אפל מזהירה: אל תצמידו את האייפון לגוף
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.mako.co.il/news-money/tech/A ... book_share
אם גם אתם מדברים במכשיר האייפון כשהוא צמוד לאוזן, כדאי שתתעדכנו. חברת אפל קוראת במדריך למשתמש של המכשיר לשמור על מרחק קבוע של סנטימטר וחצי בין האייפון לגוף. האזהרה לא תקפה רק על שימוש בעת שיחה, אלא גם על נשיאה בכיס המכנס.
אם גם אתם מדברים במכשיר האייפון כשהוא צמוד לאוזן, כדאי שתתעדכנו. חברת אפל קוראת במדריך למשתמש של המכשיר לשמור על מרחק קבוע של סנטימטר וחצי בין האייפון לגוף. האזהרה לא תקפה רק על שימוש בעת שיחה, אלא גם על נשיאה בכיס המכנס.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כרגיל .. נסיון נואש של אתרים לקבל כניסות על ידי כול כתבה על אפל ... לא משנה מה כתוב שם ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
Huber
- חבר במועדון HT

רמת הקרינה שלו פי שלוש מהסמסונג גלקסי, 1.00W/kg לעומת 0.31.00W/kg.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Elad8 - זו שאלה או תשובה? ידוע לך מה רמת הקרינה המקסימלית לפי איזשהו גוף תקינה אובייקטיבי? לי לא.
-
Huber
- חבר במועדון HT

לנהל דיון ולהבין מה עומד מאחורי האזהרה הזו, אבל עם אנשים שמגיבים בצורה יותר נאותה ממך.Elad8 כתב:בקיצור, מה אתה רוצה? מה הפואנטה של הדיון הזה?...
הובר- אין פה על מה לנהל דיון מאשר אתר שמחפש כותרות על אפל (מאקו).
אין מכשיר סלולארי שלא כתובה אזהרה כזאת בניירת שלו- זה לא יותר מכיסוי תחת של החברות.
זה על אותו משקל של להידהם פתאום מאזהרות על קופסאות סיגריות.
סתם כי המלה אפל קשורה לזה אז עושים כותרות.
אין מכשיר סלולארי שלא כתובה אזהרה כזאת בניירת שלו- זה לא יותר מכיסוי תחת של החברות.
זה על אותו משקל של להידהם פתאום מאזהרות על קופסאות סיגריות.
סתם כי המלה אפל קשורה לזה אז עושים כותרות.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
למה להתלהם?
יש מישהו שיכול להסביר מה הקרינה הנורמלית שמכשיר סלולרי אמור להוציא?
מתי זה נחשב מוגזם?
מתי צריך להיזהר?
אני מצטער, אני לא ממש מבין בכל הנושא הזה, אז אני לא ממש יכול לעזור.
זה לאו דווקא בהקשר של אייפון, אלא בכלליות (למרות שהכתבה היא ספציפית לגבי האייפון).
יכול להיות שזו סתם כותרת, ושזה סתם כסת"ח של אפל, אבל פותח השרשור מנסה להבין את עניין הקרינה, לא צריך לתקוף...
יש מישהו שיכול להסביר מה הקרינה הנורמלית שמכשיר סלולרי אמור להוציא?
מתי זה נחשב מוגזם?
מתי צריך להיזהר?
אני מצטער, אני לא ממש מבין בכל הנושא הזה, אז אני לא ממש יכול לעזור.
זה לאו דווקא בהקשר של אייפון, אלא בכלליות (למרות שהכתבה היא ספציפית לגבי האייפון).
יכול להיות שזו סתם כותרת, ושזה סתם כסת"ח של אפל, אבל פותח השרשור מנסה להבין את עניין הקרינה, לא צריך לתקוף...
Huber,
העובדה (המצערת) היא שנכון להיום, כבר לאחר 20 שנה מאז שטלפונים סלולריים נעשו מכשיר נפוץ, אף אחד לא ממש יודע את מידת הסכנה, אם בכלל, מקרינה סלולארית. כפי שנכתב פה, האזהרות הן כסת"ח כי אין באמת מידע, יש רק חשש.
החדשות הטובות: מסתבר ש10 שנים של דיבור סלולארי אינטנסיבי לא גרם לשום מגיפת סרטן (מעבר למה שיש ממילא).
אבל זה לא אומר שלא יגלו את זה לאחר 30 שנות שימוש. עוד 30 שנה נדע.
מה שבטוח זה שהפחד מקרינה סלולרית הוא חסר פרופורציה לסכנות מוכחות שאנו חיים איתם (זיהום אויר, תאונות דרכים, בעיות במזון, ...). המילה קרינה עושה לאנשים את זה. זה בלתי נראה וזה ממתחבר לאנשים בראש עם קרינות אחרות (ראדיואקטיביות) שידועות כמזיקות.
לאייפון ספציפית, אין שום מעמד מיוחד, בעיניין הזה.
העובדה (המצערת) היא שנכון להיום, כבר לאחר 20 שנה מאז שטלפונים סלולריים נעשו מכשיר נפוץ, אף אחד לא ממש יודע את מידת הסכנה, אם בכלל, מקרינה סלולארית. כפי שנכתב פה, האזהרות הן כסת"ח כי אין באמת מידע, יש רק חשש.
החדשות הטובות: מסתבר ש10 שנים של דיבור סלולארי אינטנסיבי לא גרם לשום מגיפת סרטן (מעבר למה שיש ממילא).
אבל זה לא אומר שלא יגלו את זה לאחר 30 שנות שימוש. עוד 30 שנה נדע.
מה שבטוח זה שהפחד מקרינה סלולרית הוא חסר פרופורציה לסכנות מוכחות שאנו חיים איתם (זיהום אויר, תאונות דרכים, בעיות במזון, ...). המילה קרינה עושה לאנשים את זה. זה בלתי נראה וזה ממתחבר לאנשים בראש עם קרינות אחרות (ראדיואקטיביות) שידועות כמזיקות.
לאייפון ספציפית, אין שום מעמד מיוחד, בעיניין הזה.
משה
-
Huber
- חבר במועדון HT

SimonSix - הכותרת היא ציטוט מחוברת ההוראות של החברה
גם אני חושב שזה כסת"ח, אבל אשמח לשמוע מה התקן (אם ישנו בכלל) המקסימלי לקרינה ממכשיר סלולרי. לא נשמע לי הגיוני שאין לזה שום תקינה.
גם אני חושב שזה כסת"ח, אבל אשמח לשמוע מה התקן (אם ישנו בכלל) המקסימלי לקרינה ממכשיר סלולרי. לא נשמע לי הגיוני שאין לזה שום תקינה.
בהסבר הקצר שמופיע בלינק מאתר נוקיה, רשום בפירוש:...
Only mobile phones that pass this test are allowed to go on sale.
אז אפשר להסיק שהאייפון, כמו כל מכשיר סלולארי אחר שאושר למכירה בארה"ב ובאירופה עומד בתקינה.