MediaPortal לא מקליט

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
MosheElam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הרכבתי לאחרונה HTPC ולפני ימים אחדים (אחרי תלאות) המערכת החלה סופסוף לעבוד וחשבתי שבאופן תקין. לא היה לי זמן רב בימים האחרונים לעסוק בזה אבל התברר לי שכל ההקלטות המתוזמנות בסופו של דבר לא הוקלטו. זאת אומרת כשאני נכנס לתוכניות מוקלטות לא מופיע שום דבר.
אני מצליח לראות ולשמוע טלביזיה מצויין. להעביר ערוצים ללא דופי (הבלסטר עובד תקין). אני יכול לעצור צפייה ולהמשיך מאותה נקודה אחרי זמן מה ללא בעייה.
כשאני מסמן תוכנית להקלטה הרצועה הרלבנטית במדריך השידורים נצבעת באדום, הבלסטר אכן מעביר את הממיר (HD של הוט) לערוץ הרלבנטי להקלטה (וכל כמה דקות גם מאותת שוב לממיר את מספר הערוץ שאמור להיות מוקלט) אבל בסופו של דבר אין כל הקלטה בתוכניות המוקלטות. ניסיתי בהגדרות הקלטה מתקדמות כל מיני אפשרויות (לשמור את ההקלטה למספר רב של ימים וכו') אבל זה לא עוזר. כשאני נכנס לתיקיה בה ההקלטה אמורה להיות מאוחסנת היא ריקה.
אני משתמש ב MP 1.1.2, וינדוס 7 32 ביט, HVR 1700 ו HD5450.
אודה לכל רעיון ועזרה.

DaHunter
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

תבדוק את זה.

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1564
שם מלא: יוסי
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #3 

אנסה לקצר את הדרך..
מסתבר שכשיש תווים עבריים בשם הקובץ יש בעייה בשמירה ולכן אין הקלטה.
כששיניתי את פורמט שם הקובץ שלא יכלול את שם הערוץ והתוכנית, אלא רק את התאריך והשעה - נפתרה הבעיה!

MosheElam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה על ההפנייה.
מסתבר שאכן זו הבעייה. לא מתאפשרת הקלטה כל זמן ששם הקובץ הנשמר בתיקייה מכיל עברית.
עברתי שוב על הגדרות אזור ושפה בלוח הבקרה. הכל על עברית/ישראל, כך שאין לי מה לשנות.
כאשר שיניתי את שם הקובץ של ההקלטה כך שיכיל רק מספרים (שעת הקלטה, שעת סיום) אז סופסוף אפשר להקליט.
שוב תודה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #5 

אם זוהי הבעייה, הייתי מנסה את זה:
בקונטרול פאנל, בהגדרות המתקדמות של שפה ואזור (Regional Settings / Language), תוודא ששפת ה-locale (שפה עבור תוכניות שהן לא unicode) היא על עברית. יש צורך בריסטרט אחרי שינוי של הערך הזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #6 

בוודאי שניתן להקליט כאשר שם הקובץ מכיל עברית...
אצלי בכלל לא נגעתי בהגדרות האלה והקבצים נשמרים בשם שמופיע ב EPG בצירוף תאריך ושם ערוץ

MosheElam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

ל PIXIES ו STATICX:
ראשית תודה על התגובה.
כל ההגדרות בקונטרול פנל אצלי הן על עברית (מיקום ישראל) כולל ה LOCALE ושפות עבור תוכניות שאינן UNICODE והמחשב כבר עבר הרבה ריסטרטים... כך שלא נראה לי שפה הבעייה.
לא הצלחתי להקליט שום דבר כל זמן ששם הקובץ מכיל את ה CHANNEL או אפילו תאריך מלא. שיניתי את השם לשעת התחלת הקלטה ושעת סיום הקלטה וזה עובד. כשאני בתוך MP ונכנס לתוכניות מוקלטות אז יש לי כל הפרטים אך כמובן כשאני בתקיה בה נשמרים קבצי ההקלטה אז שמות הקבצים מכילים רק את השעות ללא פרט מזהה נוסף. מבאס אבל אפשר לחיות עם זה...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”