תהיות לגבי פעולת הHarmony One

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Chura פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #1 

שלום,

קודם כל רציתי לציין שעל פי הפורום פה, כל בית בישראל מחזיק הרמוני אחד :)
שנית, יש לי שאלה בנוגע לאופן הפעולה או הגדרה של השלט אצלכם.

מאחר ולשלט אין מידע על מצב ההתקן הנוכחי (דלוק או כבוי), אז יש פה קצת בעיה מבחינתי.
למשל להגדיר פעילות של "צפיה במחשב" יכולה להתחיל ממצב ראשוני בו הכל כבוי, או לחילופין מעבר ממצב בו אני רואה טלויזיה בכבלים.
אם השלט מוגדר להדליק את המערכת ולשנות מצבים, הוא יכבה את המגבר לדוגמא, יכבה את המסך, אך יפעיל את המחשב.

מקווה שהבנתם, מה אתם אומרים ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

התיחסתי לזה במאמר על ה 1100. להרמוני יש שתי דרכים לטפל בכך. הדרך הראשונה היא שהוא זוכר את מצב כל המכשירים שהוא שלט בהם. הדרך השניה היא כפתור ה Help שמבצע בנכרון מחדש דרך שאלות ותשובות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Chura פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #3 

כלומר שאם הפעלתי את המכשירים איתו, הוא ידע שהמגבר והמסך דלוקים והוא יוותר על ההדלקה?
מסך העזרה זה אחלה לעיתים, אבל להשתמש בו בכל פעם שצריך לעבור מצב, זה קצת מוציא את הכיף משלט חכם (ויקר)
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

כל עוד שאתה משתמש רק בהרמוני בשביל לכבות ולהדליק מכשירים, הכל יעבוד, כל מה שאמור להיות דלוק ידלק וכל מה שאמור להתכבות יתכבה. (בהנחה שתגדיר את המכשיר להכבות אחרי יציאה מפעילות).
אם השתמשת בשלט המקורי של המכשיר וכיבית הרמוני לא ידע מזה ולא ידליק את המכשיר (כי הוא לא יודע שהוא כובה) ואז בה לעזרה כפתור העזרה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”