חוות דעת על ה- LG 37LD650

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
teaser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני כנראה קונה את הדגם LD650 של - LG, רציתי לשמוע מאנשים שיש להם את הדגם הנ"ל ואנשים שמכירים, איך היא? בעיות שיש לדגם הנ"ל וכו'... אם אפשר לדעת איזה מחיר נחשב "טוב" בשביל הדגם הזה בגודל 37 אינץ'... תודה מראש...

teaser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אפשר התייחסות? תודה...

שחר25
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

בעיקרון טלוויזיה טובה, אבל אם אתה מתכוון לחבר אותה למחשב הייתי חושב על זה שוב פעם. כשחיברתי אותה למחשב שלי היא הייתה מוציאה צפצוף מרגיז שהיה בא והולך כל הזמן. החליפו לי טלוויזיה לאחת חדשה וגם שם הייתה אותה הבעיה, אז החלפתי בכלל דגם וזה הסתדר.

teaser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

שחר25 כתב:בעיקרון טלוויזיה טובה, אבל אם אתה מתכוון לחבר אותה למחשב הייתי חושב על זה שוב פעם. כשחיברתי אותה למחשב שלי היא הייתה מוציאה צפצוף מרגיז שהיה בא והולך כל הזמן. החליפו לי טלוויזיה לאחת חדשה וגם שם הייתה אותה הבעיה, אז החלפתי בכלל דגם וזה הסתדר.
...
לאיזה דגם החלפת אם אפשר לשאול? ואיך בדיוק חיברת את הטלויזיה למחשב? באמצעות כבל HDMI - DVI?? כמה עולה דבר כזה אם כן? תודה..

שחר25
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #5 

החלפתי ל-LE5500 והמחשב מחובר עם כבל HDMI - HDMI

teaser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

שחר25 כתב:החלפתי ל-LE5500 והמחשב מחובר עם כבל HDMI - HDMI
...
3

כשאני יקבל את הטלויזיה אני יבדוק את החיבור למחשב עם כבל HDMI - DVI כי הכרטיס מסך שלי הוא בלי HDMI.
בכל מקרה אני מקווה שלא יהיה רעשים כמו שהיו לך ושבזמן שעבר אולי הגיעו דגמים מתוקנים של הדגם הנל..
בכל מקרה כמה שילמת אז על ה- LD650 וכמה הוספת בשביל הדגם החדש? זה 37 אינץ'?

teaser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

שחר25 כתב:בעיקרון טלוויזיה טובה, אבל אם אתה מתכוון לחבר אותה למחשב הייתי חושב על זה שוב פעם. כשחיברתי אותה למחשב שלי היא הייתה מוציאה צפצוף מרגיז שהיה בא והולך כל הזמן. החליפו לי טלוויזיה לאחת חדשה וגם שם הייתה אותה הבעיה, אז החלפתי בכלל דגם וזה הסתדר.
...
עדכון: קיבלתי את הטלויזיה והיא מדהימה, אין לי תלונות... החיסרון היחידי זה שהיא לא תומכת סאונד DTS אבל זה משהו שנפתר תוך 2 דקות על ידי קידוד ל DOLBY DIGITAL, מקווה שייצא עדכון שיאפשר תמיכה ב-DTS למרות שזה לא קריטי... חיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל DVI-HDMI והאיכות מצויינת, אין שום צפצופים מהטלויזיה, למעשה אני כותב את ההודעה הזאת דרך המסך טלויזיה :)
הטלויזיה פשוט מעולה איכות מצויינת באמת תמורה מצויינת למחיר מצויין ששילמתי עבורה, ממליץ בחום.. וה-DLNA זה פשוט משהו מטורף! מעביר קבצים באיכות 1080P בלי שום תקיעות וממש תוך שניות.. חוסך סטרימר ומביא איכות של אחלה סטרימר שבעולם... תודה על התגובה :)

exxy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
שם מלא: amit bitton

שליחה #8 

שאלה לי אלייך, גם אני רכשתי לא מכבר את הld650, לצערי לא מצאתי את הדונגל של Lg וכבר מלא זמן אני מחפש... יש לך מושג מאיפה קונים אחד?

teaser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

exxy כתב:שאלה לי אלייך, גם אני רכשתי לא מכבר את הld650, לצערי לא מצאתי את הדונגל של Lg וכבר מלא זמן אני מחפש... יש לך מושג מאיפה קונים אחד?
...
אתה יכול לקנות מכל האתרים המוכרים באינטרנט, אבל אני לא ממליץ על הדונגל האלחוטי אם הכוונה שלך היא לראות סרטים באיכות גבוה, אני אישית עובד עם כבל רשת שמחובר מהראוטר ישירות לטלויזיה
יש לציין שזה עובד פשוט פנטסטי, אין מילים עד' כמה זה חוסך כאבי ראש בעיקר וכן גם המון בלאגן וחוטים..
בכלל, הטלויזיה פשוט מצויינת איכות מעולה ב- HD שאין מילים אפילו לתאר עד כמה היא מעולה, גם SD רואים מעולה.. החיבור למחשב עובד בצורה מעולה ללא שום בעיות דרך כבל מתאים שמחובר לכרטיס מסך של המחשב..
בקיצור - עשינו את הבחירה הטובה ביותר בכל הנוגע ל- LCD וגם בכללי בחירה מעולה, לטלויזיה פשוט אין חסרונות...

exxy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
שם מלא: amit bitton

שליחה #10 

רציתי לחבר בכבל אבל זה קצת בעייתי אצלי... האמת שגם אני ממש מבסוט מהמכשיר, כשקניתי אותו זה היה כי נאלצתי לוותר על הd25 של הפנסוניק כי לא היה במלאי וגם כי הוא היה יקר מדי, אז קצת התבאסתי אבל היום אני מאושר זה באמת מסך עם תמונה יפיפייה רק חבל שאני לא נהנה עדיין מהחיבור לאינטרנט ומfhd (לצערי אני עדין עם ממיר רגיל...) בכל מקרה, נתת לי נקודה למחשבה, אולי בכל זאת אביא כבל... תודה רבה אחי

teaser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

exxy כתב:רציתי לחבר בכבל אבל זה קצת בעייתי אצלי... האמת שגם אני ממש מבסוט מהמכשיר, כשקניתי אותו זה היה כי נאלצתי לוותר על הd25 של הפנסוניק כי לא היה במלאי וגם כי הוא היה יקר מדי, אז קצת התבאסתי אבל היום אני מאושר זה באמת מסך עם תמונה יפיפייה רק חבל שאני לא נהנה עדיין מהחיבור לאינטרנט ומfhd (לצערי אני עדין עם ממיר רגיל...) בכל מקרה, נתת לי נקודה למחשבה, אולי בכל זאת אביא כבל... תודה רבה אחי
...
תביא כבל אתה לא תצטער לרגע, ה- DLNA עושה עבודה של אחלה סטרימר שבעולם, סרטים באיכות 1080P רצים לך חלק בלי בעיות + תמיכה בתרגום בצורה פשוט מעולה עם המון אפשרויות ועוד לא הזכרתי את המעבד 200HZ... בקיצור טלויזיה פשוט מעולה... מומלץ בחום.

z_arkady
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה #12 

אני יודע שעברו 5 חודשים מאז שמישהו כתב בפוסט הזה, אבל רציתי לדעת, הסטרימר הפנימי של ה DL650 תומך בכתוביות בעברית? (בחיבור של DISK ON KEY)
ומה לגבי תמיכה בכתוביות כאשר אתה מתחבר דרך כבל רשת?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”