מסכי פנסוניק אסייתי ואירופי, מי זה מה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

אפשר בבקשה רשימה מסודרת של הדגמים האירופיים והאסייתיים? ואיך ניתן לדעת ?

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #2 

אם יש כניסות SCART אז המסך מיועד לשוק האירופי
בד"כ היבואן המקורי מייבא מסכים ללא SCART :cry:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

למה בדיוק צריך SCART בימנו ?!
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #4 

MartinHSabag כתב:למה בדיוק צריך SCART בימנו ?!
...
פשוט מאוד..
מי שמנוי בהוט ורוצה להנות גם משידורי HD וגם שתהיה יכולת להקליט אז צריך בינתיים שני ממירים.
ואז צריך את חיבור הסקארט לממיר המגי'ק...

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #5 

זה מעניין מאד...
במידע שמפורסם על מסכי פנסוניק מסידרה "M" לא מצויין שהם מיוצרים עבור אסיה או אירופה ויש בהם שקע סקארט.
שקע סקארט טוב לכל מי שברשותו ממיר דיגיטלי שאינו HD. לממיר ה"רגיל" אין חיבור קומפוננט ולכן הסקארט הוא חשוב.

orenP
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

בממירים ה"רגילים" של YES אין שקע סקארט, ולמעשה הדרך היחידה לחברם היא קומפוזיט.
יש ל YES ממירים מיוחדים שיש להם שקע סקארט, אבל הם נותנים אותם רק לבעלי טלויזיות ישנות במיוחד שבהן אין אפשרות חיבור אחרת.

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

טעות מר אורן. ליס יש ממירים קטנים וממירים "מגושמים" בקטנים אין סקארט ובמגושמים יש ובעצם, יתכן גם שבחלק מהקטנים יש. אני לא ממש מוכן להמר על כך. בכל מקרה, בממירים שיש שקע סקארט, יש גם הגדרת סקארט ואפשר להגדירו ל-RGB, כך שאתה מקבל את איכות התמונה המיטבית ביותר שניתן להפיק מממיר "רגיל".

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

יוו הרגתם אותי..
"חבר שרק התחיל"
יענו.. עשיתם אותי לירוק..
אחד שעוד לא מבין כלום.
טוף. מה לעשות. אשלים עם הגזירה כי אין מנוס...

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #9 

משהפרפר כתב:טעות מר אורן. ליס יש ממירים קטנים וממירים "מגושמים" בקטנים אין סקארט ובמגושמים יש ובעצם, יתכן גם שבחלק מהקטנים יש. אני לא ממש מוכן להמר על כך. בכל מקרה, בממירים שיש שקע סקארט, יש גם הגדרת סקארט ואפשר להגדירו ל-RGB, כך שאתה מקבל את איכות התמונה המיטבית ביותר שניתן להפיק מממיר "רגיל".
...
לפי ההסבר שלך כאן באמת נראה שרק התחלת.

יש ממירים "קטנים" עם יציאת סקארט קוראים להם 3100S ו3100SV תעשה חיפוש באתר הנושא נטחן מכל כיוון אפשרי
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #10 

MartinHSabag כתב:למה בדיוק צריך SCART בימנו ?!
...
סקארט שימושי לממיר דיגיטלי. אבל זה לא רק סקארט, זה גם החוסר ב-DVB-T. יורוקום מביאה מסכים שלא מתאימים לתקן הישראלי.

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

הוי ציפור אש יקר!
כתבתי שיש ממירים קטנים וגדולים. כתבתי גם שיתכן כי בחלק מהקטנים יש סקארט. כי זכרתי שראיתי פעם ממיר קטן עם סקארט. נכון. אני חדש כאן יחסית בתגובות, אך קראתי לא מעט כתבות באתר. למרבה הצער, השיטה היחידה שתתן תוצאה טובה עם ממיר דיגיטלי היא דרך כבל סקארט מלא, כי אחרת נרד לרמה של קומפוזיט. למרות זאת, חלק לא קטן מיצרני המסכים אינם מייצרים מסכים עם שקעי סקארט או שהיבואנים אינם מייבאים כאלה לארץ. הפתרון האפשרי להצלת המצב הוא שימוש בכבל מתאם מסקארט ל-AVG (ויש חיה כזו), וגם זה. בתנאי שבמסך יש חיבור למחשב. במקרה שכזה, צריך להפריד את הקול מהתמונה ולהעבירו ב-RCA.
איך אני?
ובקשר ליורוקום והיבוא שלהם? חבל מאד שאין בארץ תקן קובע, שיכתיב ליבואנים איזה סוג של חיבורים צריכים ללוות כל מסך. לדעתי זהו עוול, שאנשי הום טיאטר לא דרשו שיטופל.

motilv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #12 

משהפרפר כתב:הוי ציפור אש יקר!
כתבתי שיש ממירים קטנים וגדולים. כתבתי גם שיתכן כי בחלק מהקטנים יש סקארט. כי זכרתי שראיתי פעם ממיר קטן עם סקארט. נכון. אני חדש כאן יחסית בתגובות, אך קראתי לא מעט כתבות באתר. למרבה הצער, השיטה היחידה שתתן תוצאה טובה עם ממיר דיגיטלי היא דרך כבל סקארט מלא, כי אחרת נרד לרמה של קומפוזיט. למרות זאת, חלק לא קטן מיצרני המסכים אינם מייצרים מסכים עם שקעי סקארט או שהיבואנים אינם מייבאים כאלה לארץ. הפתרון האפשרי להצלת המצב הוא שימוש בכבל מתאם מסקארט ל-AVG (ויש חיה כזו), וגם זה. בתנאי שבמסך יש חיבור למחשב. במקרה שכזה, צריך להפריד את הקול מהתמונה ולהעבירו ב-RCA.
איך אני?
ובקשר ליורוקום והיבוא שלהם? חבל מאד שאין בארץ תקן קובע, שיכתיב ליבואנים איזה סוג של חיבורים צריכים ללוות כל מסך. לדעתי זהו עוול, שאנשי הום טיאטר לא דרשו שיטופל.
...
נראה לך שלאתר הזה יש כוח השפעה על יורוקום בסוגייה הזו? :roll:
שם המישחק הוא כסף.
על זה שיורוקום מזלזלת בצרכן הישראלי-כבר דובר כאן

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

היי מוטי!
לא נראה לי כלום האמת..
אני גם לא מתיימר "להילחם" נגד יורוקום, שהפכה מיבואן זעיר לממלכה שולטת בישראל.
אבל אני לא חשבתי לירות לכיוון שאתה פירשת. חשבתי ליצור לובי אצל שר כמו כחלון, שידאג לחוקק חוק ממלכתי לגבי תקינה ברורה בנושא. אני מניח שדווקא הוא יגלה פתיחות, אם וכאשר קבוצת אנשים גדולה, שמגדירה עצמה כמבינה בתחום, תבהיר לו את היתרונות והחסרונות שיוצרים ההבדלים הגדולים בין רמות החיבור השונות במסכים אלה ואחרים.
באותו רגע שתהיה תקינה קובעת במדנה, שוב לא יוכל יבואן כלשהו לחמוק מלעמוד בה.
איני אופטימי יתר על המידה, אבל כל עוד לא ניסינו, אין לקבוע שהרעיון נדון מראש לכישלון.
ואני מודה: את עיקר הידע שלי רכשתי בעצמי ולא נעזרתי יותר מדי בקריאת מאמרים משובחים המצויים כאן בשפע מן הסתם. כאשר אני קורא פה ושם כתבה מעניינת, אני נהנה לגלות שאכן יש כאן אנשים מבינים שאכפת להם!
אז? קדימה הפועל!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #14 

orenP כתב:בממירים ה"רגילים" של YES אין שקע סקארט, ולמעשה הדרך היחידה לחברם היא קומפוזיט.
יש ל YES ממירים מיוחדים שיש להם שקע סקארט, אבל הם נותנים אותם רק לבעלי טלויזיות ישנות במיוחד שבהן אין אפשרות חיבור אחרת.
...
לכל הממירים של יס יש יציאות סקרט מלבד דגם אחד ..
גם לממירים הכי מתקדמים של יס מקס HD יש יציאות סקרט .

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אישית ראיתי ממירים שיש להם רק RCA קומפוזיט וראיתי ממירים עם סקארט.
בממירים המתקדמים יותר יש סקארט ובממירי ה-HD יש גם קומפוננט.
אבל מה זה משנה בעצם? כשיש מסך שתומך בסקארט מלא, יש לכך משמעות. אבל כפי שסיכמנו, לא כל מסך תומך זאת. עובדה די ידועה היא, שכיום מכירת כבלי הסקארט האיכותיים נמצאת בירידה תלולה. אחד הגורמים לכך הוא המעבר לממירי HD שאינם דורשים זאת. והבורים? נשארים עם קומפוזיט. שינעם להם...

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #16 

משהפרפר כתב:טעות מר אורן. ליס יש ממירים קטנים וממירים "מגושמים" בקטנים אין סקארט ובמגושמים יש ובעצם, יתכן גם שבחלק מהקטנים יש. אני לא ממש מוכן להמר על כך. בכל מקרה, בממירים שיש שקע סקארט, יש גם הגדרת סקארט ואפשר להגדירו ל-RGB, כך שאתה מקבל את איכות התמונה המיטבית ביותר שניתן להפיק מממיר "רגיל".
...
השאלה עם ניתן לחבר SCART ל COMPONNET אז? ולקבל RGB?
כי זכור לי שצריך טנסקודר או משהוא, אני גם תקוע במצב כזה, עם בסלון יש לי MAXHD אז יופי :)
אבל יקר לי לשלם על עוד 2 ממירי HD, ברוב הטלויזיות הזולות יש COMPONENT האמת,
בכל מקרה למי שיודע שיענה, כי אני חושב לרכוש 2 מסכים לחדרי שינה וזה מה שמגביל אותי ..

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

כדי לחבר scart RGB לקומפוננט צריך ממיר אלקטרוני הנקרא טרנסקודר
עלותו כ-250 ש"ח (Y)
נערך לאחרונה על ידי yuria ב 09/03/2011 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

אתה מציע מעבר לקומפוננט באמצעות טרנסקודר. אתה ממיר שיטה מסויימת לשיטה אחרת ואתה מכניס יחד עם זאת גם גורם מפריע :oops: . למה זה טוב? למה שהמסך לא יסתפק ב-RGB? :idea: עבורי זה בהחלט מספק! חוצמזה? קניתי כבר כבל סקארט שעלה לי מעל ל-200 ש"ח. עכשיו אתה רוצה שאוסיף גם טרנסקודר וגם כבל נוסף? טרם זכיתי בפיס... (W) :mrgreen: באותו כסף אקח מ"יס" ממיר HD. כבל ה-HSMI כלול בעסקה!!! (f)

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

משהפרפר ,

התשובה שלי הייתה לדניס29 .......

במסך שלך יש כניסת RGB-SCART ,אם לא אז הדרך הטובה לחברה
זה דרך ממיר עם יציאת HDMI
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #20 

זה הבעיה שלי בדיוק ,אני לא ממש מוצע מסכים שיש להם לפחות SVIDEO (שלא לדבר על SCART שיש בדגמים ביבוא מקביל)..
אני תוהה עם בחיבור קומפוסיט אני יראה גרוע (בכל זאת LCD, הוא לא CRT ויותר רגיש לסוג ושיטת השידור)...
עם הייתי לי אפשרות ,הייתי קונה בשמחה רבה עוד 2 פלסמות של 32" ,אך אין כמו שאמרתי לעף חברה בארץ משהוא כזה (n)

*ולקנות עוד ממירי HD, לא בחשבון ,אני מעדיף את 3100 הקטן 8)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”