אני לא מבין - למה אין LCD טובות עם 1080I כמעט ומה עם 1080P
זה נכון שם יש 1080I אז הטלביזיה "מעדיפה" את הרזולוציה הזו ומה שבא מרזולוציה אחרת במקור נראה לא טוב?
משום מה אני לא מוצא LCD כמעט (חוץ מחברות מדבקה או סתם UNKNOWN ) שמייצרות 1080I וגם אם כן אני לא מוצא עליהן ממש המלצות ברשת.
יש סיבה לכל זה?
ולמה אין LCD 1080P?
משום מה אני לא מוצא LCD כמעט (חוץ מחברות מדבקה או סתם UNKNOWN ) שמייצרות 1080I וגם אם כן אני לא מוצא עליהן ממש המלצות ברשת.
יש סיבה לכל זה?
ולמה אין LCD 1080P?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי את השאלה.
מסך LCD הוא PROGRESSIVE בהגדרה, אז אני לא מבין איך מסך LCD יהיה i.
אם אתה מתכוון לתמיכה, אז בודאי שיש כאלו.
מי אמר שאין מסכי LCD ברזולוציה של FULL HD?
מה לגבי הפיליפס שעפר סיקר?
מה לגבי השארפ 65" שראינו בהשקה של לייזר-סיטי?
מסך LCD הוא PROGRESSIVE בהגדרה, אז אני לא מבין איך מסך LCD יהיה i.
אם אתה מתכוון לתמיכה, אז בודאי שיש כאלו.
מי אמר שאין מסכי LCD ברזולוציה של FULL HD?
מה לגבי הפיליפס שעפר סיקר?
מה לגבי השארפ 65" שראינו בהשקה של לייזר-סיטי?
אין הרבה טלויזיות LCD FULL HD כי מעבר להייפ השיווקי זה פשוט לא באמת מספיק חשוב עד לגודל מסויים. כלומר יחס העלות תועלת הוא כזה שלא משתלם היום ליצרנים ליצור פאנלים כאלו בגדלים בהם הטכנולוגיה הזו נפוצה. הם מעדיפים להשקיע את הכסף בלפתור בעיות קצת יותר חשובות, כמו שיפור התחום הדינאמי, שיפור זמן תגובה, ובעיקר הוזלת עלויות ייצור. מבחינתי, אם הם ישפרו את הנ"ל דיינו, לפחות עד לגודל של 50".
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1499
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
אני ממש מסכים אם Nirtaz, אם יש היום מוצרי מדבקה סיניים "נחותים" כמו Pixxel, או BenQ (שהוא במקרה לא מדבקה), במחיר ~12k לעומת פיליפס שמחירה ~25K. נראה לי שזה רק שאלה של זמן עד ששאר יצרנים מובילים ייצרו מסכי LCD בעלת Full HD.
זה נראה כאילו שהטכנולוגיה קיימת (עובדה שקיימים בשוק דגמים כאלה), ומשום מה זה לא ממריא מעבר לחברות שצוינו.
אני באופן אישי לא מתכוון לקנות מסך דיגיטלי שהוא פחות מ- Full HD ומאמין שבזמן הקרוב חברות רבות נוספות יצתרפו להייפ הזה.
זה ממש לא רק גימיק שיווקי, בעידן HD-DVD, Blue-ray Disk, XBOX 360 ו- PS3
אשר כולם תומכים ב- Full HD זה רק שאלה של זמן (נראה לי זמן קצר), עד שכולם יישרו קו עם מסכים התומכים ב- Full HD.
זה נראה כאילו שהטכנולוגיה קיימת (עובדה שקיימים בשוק דגמים כאלה), ומשום מה זה לא ממריא מעבר לחברות שצוינו.
אני באופן אישי לא מתכוון לקנות מסך דיגיטלי שהוא פחות מ- Full HD ומאמין שבזמן הקרוב חברות רבות נוספות יצתרפו להייפ הזה.
זה ממש לא רק גימיק שיווקי, בעידן HD-DVD, Blue-ray Disk, XBOX 360 ו- PS3
אשר כולם תומכים ב- Full HD זה רק שאלה של זמן (נראה לי זמן קצר), עד שכולם יישרו קו עם מסכים התומכים ב- Full HD.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לפי דעתי אין מה להשוות בכלל בין ה-BenQ והפיליפס, המחיר גבוהה כי התמונה הרבה יותר טובה לדעתי, ולא כל מסך שהוא FULL HD על הנייר נראה טוב כל כך במציאותambar כתב:אני ממש מסכים אם Nirtaz, אם יש היום מוצרי מדבקה סיניים "נחותים" כמו Pixxel, או BenQ (שהוא במקרה לא מדבקה), במחיר ~12k לעומת פיליפס שמחירה ~25K. נראה לי שזה רק שאלה של זמן עד ששאר יצרנים מובילים ייצרו מסכי LCD בעלת Full HD....
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1499
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
מה שאני מנסה להגיד שאם חברות סיניות מסוגלות לייצר LCD ב- Full HD, סימן שהטכנולוגיה קיימת, הדבר ניתן לביצוע ומשום מה בחברות המובילות רק פיליפס הרימה את הכפפה ויצרה מסך 37" ברזולוצית Full HD.
אני לא מבין למה שאר החברות כמו Panasonic, Thoshiba, LG, Samsong ורבים אחרים לא מייצרים מסכים כאלה שכן מסתבר שהדבר אפשרי וקיים.
בחיפוש מהיר בזאפ ניתן למצוא רק את Pixxel ו- BenQ כמסכים בעלי רזולוצית 1080 בגודל 37", אחריהם יש כמובן את הפיליפס (שלא נמצאת בזאפ), ולאחר מכן הגודל קופץ ל- 45" ברזולוציה זו.
אני לא מבין למה שאר החברות כמו Panasonic, Thoshiba, LG, Samsong ורבים אחרים לא מייצרים מסכים כאלה שכן מסתבר שהדבר אפשרי וקיים.
בחיפוש מהיר בזאפ ניתן למצוא רק את Pixxel ו- BenQ כמסכים בעלי רזולוצית 1080 בגודל 37", אחריהם יש כמובן את הפיליפס (שלא נמצאת בזאפ), ולאחר מכן הגודל קופץ ל- 45" ברזולוציה זו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בגלל שכרגע העלות עדיין גדולה מדיambar כתב:מה שאני מנסה להגיד שאם חברות סיניות מסוגלות לייצר LCD ב- Full HD, סימן שהטכנולוגיה קיימת, הדבר ניתן לביצוע ומשום מה בחברות המובילות רק פיליפס הרימה את הכפפה ויצרה מסך 37" ברזולוצית Full HD.
בחיפוש מהיר בזאפ ניתן למצוא רק את Pixxel ו- BenQ כמסכים בעלי רזולוצית 1080 בגודל 37", אחריהם יש כמובן את הפיליפס (שלא נמצאת בזאפ), ולאחר מכן הגודל קופץ ל- 45" ברזולוציה זו....
לעמבר--סוף סוף מצאתי משתתף שמסכים שהרזולוציה חשובה
תקרא בהודעות קודמות שלי .
מסכי 42 אינץ עם רזולוציה 1920--1080 בדרך .גם של בנקיו וגם של טומסון.
בעוד חודש.ברור שהבנקיו תתומכר בסביבות ה20000 לפחות והטומסון מעל 25000 .
נחכה ונראה.
מסכי 42 אינץ עם רזולוציה 1920--1080 בדרך .גם של בנקיו וגם של טומסון.
בעוד חודש.ברור שהבנקיו תתומכר בסביבות ה20000 לפחות והטומסון מעל 25000 .
נחכה ונראה.
לטושיבה יש כבר LCD שהגיע לארץ בגודל 47 אניץ שהוא HD מלא.ambar כתב:מה שאני מנסה להגיד שאם חברות סיניות מסוגלות לייצר LCD ב- Full HD, סימן שהטכנולוגיה קיימת, הדבר ניתן לביצוע ומשום מה בחברות המובילות רק פיליפס הרימה את הכפפה ויצרה מסך 37" ברזולוצית Full HD.
בחיפוש מהיר בזאפ ניתן למצוא רק את Pixxel ו- BenQ כמסכים בעלי רזולוצית 1080 בגודל 37", אחריהם יש כמובן את הפיליפס (שלא נמצאת בזאפ), ולאחר מכן הגודל קופץ ל- 45" ברזולוציה זו....
עניין של זמן עד שיהיה לכולם......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
ambar,
אני ראיתי מסכי FULL HD קטנים של LG, וגם שארפ מייצרת מסכים בגדלים הללו...
אני לא בטוח שהיבואנים מעוניינים לקדם מסכים מהסוג הזה.
אני ראיתי מסכי FULL HD קטנים של LG, וגם שארפ מייצרת מסכים בגדלים הללו...
אני לא בטוח שהיבואנים מעוניינים לקדם מסכים מהסוג הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא ראיתי כאלה מסכים בארץ... ל-LG למשל יש מסכים גם עם רזולוציות גבוהות מאלה (הוצגו ב-CES).
אקס בוקס 360 תומך בFULL HD ואני לא מוצא כמעט LCD כאלה
אני לא מבין למה?
זה שיש בעיית מחיר,אני מבין - אבל גם אין הרבה כאלו שעולות יקר אלה רק מוצרים "פשוטים יחסית" זו השאלה
זה שיש בעיית מחיר,אני מבין - אבל גם אין הרבה כאלו שעולות יקר אלה רק מוצרים "פשוטים יחסית" זו השאלה