מזל טוב !!!! "65 של חוויה מדהימה !!!
התחדשתי בחוויה חדשה! אני אומר חוויה ולא טלוויזיה כי זו באמת פשוט חוויה מדהימה לכל המשפחה!
אני מניח שחלקכם יודעים מה זה החיידק הזה כנתפסים במשהו ונסחפים אחריו כאשר מותירים לאחור את התקציב שהקצבת לעצמך עד שאתה מגיע לסיפוק שאחרים לא מבינים איך 'זרקת' עשרות אלפים לסיפוק הזה ומכניסים בך ספק קטן לגבי שיקול דעת יציב.. אך לבסוף החיוך הסיפוק והאושר הפנימי כשאתה יושב עם המשפחה מול המופע המדהים הזה- ז ה ש ו ו ה ה כ ל !!!
אינני נוהג לכתוב תגובות מעין אלה,אך במקרה הזה אני מרגיש חובה לשבח היכן שצריך.
כשנכנסתי לפורום לפני כחודשיים הייתי דיי סקפטי לגבי אייכות התגובות-אם בכלל, כי בפורום DTOWN נשארתי ללא תגובה אחת אפילו!(עד עצם היום הזה דרך אגב..). שכן המליץ לי על HOMETHEATER ופה נפתחו ארובות השמיים..קיבלתי תגובות,תשובות ועזרה כמעט מיידית. הידע שלי היה מינימאלי ביותר והחכמתי בזכות מספר אנשים שלהם אודה בהמשך. כך מסכום משוערך של עשרת אלפים ש'ח יצאתי לדרך חוויתית ללא פשרות! התחדשתי ב:
* פנסוניק 65VT20 ועוד כמה פנסוניקים קטנטנים לחדרים + 50x20 + 42A20 X2032
* זוג רמקולים קדמיים SPEAKER-CRAFT AIM CINAMA ONE
* סנטר LCR-1 SPEAKER-CRAFT AIM
* זוג סראונד ביפולרי S-10 של KLIPSCH
* רסיבר ONKYO 608 (התלבטתי בינו לבין ה YAMAHA 667 )
* סטרימר MEDE8ER MED500X
* נגן בלוריי של פנסוניק ( סוף סוף משהו בחינם..)
עם המפרט הזה יצאתי לחיפוש וגיליתי שכולם מכירים פה את כולם! -כלומר לא יכולתי 'לסחוט' מחיר, כיוון שהייתי חשוף לאנשי המכירות שיודעים ומכירים אחד את השני ומודעים לפעילותם של כל הנפשות הפועלות. בשל כך פניתי צפונה לסטריאו-שופ הקרוב לאזור מגוריי(קריות) בחשש גדול, כי לא קיבלתי ולו המלצה אחת על החנות הזו או על בעליה(דביר). לא אומר שקיבלתי בסטריאו שופ את המחירים הזולים ביותר(הפרשים מיזעריים אם בכלל, חוץ מטלוויזיה הגדולה שאותה יכולתי לקבל בהפרש נמוך בהרבה יותר), אך הייתי בטוח שאקבל שם את היחס והמקצועיות הגבוהים ביותר.
אחלק את הביקורת לשלושה סעיפים:
1. שרות לפני קניה: ציון 10- דביר הוא אדם מקצועי ביותר, ענה לכל שאלותיי בסובלנות ופתר את התלבטותי הרבים.
2. שירות לאחר קנייה ועד לתחילת ההתקנה: ציון 10.- כל הציוד כולל הטלוויזיה היו בסטריאו-שופ כשבועיים לפני המועד, וכל ההתעכבות באספקה נוצרה בגלל עיכוב השיפוץ בביתי(שעדיין לא הסתיים)
3. שרות מתחילת ההתקנה ועד סיומה: ציון 9.5 – האשמה לא כ'כ בהתקנה, אלא בגלל שהקיר עצמו היה עקום טיפה(העמודי תמיכה ישרים!) וההתקנה התארכה מאוד,דביר התגבר על כמה בעיות שטח לא פשוטות והצליח ליישר את הטלוויזיה כמעט לגמרי. הורדת הציון היא בגלל ה'כמעט'.
4. שרות והסבר על כל המערכת קולנוע: 10 - ההסבר ההתחלתי היה מצוין וסבלני,אפילו שהרגשתי שהסבלות מתחילה לעזוב אותו,אך דביר לא זז עד שהסאונד לא נשמע 100% ! (גם כשהדבר לקח יותר משעה!) .
5. שרות: הזמן יגיד..אך נראה לי שלא אתאכזב.
לסיכום: כל מילה מיותרת! המלצה בחום ענק על סטריאו-שופ ושפר מזלי להכיר אותם!
אבקש לסיכום להודות לכמה אנשים שעזרו לי להגיע להחלטה: הראשון שדיברתי איתו היה פרנקי,שמספיקה דקה אחת של שיחה איתו, כדי להיסחף ומיד לקבוע: 65VT20 !!! ממש כך: כבר בדקות הראשונות הצליח פרנקי לסגור לי את הנישה של בחירת הטלוויזיה. ואפילו ברוחב לב (שלא מפתיע לאחר ההיכרות איתו) הזמין אותי לביתו שמפאת המרחק נבצר ממני להגיע: יישר כוח פרנקי ותודה לך מכל הלב!!!
התודה השנייה היא לעוזי מסטריאו עייני, שעזר לי מאוד מבחינה מקצועית לגבי כל הערכה של המערכת קולנוע, ואפילו מעבר לזה: גם בבניית קיר גבס ובתמיכה לקירות.אני חייב לציין שגם כשאמרתי לעוזי שאני לא מתכוון לקנות בסטריאו עייני(בשל הסיבות המוזכרות לעיל) הוא המשיך לעזור לי בבחירות המקצועיות -תודה לך עוזי על הכל ויישר כוח!
תודה גם לעופר לאור שניסה לעזור לי בבחירה ורק בלבל אותי יותר!(זה כנראה מעודף ידע..D-: )
תודה לסיימון מצלילים ירוקים ולאיציק 9000.
אופיר.
אני מניח שחלקכם יודעים מה זה החיידק הזה כנתפסים במשהו ונסחפים אחריו כאשר מותירים לאחור את התקציב שהקצבת לעצמך עד שאתה מגיע לסיפוק שאחרים לא מבינים איך 'זרקת' עשרות אלפים לסיפוק הזה ומכניסים בך ספק קטן לגבי שיקול דעת יציב.. אך לבסוף החיוך הסיפוק והאושר הפנימי כשאתה יושב עם המשפחה מול המופע המדהים הזה- ז ה ש ו ו ה ה כ ל !!!
אינני נוהג לכתוב תגובות מעין אלה,אך במקרה הזה אני מרגיש חובה לשבח היכן שצריך.
כשנכנסתי לפורום לפני כחודשיים הייתי דיי סקפטי לגבי אייכות התגובות-אם בכלל, כי בפורום DTOWN נשארתי ללא תגובה אחת אפילו!(עד עצם היום הזה דרך אגב..). שכן המליץ לי על HOMETHEATER ופה נפתחו ארובות השמיים..קיבלתי תגובות,תשובות ועזרה כמעט מיידית. הידע שלי היה מינימאלי ביותר והחכמתי בזכות מספר אנשים שלהם אודה בהמשך. כך מסכום משוערך של עשרת אלפים ש'ח יצאתי לדרך חוויתית ללא פשרות! התחדשתי ב:
* פנסוניק 65VT20 ועוד כמה פנסוניקים קטנטנים לחדרים + 50x20 + 42A20 X2032
* זוג רמקולים קדמיים SPEAKER-CRAFT AIM CINAMA ONE
* סנטר LCR-1 SPEAKER-CRAFT AIM
* זוג סראונד ביפולרי S-10 של KLIPSCH
* רסיבר ONKYO 608 (התלבטתי בינו לבין ה YAMAHA 667 )
* סטרימר MEDE8ER MED500X
* נגן בלוריי של פנסוניק ( סוף סוף משהו בחינם..)
עם המפרט הזה יצאתי לחיפוש וגיליתי שכולם מכירים פה את כולם! -כלומר לא יכולתי 'לסחוט' מחיר, כיוון שהייתי חשוף לאנשי המכירות שיודעים ומכירים אחד את השני ומודעים לפעילותם של כל הנפשות הפועלות. בשל כך פניתי צפונה לסטריאו-שופ הקרוב לאזור מגוריי(קריות) בחשש גדול, כי לא קיבלתי ולו המלצה אחת על החנות הזו או על בעליה(דביר). לא אומר שקיבלתי בסטריאו שופ את המחירים הזולים ביותר(הפרשים מיזעריים אם בכלל, חוץ מטלוויזיה הגדולה שאותה יכולתי לקבל בהפרש נמוך בהרבה יותר), אך הייתי בטוח שאקבל שם את היחס והמקצועיות הגבוהים ביותר.
אחלק את הביקורת לשלושה סעיפים:
1. שרות לפני קניה: ציון 10- דביר הוא אדם מקצועי ביותר, ענה לכל שאלותיי בסובלנות ופתר את התלבטותי הרבים.
2. שירות לאחר קנייה ועד לתחילת ההתקנה: ציון 10.- כל הציוד כולל הטלוויזיה היו בסטריאו-שופ כשבועיים לפני המועד, וכל ההתעכבות באספקה נוצרה בגלל עיכוב השיפוץ בביתי(שעדיין לא הסתיים)
3. שרות מתחילת ההתקנה ועד סיומה: ציון 9.5 – האשמה לא כ'כ בהתקנה, אלא בגלל שהקיר עצמו היה עקום טיפה(העמודי תמיכה ישרים!) וההתקנה התארכה מאוד,דביר התגבר על כמה בעיות שטח לא פשוטות והצליח ליישר את הטלוויזיה כמעט לגמרי. הורדת הציון היא בגלל ה'כמעט'.
4. שרות והסבר על כל המערכת קולנוע: 10 - ההסבר ההתחלתי היה מצוין וסבלני,אפילו שהרגשתי שהסבלות מתחילה לעזוב אותו,אך דביר לא זז עד שהסאונד לא נשמע 100% ! (גם כשהדבר לקח יותר משעה!) .
5. שרות: הזמן יגיד..אך נראה לי שלא אתאכזב.
לסיכום: כל מילה מיותרת! המלצה בחום ענק על סטריאו-שופ ושפר מזלי להכיר אותם!
אבקש לסיכום להודות לכמה אנשים שעזרו לי להגיע להחלטה: הראשון שדיברתי איתו היה פרנקי,שמספיקה דקה אחת של שיחה איתו, כדי להיסחף ומיד לקבוע: 65VT20 !!! ממש כך: כבר בדקות הראשונות הצליח פרנקי לסגור לי את הנישה של בחירת הטלוויזיה. ואפילו ברוחב לב (שלא מפתיע לאחר ההיכרות איתו) הזמין אותי לביתו שמפאת המרחק נבצר ממני להגיע: יישר כוח פרנקי ותודה לך מכל הלב!!!
התודה השנייה היא לעוזי מסטריאו עייני, שעזר לי מאוד מבחינה מקצועית לגבי כל הערכה של המערכת קולנוע, ואפילו מעבר לזה: גם בבניית קיר גבס ובתמיכה לקירות.אני חייב לציין שגם כשאמרתי לעוזי שאני לא מתכוון לקנות בסטריאו עייני(בשל הסיבות המוזכרות לעיל) הוא המשיך לעזור לי בבחירות המקצועיות -תודה לך עוזי על הכל ויישר כוח!
תודה גם לעופר לאור שניסה לעזור לי בבחירה ורק בלבל אותי יותר!(זה כנראה מעודף ידע..D-: )
תודה לסיימון מצלילים ירוקים ולאיציק 9000.
אופיר.
נערך לאחרונה על ידי ofir4050 ב 06/03/2011 5:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- סטריאו-עיני
- עוסק בתחום

- תגובות: 127
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
תתחדש ותהנה שמחתי לעזור. 
סטריאו עיני - .Cinema Sound Ltd
עוזי 0546728173
זמן שווה כסף שרות שווה זהב.
http://stereoeini.co.il/products/18418
https://www.facebook.com/StreoEini
עוזי 0546728173
זמן שווה כסף שרות שווה זהב.
http://stereoeini.co.il/products/18418
https://www.facebook.com/StreoEini
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היום... בחנויות המתמחות מעל סכום מסויים את הסטרימר נותנים מתנה,motilv כתב:תתחדש ותהנה![]()
לגבי הסטרימר: למה דווקא MEDE8ER MED500X ?
כי זה "סטרימר הבית" שלהם (כך ע"פ אתר החנות)?...
זה כמו עם כבלים של רמקולים...
מעניין אם הוא קיבל את הסטרימר הזה במתנה..itsik123 כתב:היום... בחנויות המתמחות מעל סכום מסויים את הסטרימר נותנים מתנה,motilv כתב:תתחדש ותהנה![]()
זה כמו עם כבלים של רמקולים......
תודה לכולם על הפירגון. לגבי התמונות אני עדיין בשיא השיפוץ ולכן לא העלתי תמונות, אפילו שהקיר תקשורת כבר מוכן. אעלה בכל זאת תמונה שלו כבר מחר.motilv כתב:מעניין אם הוא קיבל את הסטרימר הזה במתנה..itsik123 כתב:היום... בחנויות המתמחות מעל סכום מסויים את הסטרימר נותנים מתנה,motilv כתב:תתחדש ותהנה![]()
זה כמו עם כבלים של רמקולים.........
לגבי הסטרימר MED500X - פתחתי שרשור לגביו ולגבי הDVICO והשתכנעתי שהMEDE8ER טוב יותר וכמובן גם בהמלצת דביר מסטריאו-שופ. על הסטרימר שילמתי מחיר רגיל לאחר הנחה קטנה- שום דבר לא קיבלתי בחינם, ואפילו על הכבלים של הרמקולים שילמתי(האיכותיים יותר).
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
מזל טוב
כנראה שנדבקת בחיידק
אין אנטיביוטקה שעוזרת להפתר מהחיידק הזה הוא נדבק בך ועושה בך שמות
אבל לדעתי זה החיידק הכי בריא להדבק בו
ברוך הבא לעולם המכורים
כנראה שנדבקת בחיידק
אין אנטיביוטקה שעוזרת להפתר מהחיידק הזה הוא נדבק בך ועושה בך שמות