ספק כוח
תבנה אחד טוב לבית.
מגברים של רכב - גרועים לרובם, ואין סיבה להשקיע. תשאיר אותם ברכב.
ספק כוח...
שנאי רציני של 10-11V 700-800VA
גשר דיודות של יותר מ60A.
הרבה קבלים, כ100,000UF ביחד. אפשר ללכת על קבלים של 20-35V.
בנוסף, תצתרך מעגל SOFT-START כדי שהספק לא יקפיץ פיוזים בבית.
וכל זה - רק בשביל ספק פשוט.
מגברים של רכב - גרועים לרובם, ואין סיבה להשקיע. תשאיר אותם ברכב.
ספק כוח...
שנאי רציני של 10-11V 700-800VA
גשר דיודות של יותר מ60A.
הרבה קבלים, כ100,000UF ביחד. אפשר ללכת על קבלים של 20-35V.
בנוסף, תצתרך מעגל SOFT-START כדי שהספק לא יקפיץ פיוזים בבית.
וכל זה - רק בשביל ספק פשוט.
מריצים פה צחוקים אבל נראה לי שהבחור אפילו לא מבין על מה
Nshem כדי לקבל 600W ב12V צריך שנאי ענק של בערך 60 אמפר בדירה רגילה יש בערך 40 אמפר כך שתכנית גם אם תנתק את כל מוצרי החשמל בבית עדיין אין לך מספיק חשמל
בתקציב שלך אפשר לקנות מגבר יד שניה ברמה טובה מאוד ורוב הסיכויים שיהיה איכותי יותר מכל מגבר לרכב. אל תסתנוור מההספקים המטורפים של מגברים לרכב גם מגבר של 30W לרוב הרמקולים ייתן תוצאה מצויינת
Nshem כדי לקבל 600W ב12V צריך שנאי ענק של בערך 60 אמפר בדירה רגילה יש בערך 40 אמפר כך שתכנית גם אם תנתק את כל מוצרי החשמל בבית עדיין אין לך מספיק חשמל
בתקציב שלך אפשר לקנות מגבר יד שניה ברמה טובה מאוד ורוב הסיכויים שיהיה איכותי יותר מכל מגבר לרכב. אל תסתנוור מההספקים המטורפים של מגברים לרכב גם מגבר של 30W לרוב הרמקולים ייתן תוצאה מצויינת
גיא
בעיקר בעיית תקציב. ספק כזה הוא יקרariekarp כתב:guyyug,
60 אמפר ב12 וולט, זה 2.6 אמפר ב230 וולט.
אין בעיה....
(44A)
http://www.trcelectronics.com/Meanwell/psp-600-12.shtml
75A
http://www.trcelectronics.com/Meanwell/ ... 0-12.shtml
ואני גם מסופק אם הוא יצליח להחזיק את קפיצות המתח המאפיינות באסים.
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אם מדובר בתקציב, אפשר לעשות את זה בלי כסף. להשתמש בספק של מחשב שמישהו זרק. אפשר להפעיל מגבר של רכב בלי בעיה עם ספק של מחשב. נותן כ20 אמפר ב12 וולט. מספיק והותר. החשבון של ה 600 וואט אני מנחש שיצא לבחור מסיכום ההספקים שכתוב על הרמקול 300 ועוד 300. הספקים באודיו של רכב נקובים בערכי שיא ריגעיים. זה גם הבלוף של מערכות ביתיות קטנות שהיו נוקבים ערכי הספק כPMPO ולא בRMS. רמקול רכב שכתוב עליו 300 וואט קרוב לוודאי ש"ימות" אם תפעיל אותו ב30 וואט RMS.