מסלולים בשרשור הזה וכך נוכל להכין רשימה מסודרת.
תזכורות/הערות:
1) דיבוריות BT - נא להטעין מראש. למי שאין - מומלץ לחבר keyboard USB ולפחות כך אפשר לכתוב מהר יותר.
2) לכל החדשים (איתי...) - מומלץ להיכנס היום/מחר למירוץ אונליין פתוח בשביל לראות שהכל עובד ואין בעיות חיבור.
3) לא לשכוח בערב המירוץ - אם יש לכם הורדות במקביל במחשבים אחרים - נא לכבות.
4) אם יש למישהו חיבור אינטרנט מהיר במיוחד (NGN וכאלה) ויציב (ADSL כנראה יותר טוב) - נא לציין, אנו רוצים למצוא מי יכול לארח בחיבור יציב. עבור המארח, הפרמטר החשוב הוא כמובן קצת ההעלאה (הורדה כולם יחסית בסדר), אז אם יש לכם חיבור עם קצב העלאה מיוחד - נא לציין.
חשוב מאוד !!!!!!!!
לאור ניסיון העבר - נא לדאוג להכניס את כל רשימת ה-PSN לרשימת החברים (תשלחו זימונים אם חסר) - אנו רוצים לפתוח מירוצים פרטיים וכך נמנעות בעיות החיבור (במיוחד אם מחליפים מארח בגלל תקלות).
רשימת PSN: (אם לא קיימים אצלכם ברשימה, נא להוסיף...)
גביר XdrunkenSailor
עדי adi518
יוסי GTP_YossiGab
בני gorelshv
רונן firebird
אלי ELIG0312
נאור btor_il
kozmokr2
samuraicat296
רינו Rino-rains
בועז b04z2370
יואל yoel682
איתן/ניקו eitanmx5
יהושוע Y_S1976
תומר tomeru
(אם שכחתי מישהו או טעיתי - נא לציין)
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 11/03/2011 0:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תגידו - אין יום אחר ? ימי שלישי בזמן הקרוב הם דיי בעייתיים - לפחות עד שנגמרים משחקי הכדורגל 
למיטב זכרוני קוראים לו lawpower
כשאני אצטרף אני אהיה על תקן מביא כדורים
למיטב זכרוני קוראים לו lawpower
כשאני אצטרף אני אהיה על תקן מביא כדורים
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

איתי - שלישי זה לא חובה. פשוט התחלנו עם יום מסויים (אמצע שבוע ולא יום חמישי) וכבר אנשים די התרגלו.
לדעתי עכשיו להזיז יום זה יכול לגרום לאנשים לבלבול מסויים.
חבר'ה אם יש ביקוש רציני להזיז (נאמר ליום רביעי) אז תגידו ונראה את התגובות.
לדעתי עכשיו להזיז יום זה יכול לגרום לאנשים לבלבול מסויים.
חבר'ה אם יש ביקוש רציני להזיז (נאמר ליום רביעי) אז תגידו ונראה את התגובות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תכל'ס - גם ביום רביעי יש משחקים - לא נורא - תסתדרו בלעדיי עד אחרי המשחקים 
ד"א - למה לא לפתוח שרשור שבו אנשים שעומדים לשחק אונליין יוכלו לתאם בינהם?
כלומר - "אני עוד 5 דקות עולה או משהו בסגנון"
ד"א - למה לא לפתוח שרשור שבו אנשים שעומדים לשחק אונליין יוכלו לתאם בינהם?
כלומר - "אני עוד 5 דקות עולה או משהו בסגנון"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תגידו - עד כמה זה קריטי להשיג רכבים עד הערב? כלומר - זה עובד כמו בארקייד? או שלפעמים אתם משחקים עם רכבים מהבית?
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

לרוב יוצא שאנחנו משחקים עם רכבים מהרשימה המוכנה. וזה מ-2 סיבות עיקריות:
1) לרובינו (גם אני) אין יותר מידי רכבים חזקים/משופרים
2) אנחנו מנסים לעשות מירוצים שיוויוניים יחסית, ולכן אנחנו בוחרים רכבים מהרשימה המוכנה כך שהם לא משופרים, ואפשר ליצור "קו" אחיד יחסית של רכבים.
עם זאת, יש מספר פעמים שאנחנו מנסים לעשות מירוצים "פתוחים" (עם מגבלת PP או HP) ואז כל אחד יכול לבחור או מהרשימה שלו או מהמוכנה, ככה שאפילו אם אין לך רכב מתאים אז לא תמצא את עצמך עם איזה סוברו ליאונה....
אבל - אתה חייב לקנות רכב קארטינג מפני שהוא לא נמצא ברשימה המוכנה ועל פי המסורת (הטובה) מירוצי החימום הם עם קארטינג. אמנם אתה מתכוון להצטרף יותר מאוחר, אבל לך תדע, עדיף להיות מוכן.
1) לרובינו (גם אני) אין יותר מידי רכבים חזקים/משופרים
2) אנחנו מנסים לעשות מירוצים שיוויוניים יחסית, ולכן אנחנו בוחרים רכבים מהרשימה המוכנה כך שהם לא משופרים, ואפשר ליצור "קו" אחיד יחסית של רכבים.
עם זאת, יש מספר פעמים שאנחנו מנסים לעשות מירוצים "פתוחים" (עם מגבלת PP או HP) ואז כל אחד יכול לבחור או מהרשימה שלו או מהמוכנה, ככה שאפילו אם אין לך רכב מתאים אז לא תמצא את עצמך עם איזה סוברו ליאונה....
אבל - אתה חייב לקנות רכב קארטינג מפני שהוא לא נמצא ברשימה המוכנה ועל פי המסורת (הטובה) מירוצי החימום הם עם קארטינג. אמנם אתה מתכוון להצטרף יותר מאוחר, אבל לך תדע, עדיף להיות מוכן.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

קארטינג "מקבלים" דיי מוקדם לא? לדעתי כבר יש לי כזה. בהחלט מובן למה החימום ככה.
ותודה על התדרוך
ותודה על התדרוך
אני גם מעונין להצטרף למרות שאני עדיין חדש בתחום כרגע ימי רביעי ושלישי בעייתים קצת בגלל ליגת האלופות אבל בהמשך אשמח להצטרף. psn:banko81
יש לי אפלואד של 0.7 מגה בתשתית כבלים אם זה יעזור עם פתיחת השרת אז כמו שנאמר למעלה שכל מי שיש לו קצב העלאה גבוה יחסית ירשום.
יש לי אפלואד של 0.7 מגה בתשתית כבלים אם זה יעזור עם פתיחת השרת אז כמו שנאמר למעלה שכל מי שיש לו קצב העלאה גבוה יחסית ירשום.
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

רשמתי אפשרויות להזיז את היום אבל מסתבר שלכל יום אחר שנזיז יהיה מישהו אחר שלא יכול (רביעי - כדורגל, חמישי - מכבי, סופ"ש - משפחה....).
מניסיון - אם מנסים להזיז ללא אתראה מספיק ארוכה כמות האנשים תרד במהירות, ולכן עדיף שלא.
למי שצופה בכדרוגל (אני מזדמן) - אתם יותר ממוזמנים להצטרף מייד איך שנגמר המשחק, גם ככה בכל הפעמים הקודמות שיחקנו עד בערך 1:30 בלילה !!! כך שאפילו אם תצטרפו מאוחר (עד שיתפנה יום שלישי) עדיין יש לכם זמן משחק מכובד.
בנקו - תודה על המידע על החיבור, נבדוק כשיזדמן.
בינתיים עוד אף אחד לא הציע שילובים של מסלול+רכבים שהוא מעוניין בהם. אז אם יש מישהו שמעוניין (ניקו ???) בבקשה להוסיף לשרשור.
מניסיון - אם מנסים להזיז ללא אתראה מספיק ארוכה כמות האנשים תרד במהירות, ולכן עדיף שלא.
למי שצופה בכדרוגל (אני מזדמן) - אתם יותר ממוזמנים להצטרף מייד איך שנגמר המשחק, גם ככה בכל הפעמים הקודמות שיחקנו עד בערך 1:30 בלילה !!! כך שאפילו אם תצטרפו מאוחר (עד שיתפנה יום שלישי) עדיין יש לכם זמן משחק מכובד.
בנקו - תודה על המידע על החיבור, נבדוק כשיזדמן.
בינתיים עוד אף אחד לא הציע שילובים של מסלול+רכבים שהוא מעוניין בהם. אז אם יש מישהו שמעוניין (ניקו ???) בבקשה להוסיף לשרשור.
לדעתי, אנחנו צריכים לנסות את השאפל מוד יותר הפעם...זה בדר"כ יוצר מירוצים מאד צמודים ומאד כיפים. זה + LOW BOOST ותהיה תחרות אמיתית. אגב שלא תבינו לא נכון, זה לא שכל הזמן יוצא לכם פיאט 500 שנוסע של 2 קמ"ש, זה תלוי בהגדרות של השאפל, בקיצור זה נחמד מאד. אני בינתיים מהניסיון שלי עם האונליין של GT הגעתי למסקנה שהמירוצים האלה הכי כיפיים ועם LOW BOOST אפשר לכפר על מי שקיבל מכונית פחות מהירה בשאפל למרות שבדר"כ ההבדלים קטנים אבל עדיין בשביל לתת כמה שיותר שוויון הזדמנויות ובשביל שאף אחד לא ירגיש שהוא מתחרה נגד האוויר זה שווה הוספה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

ה"בוסט" זה אחד ה"טריקים" של המשחק (עוד מימי GT2) שאפילו אם כל הרכבים זהים, לאלו שנמצאים מאחור יש תאוצה חזקה יותר ואחיזה טובה יותר וכך קל להם לסגור פערים (הרחוקים משופרים יותר).
הקטע הוא שבימי GT2 ו-GT3 לא הבנתי איך זה שאם אני מקום ראשון ומוביל בהרבה (על ה-AI כמובן, לא היה אונליין) איך פתאום הם מתקרבים אלי.
רק בימי GT4 לאחר קריאה במקומות שונים, הבנתי שזה פיצ'ר ש-PD הכניסו למשחק בכדי שיהיה יותר עניין במירוצים - יוצר מירוצים יותר צמודים.
ב-GT5P הם הכניסו אפשרות למירוצים ללא בוסט, וב-GT5 ניתן בתפריטי האונליין (בתוך החדר) לקבוע או לבטל את הבוסט.
הקטע הוא שבימי GT2 ו-GT3 לא הבנתי איך זה שאם אני מקום ראשון ומוביל בהרבה (על ה-AI כמובן, לא היה אונליין) איך פתאום הם מתקרבים אלי.
רק בימי GT4 לאחר קריאה במקומות שונים, הבנתי שזה פיצ'ר ש-PD הכניסו למשחק בכדי שיהיה יותר עניין במירוצים - יוצר מירוצים יותר צמודים.
ב-GT5P הם הכניסו אפשרות למירוצים ללא בוסט, וב-GT5 ניתן בתפריטי האונליין (בתוך החדר) לקבוע או לבטל את הבוסט.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ואללה - אז יש לי סיכוי? מעניין בכמה סיבובים רינו יעבור אותנו עם הרדבול שלו...
- H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מצונן כמו אני לא יודע מה, בטח חילופי עונות.
אקיצר, אני בעד שכולם יקנו איזה מרצדס 190E או את הM3 RACE CAR (יש אותה למכירה ביד 2 אונליין במשחק במחיר של 969 אלף). לעשות מירוץ עם הM3 ברינג יהיה להיט לדעתי.
אקיצר, אני בעד שכולם יקנו איזה מרצדס 190E או את הM3 RACE CAR (יש אותה למכירה ביד 2 אונליין במשחק במחיר של 969 אלף). לעשות מירוץ עם הM3 ברינג יהיה להיט לדעתי.
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

זה נראה לי רעיון טוב להגיד לכולם לקנות רכב מסויים (בתנאי כמובן שהוא רכב נורמלי כמו במקרה הזה).
כמה עולה המרצדס 190E ? לא בטוח שלכולם יהיה מספיק כסף לקנות רכב שקרוב למיליון.
כמה עולה המרצדס 190E ? לא בטוח שלכולם יהיה מספיק כסף לקנות רכב שקרוב למיליון.